- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
Doğum yaptığım hastanede alındı topuk kanı doğduğunda. Sağlık ocağına ayrıca topuk kanı verecek mi diye sorduğumda evet verecek biz burda aldığımızdan sadece sma taraması yapıyoruz demişlerdiKızlar karşıma sürekli SMA’lı bebek haberleri çıkıyor. İçim parçalanıyor. Eskiden de üzülür etkilenirdim ama şimdi daha başka hep kendimi koyuyorum o annelerin yerine.
Bu SMA için yapılan bir test var mı çocuğa araştırdığımda hep gebelik öncesi anne babaya yapılan testler çıkıyor karşıma. Topuk kanından bakılıyor mu diye daha evvel sormuştum doktorum düzgün bir cevap vermedi yapılması şeklimde bir cevap verdi ama böyle nasıl desem sonuçlara bakmasan farazi konuştu. Bilen var mı?
Ahahha heryeri b.k götürdü size yazdıktan sonra bizdedeOyy maşallah kuzucugaaa
Bizde de durum aynıydı canım sonra öyle bir yaptı ki dolup taştı heryerekeyfi yerindeyse ne güzel, maşallah
Valla bı degisimler var bakalım cikicaz inşallah düzlüğe, iki gündür gece ikide uyuyo inşallah düzene böyle başlamazSanki uykular bir tık Daha düzene giriyor ne dersiniz??
Hastanede alınan kanda bakılıyor yani öyle mi? daha önce de konuşmuştuk sanki. Sen sonuçlara bakabiliyor musun canım sistemden?Doğum yaptığım hastanede alındı topuk kanı doğduğunda. Sağlık ocağına ayrıca topuk kanı verecek mi diye sorduğumda evet verecek biz burda aldığımızdan sadece sma taraması yapıyoruz demişlerdi
Canım daha öncede yazmıştın bende şimdi tekrar yazınca merak ettim. Ebeye mesaj attım cevap bekliyorumKızlar karşıma sürekli SMA’lı bebek haberleri çıkıyor. İçim parçalanıyor. Eskiden de üzülür etkilenirdim ama şimdi daha başka hep kendimi koyuyorum o annelerin yerine.
Bu SMA için yapılan bir test var mı çocuğa araştırdığımda hep gebelik öncesi anne babaya yapılan testler çıkıyor karşıma. Topuk kanından bakılıyor mu diye daha evvel sormuştum doktorum düzgün bir cevap vermedi yapılması şeklimde bir cevap verdi ama böyle nasıl desem sonuçlara bakmasan farazi konuştu. Bilen var mı?
Evet canım hastanede alınan kandan. Baktım ama sonuç yok bununla ilgili. Ters bir durum olduğunda sağlık bakanlığından arıyorlar diye biliyorum.Hastanede alınan kanda bakılıyor yani öyle mi? daha önce de konuşmuştuk sanki. Sen sonuçlara bakabiliyor musun canım sistemden?
Canım daha öncede yazmıştın bende şimdi tekrar yazınca merak ettim. Ebeye mesaj attım cevap bekliyorum
Evet kızlar daha önce de yazışmıştık burda. Tam netleştiremedim biz de doktorumuzu değiştirdik 2 gün sonra kontrol var o zaman bi tekrar soracağım.Evet canım hastanede alınan kandan. Baktım ama sonuç yok bununla ilgili. Ters bir durum olduğunda sağlık bakanlığından arıyorlar diye biliyorum.
Bende 5 nobetine ara vermeden devam ediyoruz gecem gündüzüm şaştıBugün 7 nöbetindeyizkimseden ses soluk çıkmamış uzun saatlerdir,herkes için herşey yolundadır umarım
Onların sonuçlarına bakılmıyor diye biliyorum, bir sorun olursa Allah korusun ariyioruz demişlerdi sorduğumda.Hastanede alınan kanda bakılıyor yani öyle mi? daha önce de konuşmuştuk sanki. Sen sonuçlara bakabiliyor musun canım sistemden?
Ben de sabahtan beri uyutmayi deniyorum, biraz uyuyup uyanıyor ben de akışına bıraktım yorulunca uyur nasılsaBende 5 nobetine ara vermeden devam ediyoruz gecem gündüzüm şaştı
Sonuçlardan sonra doktorla konuştuğunda söylüyor aksi bir durum varsa yoksa zaten bahsetmiyor bileEvet kızlar daha önce de yazışmıştık burda. Tam netleştiremedim biz de doktorumuzu değiştirdik 2 gün sonra kontrol var o zaman bi tekrar soracağım.
T temmuzekim tamam canım dönüş olursa yazarsan çok sevinirim
Matmazella ben de sonuçlara baktığımda sma ile ilgili çıkan bir sonuç göremedim canım, bir sürü değer var ama bu ad altında bir sonuç yok o yüzden acaba bakılmadı mı diyorum.
Ben pimpirikli olduğumdan hastanedeki sonuçları doktora gitmeden (1. Ay kontrolü) istemiştim elimde var ama o kadar çok sonuç var ki kafalar yandı tabiOnların sonuçlarına bakılmıyor diye biliyorum, bir sorun olursa Allah korusun ariyioruz demişlerdi sorduğumda.
Ben çok da şaapmıyım o zaman :)Sonuçlardan sonra doktorla konuştuğunda söylüyor aksi bir durum varsa yoksa zaten bahsetmiyor bile
Canım böyle bir cevap geldi. Çok şükür arayanda olmadıEvet kızlar daha önce de yazışmıştık burda. Tam netleştiremedim biz de doktorumuzu değiştirdik 2 gün sonra kontrol var o zaman bi tekrar soracağım.
T temmuzekim tamam canım dönüş olursa yazarsan çok sevinirim
Matmazella ben de sonuçlara baktığımda sma ile ilgili çıkan bir sonuç göremedim canım, bir sürü değer var ama bu ad altında bir sonuç yok o yüzden acaba bakılmadı mı diyorum.
Çok teşekkür ederim canım, çok şükürCanım böyle bir cevap geldi. Çok şükür arayanda olmadı
Evet ilkinde hastanede alınanda sma da bakılıyor
Sonuca e nabızdan bakabilirsiniz demiş ama ben bulamadım yaÇok teşekkür ederim canım, çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?