• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba hanımlar ☺️ normalde Eylül annesi görünüyorum ancak sezeryan olacağı için ağustos ta olacak doğumum 🙏 daha önce hiç hemşehrilerime denk gelmezdim burda 3 tane daha Hatay'lı varmış ya toprak çekti yazayım dedim :KK48:
Iyi yapmışsın canım hosgeldin sağlıkla gelsin minigin 🥰 olsun sen iki grup arasında git gel bizde öyle yapıyoruz genel olarak fikir alışverişi onlar bizden önde olduğu için arada ziyaret ediyoruz 🌸🧿

Ben eltim ve bı arkadaşım hamileydik eltime ve bana kız dedi tuttu arkadaşımın erkekti onunda tuttu sonra iki kuzenime yaptırdık ikisininkide tuttu artık attımı tuttu gerçekten biseyler biliyormu orasını Allah bilir 😅
Bana da erkek dedi ya bakalım kısmet saglıklı olsunda 🤲😊

Günaydın kızlar bugün kontrol günümdü yeni geldim hastaneden cok sükür bebegim çok iyiydi tekrar kalbini de dinledim gecen ay gittigimde 5 gün geriden geliyordu bu defa 10+3 gününü tamamlamıs şükürler olsun geride olanlar korkmasın bos yere kendiliğinden yetişiyor masallah kalbinizi ferah tutun 😊ben bugün cok mutluyum darısı dr gidecek arkadaslara güzel haberlerle gelin insallah ❤️❤️🤲

Günaydın kızlar bugün kontrol günümdü yeni geldim hastaneden cok sükür bebegim çok iyiydi tekrar kalbini de dinledim gecen ay gittigimde 5 gün geriden geliyordu bu defa 10+3 gününü tamamlamıs şükürler olsun geride olanlar korkmasın bos yere kendiliğinden yetişiyor masallah kalbinizi ferah tutun 😊ben bugün cok mutluyum darısı dr gidecek arkadaslara güzel haberlerle gelin insallah ❤️❤️🤲
Ohhh güne güzel haberlerle başladık hareket etmeye başlamış mi minnoş 😍 yokmu ultrason fotosu😇

Maşallah bi foto alabilirmiyiz minnoştan🤗🤗

Cildinizde değişim oldu mu? Suratım resmen mayın tarlasına dönüştü. Özellikle çene bölgemde sürekli sivilce çıkıyor küçük küçük. Ergenliğimde çıkarmadım böyle sivilce
Aynısını ben yaşıyorum cankm acayip bir sivilce bastı suratımı alnımda yok ama çene altlarım falan hep sivilce oğlumda hiç böyle olmamisti

Eklentiler

• 407EB98F-7F75-4F6A-92E5-C9C13F65640A.webp
    407EB98F-7F75-4F6A-92E5-C9C13F65640A.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 79
  • 5552717F-65CD-4D51-B403-3045CEF4CB14.webp
    5552717F-65CD-4D51-B403-3045CEF4CB14.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 71
Back
X