2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Mavişide attım o çukura benide burdan bi arkadaş atmıştı
Kadını zengin edicez
Kızlar aşeriyonuzmu peki
Benim bi kere canım çok bisey istemişti, onun haricinde boğazım açıldı ya bir de sabahları çok aç kalkıyorum hiç bisey yememiş gibi midem kazınıyor, ee haliyle çok yiyorum o zaman da

Bu cok yemek bndede var midem normal oldugu zamanlar doktor ne yeme dediyse yiyesim geliyo az yemeye çalış

Lohusalık da hormonlardan dolayı olan bi psikoloji mi yoksa bi tükenmişlik kendini beğenmeme psikolojisi mi oluyor? Çevremde bu konuda sıkıntı yaşayan kimseyi görmedim. Dediğin gibi hazırlıklı olmak gerekiyor her şeye. Amin zaten bebek olur olmaz başlıyor annelik hissi gitgide de büyüyor Kadın kalbi kocaman

En önce sağlık valla ikisine de okeyim aslında ben ama normal daha bi çekiyor sanki kilo vermek vs açısından daha kolay oluyor diye duydum. İkisinin de hem avantajı hem dezavantajı var. Sonu nasıl olur Allah bilir de işte tecrübesiz ve bilgisiz olunca insan bi afallıyor. Bi yakınımın doğumunu da mesela göremedim bi korku salıyor içime o yüzden ne yalan söyliyim

Arkadaşlar merhaba eşim korona pozitif çıktı bugün. Sanırım iş yerinden bulaştı. Bel ağrısı , yorgunluk ve öksürüğü var şikayetleri. Ateş falan yok. Sonradan kötüleşir mi ağırlaşır mı acaba korona atlatan arkadaşlar sizin sonradan ağırlaşma oldu mu? Başta mı direk ağırlık çöktü? Bana inşalah bulaşmamıştır bir kaç gündür yatak odasının mobilyası tamir olacağı için oturma odasında koltuklarda ayrı yatmıştık Allahtan. Ama aynı odadaydık havadan falan olmuşmu bilmiyorum. Şuan iyi gibiyim arada tek tük öksürüyorum ama gündüz bilmiyordum durumunu yoktu. Öğrenince psikolojik oldu bende sanırım yarın eve ekip gelirse test talep edicez yinede inş bende çıkmaz aşımda yok olmamıştık 3 ayım dolunca olucaktım dualarınıza ihtiyacım var teşekkürler

Teşekkür ederim bilgi için kesinlikle haklısın plan yapıyoruz ama sonunu Allah bilir

Bende bu hafta oldum. Senelerde dikkat ettim o kadar olmadım nasibimizde şmdi olmak varmış yeni oldum. İlk bir iki gün yataktan kalkamadım vücudum çok ağrıdı. Ama ertesi gün 1 günde iyileştim çok şükür. Bünyeden bünyeye göre değişiyor galiba. Sen yinede her şeyni ayırmaya çalış özellikle havlu ve tuvalet kısmı

Kızlar bugün komşumla bir gerginlik yaşadım normalde böyle şeylerde asla ağlamayan ben hormonların etkisiyle bi anda boşaldım başladım hüngür hüngür evde ağlamaya 5dk falan. Sonrasında zaten yanlış anlaşılma olduğu için özür dilediler konu kapandı ama o 5dk gerçekten çok içten ağladım. Bugünden beri acaba bebeğime birşey oldu mu diye kendi kendimi yiyiyorum resmen. Kanamam falanda olmadı herhangi olumsuz bir şey yok aksine bugün kasıklarımda hareketli baya regl ağrısı gibi ama sizce doktora gitmeli miyim bilemedim fitili falan kullanırkende çok zorlandım girmedi resmen

Kızlar.ben artık kusmaktan mahvoldum artık kan kusar hale geldim doktoruma yazdım oda zofer tb başlayabilirsiniz yazmis kullanıp fayda gören varmi
Allah yardımcın olsun. görümcem kullanmıştı. Bende 2. Gebelikte öyleydim artık dayanacak gücüm kalmamıştı. Sabretin biraz geçecek geçeceğini düşünün. Evet çok zor ama geçecek. Inşallah em kısa zaman da da geçer. Biliyorum anlıyorum çok zor. Inşallah ilaç fayda eder

Aynen canım bizde ikimizde olmadık hiç. Çok şükür atlatablmişsin.çok sevindim. Bende şuan iyiyim gibi ama güvenemiyorum işte bi halsiz gibi bi boğazım takılıyor gibi oluyor psikolojik mi bilemedim senin aşın var mıydı? Benim aşım olmadığı için endişeliyim

İnşallah prilam kullanıyorum ama yine durmadı kusmalarim eğer geçmezse son care bu ilacı kullanacagim Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor

Reactions: Zzy
Benim 3unci dogum olcak canm allah yardimcimiz olsun

Hiç alakası yok. Eve geldiğim gece hiç uyumadım mesela. Çocuğa bir şey olacak diye. Adaptasyon meselesi tamamiyle. Emzirme sorunları, çocuğun sarılık geçirmesi. Başarısızlık hissi. Süt yetiyor yetmiyor muhabbetleri. Bana bir kişi bile, süt verdiğinde, göğüs uçların acıyacak alışana dek demedi. Herkes unutmuş sanki. Ben sanıyorum böyle çocuk cork cork emecek.
Ne silikon uçları , ağlaya ağlaya süt sağmalar. Mastitler…
Neyse ki emzirme danışmanı önerdi çocuk doktoru , atlattım o sayede kendime geldim 10 gün sonra.

Bunlar kapalı konular konuşmaya nedense. Kimse kendini zayıf göstermek mi istemiyor, nedir. Çevrenizde duymadıysanız da bundandır. Ben de duymadım hiç lohusa hikayesi.
Kimi de gerçekten süper geçiriyor olabilir, tam gaz enerji. Hiç bir sıkıntı olmadan. Keşke benim de öyle olsaydı.
Ya da birileri beni uyarsaydı. Neyse.

Herşey geçiyor dediğim gibi. Bir yazı okumuştum lohusalıkla ilgili ihtiyacım varken, sonunda yazının , hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.
Tünelin sonunda ışık var , geçecek taze anne , sakın korkma yazıyordu.
Işık hep bizlerle olsun , diyeyim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…