Benimki ufak ufak oluyor sanki. Halam ve kuzenim aşermiş ikisinin de kızında çileğe benzeyen kırmızı leke var. Onlardan onaylamış oldum aşerince o yiyeceğin tüketilmesi gerekiyor cidden
Ben her gitmem de farklı çıktı canim bu sefer ne çıkacak merak ediyorum randevum 28inde ama ben nasıl beklicem o kadar bilmiyorum bi yandan gitmek istiyorum hemen :))
En önce sağlık valla ikisine de okeyim aslında ben ama normal daha bi çekiyor sanki kilo vermek vs açısından daha kolay oluyor diye duydum. İkisinin de hem avantajı hem dezavantajı var. Sonu nasıl olur Allah bilir de işte tecrübesiz ve bilgisiz olunca insan bi afallıyor. Bi yakınımın doğumunu da mesela göremedim bi korku salıyor içime o yüzden ne yalan söyliyim
Bende korkuyorum bu doğumdan bebeğin eşi yine önde olursa diye erken doğum olabilir kan takviyesi gerekebilir belki plasenta rahme dikişlere yapılabilir rahim alınması gerekebilir vs vs aklımdan neler geçmeye başladı belki hic bisey olmaz gayet normal gecer ama düşünüyor işte insan Rabbim korktuklarımizdan emin eylesin çok zor olacak bu doğuma girmek benim için
Of kızlar ben muayene olamadan geri döndüm sinirlerim bozuldu Adıyaman'da bütün doktorlar grevdeymis calismiyolar peki bundan neden bizim haberimiz yok neden bı resmi açıklama yapmadilar insanları oraya kadar boşuna yoruyolar
Merhaba bulantı koku hassasiyeti bende de çok fazla özellikle koku evrendeki her şey kokuyor sanki yeni yıkanmış temiz çamaşırlar bile çok kötü sizde koku hassasiyeti var mıydı zofer etki etti mi kokuya prilam kullanıyorum da ona göre zofer e geçeyim diye sormak istedim.
Merhaba bulantı koku hassasiyeti bende de çok fazla özellikle koku evrendeki her şey kokuyor sanki yeni yıkanmış temiz çamaşırlar bile çok kötü sizde koku hassasiyeti var mıydı zofer etki etti mi kokuya prilam kullanıyorum da ona göre zofer e geçeyim diye sormak istedim.
Canım bulantılar bebeğin gelisimini etkileyecek halindeyse zofer veriyolar yarar zarar kiyaslamasi gibi bu ilaç normalde kemoterapi alan hastalara verilen bir ilaç o yüzden eğer ki bir dene kötü değilseniz kullanılması pek tavsiye edilmiyor
Oğlan gece boyu ateşten yanıyordu sürekli sayikladi kendi kendine konuştu havale gecirmesinden korktum iki dakika uyumadim bide o yorgunlukla hastaneye git geri boş dön
Beklemesi zaten sıkıntı ekstra bir ay daha beklemek daha sıkıntı olsa gerek canim imkanın varsa farklı bir doktora git canim en azından için rahat eder
Beklemesi zaten sıkıntı ekstra bir ay daha beklemek daha sıkıntı olsa gerek canim imkanın varsa farklı bir doktora git canim en azından için rahat eder
Ben her gitmem de farklı çıktı canim bu sefer ne çıkacak merak ediyorum randevum 28inde ama ben nasıl beklicem o kadar bilmiyorum bi yandan gitmek istiyorum hemen :))
İmkanının varsa git canım bence, yaşadığın hissi çok iyi anlıyorum dünle bugün arasında ne fark var mesela benim için hiç. Ama gördüm ya o yetti, insan gidip o usg fotoğrafından bir tane almak istiyor:)
Of kızlar ben muayene olamadan geri döndüm sinirlerim bozuldu Adıyaman'da bütün doktorlar grevdeymis calismiyolar peki bundan neden bizim haberimiz yok neden bı resmi açıklama yapmadilar insanları oraya kadar boşuna yoruyolar