2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimki ufak ufak oluyor sanki. Halam ve kuzenim aşermiş ikisinin de kızında çileğe benzeyen kırmızı leke var. Onlardan onaylamış oldum aşerince o yiyeceğin tüketilmesi gerekiyor cidden
Yemessem bn aklımdan ckmıyo zaten uyuyamadıgım olur

Sata göre 9+2 normalde ama böyle ufak tefek değişiklikler olabiliyormuş hiç takılmayalım onlara

Şimdi gözler senin kontrolde ne zaman gidiyorsun?
Ben her gitmem de farklı çıktı canim bu sefer ne çıkacak merak ediyorum randevum 28inde ama ben nasıl beklicem o kadar bilmiyorum bi yandan gitmek istiyorum hemen :))

Bugun kendimi hic iyi hissetmedim kasigimin hafif ustunde sislik icinde cekilme var garip bisi hissediyorum bebek orda ama basinc gibi
Geçecek inşallah kuzum aksam başka fenaydim sabah kalktım mide bulantisiylw başka fenayım az kaldı sabır bebekler iyi olsun da

Bende korkuyorum bu doğumdan bebeğin eşi yine önde olursa diye erken doğum olabilir kan takviyesi gerekebilir belki plasenta rahme dikişlere yapılabilir rahim alınması gerekebilir vs vs aklımdan neler geçmeye başladı belki hic bisey olmaz gayet normal gecer ama düşünüyor işte insan Rabbim korktuklarımizdan emin eylesin çok zor olacak bu doğuma girmek benim için

Oğlumda hastaydı hava da soğuk mecburen çıkardım çocuğu boş yere varya kime küfür etsem bilemiyorum çok gerildim

Oğlumda hastaydı hava da soğuk mecburen çıkardım çocuğu boş yere varya kime küfür etsem bilemiyorum çok gerildim
Şanssızlığın bu kadarı ya en çok oğluna üzüldüm bu kış günü normalde bilgilendirme mesajı falan atmaları yada aramaları gerekmiyor mu

Merhaba arkadasim bende cok kotuydum zOfer en iyisiydi daha kutusu bitmeden bulantilarim bitti benim darisi basina
Merhaba bulantı koku hassasiyeti bende de çok fazla özellikle koku evrendeki her şey kokuyor sanki yeni yıkanmış temiz çamaşırlar bile çok kötü sizde koku hassasiyeti var mıydı zofer etki etti mi kokuya prilam kullanıyorum da ona göre zofer e geçeyim diye sormak istedim.

Canım bulantılar bebeğin gelisimini etkileyecek halindeyse zofer veriyolar yarar zarar kiyaslamasi gibi bu ilaç normalde kemoterapi alan hastalara verilen bir ilaç o yüzden eğer ki bir dene kötü değilseniz kullanılması pek tavsiye edilmiyor

Oğlan gece boyu ateşten yanıyordu sürekli sayikladi kendi kendine konuştu havale gecirmesinden korktum iki dakika uyumadim bide o yorgunlukla hastaneye git geri boş dön

Güya gerekiyor ama gel gör ki hesaba alan mi var şimdi tekrardan 1 ay bekleyecegim randevu için
Beklemesi zaten sıkıntı ekstra bir ay daha beklemek daha sıkıntı olsa gerek canim imkanın varsa farklı bir doktora git canim en azından için rahat eder

Beklemesi zaten sıkıntı ekstra bir ay daha beklemek daha sıkıntı olsa gerek canim imkanın varsa farklı bir doktora git canim en azından için rahat eder
Bağkur durmuş şu anda özele gideyim desem 700 1000 TL para çıkarıyorlar bir tek muayeneye bende ne yapacagimi şaşırdım

Ben her gitmem de farklı çıktı canim bu sefer ne çıkacak merak ediyorum randevum 28inde ama ben nasıl beklicem o kadar bilmiyorum bi yandan gitmek istiyorum hemen :))
İmkanının varsa git canım bence, yaşadığın hissi çok iyi anlıyorum dünle bugün arasında ne fark var mesela benim için hiç. Ama gördüm ya o yetti, insan gidip o usg fotoğrafından bir tane almak istiyor:)
Evet çok haklısın bizim ne suçumuz günahımız var? Bu olaylarda mağdur olan hep vatandaş oluyor işte. Çok sinir bozucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…