2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
böyle içten ağlayınca bebeğe zarar mı geliyomuş yaaa korkutmayın

Aynen katılıyorum çok değişik bi psikolojiydi kimseden yardıma dair bi ses yoktu anca emiyo mu a neden emmiyo dir dur başımda. Yeter artık dedim eşine evi terk edin hepinizden nefret ediyorum görmek bile istemedim eşimi ve kimseyi. Bi süre böyle geçti değişik bi psimoloji6 inanmazdım ama varmış lohusalık diye bisey. Ikinci de doğum olduktan sonra haber verdik doğum oldu diye kimseyi de istemedim kafam rahat öyle de iyi geçti ki. Aldım.kizlari dışarı çıktım hava aldım yoksa diğerlerine kalsa ay bebej dışarı mi çıkar ay şöyle bilmmem ne gayet de çıktım öyle de iyi geldi ki. Rabbim mükafatını ahirette versin Inşallah diyorum hamilelik doğum çocuk bakımı falan hepsi zor bi süreç ama büyüyorlar işte ve semde gözlerinden yaşlar aka aka ne çabuk büyüdü diyorsun. Büyüdü de benimle kavga ediyo kıyafet toka begenmiyo

Evet ben de kolayca emer zaten diye düşünmüştüm bu bi uyarı oldu teşekkür ederim biraz daha araştırıp hazırlıklı olmak gerek. Yine de zorluk olacak tabii ki ama hazırlanarak azaltmak elimizde

Türkiye de dinletmeyen drlar da var canim, benim dr um perinatalog. Kızımı 20. Haftada dinletti. Simdi 9 haftalığım yine dinletmiyor. Yüksek enerji vermem gerekiyor o da tehlikeli diyor
Benim de düşüklerim var, şimdi bile ikizlerimin tekiyle devam ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Belki benim durumum sıkıntılı olduğu için daha dikkat ediyordur bilemiyorum ama kendisi zaten riskli gebelikler uzmani, dedigin gibi güveniyorum dr uma. Önemli olan da bu

Keseye göre erkek oluyor benimki hatibulut arkadaşımız da böyle söylemişti bakalım fasulyeden ne çıkacak hemen öğrendiğimiz zaman gelseee

merhaba maviss beni de ekler misin Ankara 2. bebeğim yaş 33. SAT:02.12.2021

Cok şükür canim ultrason haftada değişiklik oldu mu

Allah şifalar versin. İnşaallah olmazsın ama olursan da korkma bu yeni varyant çok hafif geçiyor yakınlarım hep hafif atlattı ki biri de kaynanam yaşı da var baya. O yüzden ferah tut kalbini bol meyve ve aç kalma. Rabbim seni de evladını da korusun

Canım kolay kolay bişi olacağını sanmıyorum. Zira bi ara yarım saat bir saat aralıklı ağladım doktor ultrasonda sapasağlam dedi üstüne basa basa içini ferah tut. Rabbim her şeyi fıtrata göre yaratıyor. Biz kadınlar özellikle regl hamilelik durumlarında daha hassas oluyoruz ama bebişimiz de sapasağlam tutunuyor ben seninleyim der gibi. Büyük büyük bi travma olmadıkça ve düşük tehliken de yoktuysa hiç bişi olacağını sanmıyorum

Evet ben de kolayca emer zaten diye düşünmüştüm bu bi uyarı oldu teşekkür ederim biraz daha araştırıp hazırlıklı olmak gerek. Yine de zorluk olacak tabii ki ama hazırlanarak azaltmak elimizde
Emebilir de kolayca , olumsuz düşünmeye gerek yok tabii. Sadece böyle bir sıkıntı yaşarsanız, profesyonel destek alın. Ben emzirme danışmanıma çok şey borçluyum. Her şehirde vardır. Aklınızda olsun, kimse anlamasa bile sizi, onlar anlıyor yaşadığınız mücadeliyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…