Teşekkür ederim canım benimÇok üzüldüm insallah en kisa zamanda saglikli minnoş bir bebeginiz olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım benimÇok üzüldüm insallah en kisa zamanda saglikli minnoş bir bebeginiz olur
Çok şükür Allah diğer yavrularınıza hayırlı güzel ömürler versin inşallahTeşekkür ederim canım Allah razı olsun 11 haftalıktı doktor birkaç hafta önce gelişimi Durmuş kalp atışı Durmuş dedi, patolojiye gönderdik 15 güne sonuç çıkar. Çok şükür iki çocuğum var Rabbim onlara sağlık versin herkese de hayırlı sağlıklı ve sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah![]()
3 e yakınkızlar kilo aldınız mı bu süreçte ve aldıysanız kaç kilo.
Aksine ben verdim 53 kiloyla kaldım şimdi 52 yim kusmam falanda yoktu şükür ama pek iştahım yoktu az az yedim o yüzden herhalde sen aldınmı canım?kızlar kilo aldınız mı bu süreçte ve aldıysanız kaç kilo.
Ben yaklaşık 1 kilo aldımkızlar kilo aldınız mı bu süreçte ve aldıysanız kaç kilo.
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahBana da erkek gibi geldi bugün bütün bebişleri erkek olarak görüyorumSağlıkla alın kucağınıza inşallah
Var değişik isimleri, NIPT diye kısaltıyorlar, Nifty, Verifi, Harmony markası ülkeye göre değişiklik gösteriyor. Aynı hepsinin amacı.Fetal dna testi nin baska adi var mi? Hollanda da nifty test yapiliyor. Ucreti 175 eur ama sizin dediginiz testle ayni mi farkli mi emin olamadim. Belki siz biliyorsunuzdur, danismak istedim![]()
Evet devlet karsiliyormus geri kalan kismi. Geri kalan kisim nedir bilmiyorum gerci. Birde 20. Haftada detayli organ tarama var, o ucretsizmis. Hollandaya 3 yil once gocmus biri olarak bakalim gorecegiz dogum asamalari vs nasil ilerliyorVar değişik isimleri, NIPT diye kısaltıyorlar, Nifty, Verifi, Harmony markası ülkeye göre değişiklik gösteriyor. Aynı hepsinin amacı.
175 Euro , işte ülke farkı diyorum
450 Pound vermiştim zamanında.
Neyse ki son 6 yılda 300 dolarlara kadar düşmüş Türkiye’de, bu da bir gelişme diyelim.
Bir arkadaş daha vardı hollandadan aramızda.Evet devlet karsiliyormus geri kalan kismi. Geri kalan kisim nedir bilmiyorum gerci. Birde 20. Haftada detayli organ tarama var, o ucretsizmis. Hollandaya 3 yil once gocmus biri olarak bakalim gorecegiz dogum asamalari vs nasil ilerliyor![]()
Bende Almanyadayim burda nasıl bilmiyorum yarın gidicem 12. Haftamdayim açıkçası düşünmüyorum herhangi bi test yaptırmayı. Neler yapılıyo bilmiyorum yarın ögrenicem inşallahEvet devlet karsiliyormus geri kalan kismi. Geri kalan kisim nedir bilmiyorum gerci. Birde 20. Haftada detayli organ tarama var, o ucretsizmis. Hollandaya 3 yil once gocmus biri olarak bakalim gorecegiz dogum asamalari vs nasil ilerliyor![]()
Kiz gibi hissettim sankiÇok hareketliydi ya sırtını falan döndü bi ara ekliyorum usg görüntüsü tahminleri bekliyorum![]()
Benimde aklımda bu sorular dönüp duruyor canım Rabbim korktugumuzu yaşatmasınBenimde 2 yasindaki oglum ateslendi. Surekli bademcikleri doluyor diye bu seferde bademcikleri doldu sandim ama koronaymis. 2 gun sonrada bana bulasti. Cok hastalandim ateslendim kemiklerim kirildi resmen. Simdi yeni yeni toparladim. Bende 3 asi olmustum asi korumuyor yani sadece hafif atlatmamizi sagliyor. Bu seferde bebegim iyi midir diye dusunmekten alamiyorum kendimi. Bi arkadasim 5 aylik hamileyken korona gecirdi ve kalbi durdu bebegin. Acaba kalbi hala atiyor mu diye dusunmekten alamiyorum kendimi. Karantinam bitince hemen kalbini duymak istiyorum![]()
Nun teorisine göre o genital bölgedeki kemikler paralelse kız açılıysa erkek diyolar çok net görünmese de bana paralel gibi geldi inşallah öyledirİnsallah dediginiz gibi çıkar eşim kizim olacak diyor sürekli ama çin takviminde felan erkek çıktı ağzinizdan bal damlıyor![]()
Allah razı olsun canımÇok şükür Allah diğer yavrularınıza hayırlı güzel ömürler versin inşallah![]()
Bu minnos erkekKizlar benim bebişimi tahmin edermisiniz çatlicam yakinda14 martta doktor randevum daha çok var
![]()
Ben hamile kaldığım kilodayım hala ama göbeğim çıktı anlamadım nasıl iş hele yemek yiyince ben burdayım diyor göbüşümkızlar kilo aldınız mı bu süreçte ve aldıysanız kaç kilo.
Bende geceleri prilam içiyorum ama geçmiyor sadece sabah kusmayı engelliyor. Ama midem gece gündüz o kadar kötü ki ekşiyor sürekli keyfim desen hiç olmuyor. Midem sürekli rahatsız krakerle bastırmaktan meyveler yemekten gına geldi napıcam bilmiyorum. Tv bile izleyemiyorum günler çok kötü geçmeye başladı bazen oturup ağlıyorum delircem bi çözüm yok muGünaydın canım sen zofer mi içtin nasıldı ben zararlı diye korkuyorum ama böyle de tükendim nasıl bir yol izledin yazar mısın lütfen
Yok canım hoşgeldin. Yanı ben hatırlamıyorum. Ilk ikizimiz sizsiniz hayırla sağlıkla alim kucağınızaMerhaba arkadaşlar ikiz gebelik varmı aranızda eylülsonunda doğacak ikiz dedi doktorum daha yeni yıl 8 haftalık aranızda benimle aynı durumda olan varmi