Aminnn Gerçekten çok şanslıydım.Bu sefer de birincide uyudun ikincide uyuyamazsın birisi mutlaka farklı oluyor laflarını duyuyorum illa dicek bisey buluyolar işte
Ben transfer sürecinden beri fitil kullanıyorum. Akıntım pütürlü oluyor ilacın kalıntılarını atıyor vücut. Sonrasında da benimde bazen kremsi bazen su gibi geliyor sanki terlemişim gibi oluyor bazen çamaşırım.
Kızlar merhaba , ben cumartesi doktora gittim her şey yolunda çok şükür doktorum iyice baktı ama bebeğimiz kordonunu bacak arasına aldığı için net bir şey göremedi göremiyorum ama kıza benziyor dedi . En başından beri erkek hisseden ben bakalım 3 hafta sonra tekrar çağıran doktoruma dayanamayıp kesinleştirmek için ultrasona girsem mi :) hayır hiç bir şey alamıyorum aslında doktorum doğru tahmin etmiştir diyorum ama emin olamadı ya şimdi acaba diyorum hiç bir şey alamadan bekleyeceğim böyle :) Yine de acaba erkek mi diyorum mavi kundaklar görüyorum rüyalarımdakızıma göre hamilelik belirtilerim tam tersi falan bakalım ne olacak :) Meraktan ölüyorum :) Tabii ki rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin kız erkek fark etmez ,analık hissi var mı diye benim merakım :)
kızlar hafta sonu evimizi taşıdık mecburi eşyaları topla taşın derken 2 gündür genel bi vücut ağrısı belim ağrıyo yatakta dönmeye zorlanıyorum çok şükür kasık ağrısı ya da kanama yok ama korkuyorum bebiş için bana dua edin bugün 4 te doktor randevum var iyi olduğunu bi duysam rahat bi nefes alcam
kızlar hafta sonu evimizi taşıdık mecburi eşyaları topla taşın derken 2 gündür genel bi vücut ağrısı belim ağrıyo yatakta dönmeye zorlanıyorum çok şükür kasık ağrısı ya da kanama yok ama korkuyorum bebiş için bana dua edin bugün 4 te doktor randevum var iyi olduğunu bi duysam rahat bi nefes alcam
Canım 1 ay önce bnm basımdanda geçti taşınma işi belim kopuyor sandım.bebişin keyfi yerindeymiş halbuki.korkma hiç birşey olmaz Allahın izniyle ayaklarını uzatıp yatıyordur seninki
Canım merhaba bende 2 hafta boyunca hem temizlik hem misafir hiç yerime oturamadim maalesef. Benimde belim çok ağrıdı belimin yan tarafından kalcama ordan bacaklarıma kadar vuruyordu artık. Benim arada kasık agrilarimda oluyordu ama zaten normalde de olduğu için bilemiyorum tabi. İnşallah güzel haberler alacaksın canım bizleri haberdar et
Bende daha gidemedim haftaya gidicem bakalım bisey olmamıştır inşallah demekten başka bisey gelmiyor elimizden sen stres yapma