2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kusma yok ama bulantı halsizlik uyku hali bende de devam. Elim bir işe değmez oldu

Yakındır öğrenirsin . Benimde Perşembe kontrolüm var ama söylemez daha erken diye
2 gün var aramızda bende diğer hafta pazartesi günü gidicem 11+2de benim gittiğim doktor eğer gorebilirse falan söylüyormuş sanırım. Ama bazı doktorlarda görse bile asla 16dan önce söylemiyorlar

2 gün var aramızda bende diğer hafta pazartesi günü gidicem 11+2de benim gittiğim doktor eğer gorebilirse falan söylüyormuş sanırım. Ama bazı doktorlarda görse bile asla 16dan önce söylemiyorlar
Ayni gün gidicez dilos ikili yaotircam 12+3 olcam bnde bu sefer ayarlicaz Sat tarihimi bi arkadaş grev olacakmis dedi ptesi salı üzüldüm inşallah yoktur ya
Merhaba bu surecte ihlamur iciyormusunuz
Cok hafif kuru gicik gibi öksürügüm varda
İçebilirsin cnm ıhlamur dokunmuyor da diğer bitki çayları yasak sanirim

Benimki tam 12 haftalık , bende devam ediyor tam gaz. Kusmuyorum tutuyorum kendimi, akşamları daha da artıyor. Öğürme oluyor çok. Zaten yiyebildiğim şeyler kısıtlı. İştah sıfır. Halsizlik de devam. Tabii fazla enerji de olmuyor fazla yemeyince. 12 haftadan sonra biter diyor herkes , ama kesin değil demek ki. Ben de dört gözle bekliyorum yeniden normal hissetmeyi

Önümüzdeki pazartesi mi olacakmış grev Türkiye genelinde mi yine? değiştireyim madem , boşuna gitmek istemem.

Önümüzdeki pazartesi mi olacakmış grev Türkiye genelinde mi yine? değiştireyim madem , boşuna gitmek istemem.
Yani öylee bir söylenti var ama gerçek mi bilmiyorum canım kesin bilgi hastaneyi arayıp öğrenmek galiba

şimdi çıktım doktordan çok şükür gayet normalmiş herşey 10+2 deyiz haftasıyla uyumlu çıktı kalp atışını dinledik rahatladımdoktor 3 hafta sonra ikili test için gel dedi ama yaptırmak istemiyorum onu yaptırmak istemediğimide söyledim o zaman 1 ay sonra gel dedi siz ne düşünüyosunjz bu konuda yaptırdınızmı ya da yaptırcakmısını?

O grev işini bende biri yazmış ordan okudum canım çoğu kişi de haftaya gidicek kontrole valla. Napsam bende bilemedim hastaneyi arayıp sorsak söylerler mi acaba

12 de gecmiyor 16 da tam geciykrmus bulanti 14 te azaliyormus diye ögrendim.bende 11 haftaligim 5 hafta daha dayan diye kendimi avutuyorum.ben kusmuyorum ama igrenc garip bir bulanti var ve hic bir sey iyi gelmiyor.

Kızlar ultrason görüntüsune göre cinsiyrt tahmini yapabilen var mı 11+4 oldum ama 3 gün geriden geliyor

Eklentiler

• IMG_20220307_161902.webp
    34 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…