2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İnşallah düzzelir bu şekilde eziyet gerçekten içim şişti.düşündüğüm tek şey karnımdaki

İyide onun çocuğunu taşıyorsun. Şu erkekler niye böyle ya.

Kuzum bende 85 ile doğuma girdim çoğu ödemdi 70 e kadar düştüm sonrasını veremeyince diyetisyene basladim on kg da öyle vermiştim 63 ile başladım şuan 66 yim sonum gene aynı olacak galiba
Hakkımızda hayırlısı. Bebişler sağlıklı olsunda veririz kiloları umarım

Kızlar günaydın 14+3 olduk haftaya Pazartesi cinsiyet için doktora gideceğiz inşallah. Benim iki gündür karnımın sol tarafında bir ağrı var çok şiddetli değil ama orda hissettiğim bir ağrı böyle bir şey yaşayan var mı?

Nacizane fikrimi söyleyeyim bende canım. Öncelikle şunu bilmen lazım sen şuan annesin o daha baba değil. Bebek rahme düsdügu an anne olurmuş anneler ama babalar onu kucağına aldığı an. Daha da taze evliymissiniz bide. Hiç canını sıkma hiç üzülme. Olabilir erkekler öyle maalesef alıp magazaya gotursen el kadar şey çok pahalı der ben bile diyorum çünkü. Bi çocuk 10 kıyafetle değil 3 kıyafetle de buyur. Sen 9 ayi 5 pantolonla değil 3 pantolonlada gecirirsin biliyorum senij için bunlar sorun değil ama üzme gerilme. Okuyunca eltime benzettim onun kocası da öyle kendine kıyar paraya ama karısına ucuz bakar veya almak istemez söylenir eder. O da artık takmıyor ilk başlarda sorun ediyodu alıyorum artık umrumda değil diyo. Bunu alacaksın bitti diyo. Sende hiç ona söyleme ben şunu beğendim alıyorum 100 ver 200 ver. Bence hata bizde ya ben şunu beğendim ama 100 tl alayım mı ya da alsam mi almasam mi. Tecrübe mıdır artık bilmem öyle.bisey yok artık diyorum kartını ver şunu alıyorum para ver bunu alıyorum artık böyle. Hiç üzülme o bebeğini kucağına alınca aşk yasicak göreceksin. Benim ki de iLk hamilelikte ben hiç hamile değil misim gibiyi içimden çok üzüldüm acaba sevmicek mi diye sm doguktan sonra anladım ki babalar gerçekten kucağına alınca baba oluo. Onun için döktüğü gözyaşları gözümün önünde. Çok uzattım kusura bakma demem o ki. Canını sıkma. Allah yuvanıza huzur bereket versin. Grisi halloluyo

Ben de 12. Haftada tahmin alamayanlardanım. 16. Haftada gel dedi bna inat ettim ondan önce gitmeyecem diye ama zaman Gecmek bilmiyor bir haftam kaldı ama meraktan ölüyorum. Bir an önce netleşsin seninki de inşallah

2 li testi ben daha uzun baksın ultrasonda diye yaptırdım.zaten doktorum ilgili uzun uzun baktı normalde de. Sonucunu hic merak etmedım zaten hicbisey değişmeyecekti. Yas gencse hic geregi de yok aslında. Yaptırmanın da ekstra hicbi faydası yok bnce :)

Ortak bişiler yapalm istedim ama demekki öyle olmuyor.işe gitti özür mesajını döşemiş.bidaha yaparsa zaten daha farklı konusurum artık.saglklıca dogsun başka istegim yok onın istekleri farklı

Crknkz kuzum yazdıklarını okudum ben de, bir arkadaşımızın da dediği gibi annelik daha testte o çift çizgiyi görünce bazen bazılarımızda ondan daha da önce başlıyor, ama babalık bebeği kucağına aldığın esnada..
Kimi zaman biz bile inanamıyoruz hamile olduğunuz öyle değil mi?
Ben mesela daha bir çöp bile almadım

Sen kendince çok haklısın, hormonlar da üstüne gelmiş biraz duygusallaşmışsın. Eşin de evin babası ve geçimi düşünmek zorunda. Erkekler biz kadar rahat ifade edemiyor duygularını belli ki onu da bi geçim telaşı sarmış.

Hatasını anlayıp özür de dilemiş bak, hiç kırmayın birbirinizi. Bu keyifli anların tadını çıkarın ne olursa olsun

benimki normalde çok uzun bakmıyo bebeğe zararı varmış nettede baktım bazı sayfalarda 2 dakkadan fazla bakılmaması tavsiye ediliyomuş artık ne kadar doğru bilmiyorum. aynen benim içinde orda çıkan sonuçla hiçbişi değişmicek ben onsan vazgeçmemki ne çıkarsa çıksın ama moralim bozulcak geri kalan zamanım moral bozukluğuyla geçer bu ihtiml yüzünden istemedim dediğin gibi yaşı büyük olanlar için daha kritik bi konu benim yaşım 28

Merhaba, ultrasonun zararlı olmadığına ilişkin olarak Kağan Kocatepe’nin videosunu izlemenizi öneririm.

Özellikle yabancı ülkelerde 10. Haftadan önce usg kontrolü yapılmamasının hastane ve personel eksikliğinden kaynaklı olduğunu söylüyor.

İkili test için yazdıklarınıza da katılıyorum ben de yaptırmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…