İnşallah düzzelir bu şekilde eziyet gerçekten içim şişti.düşündüğüm tek şey karnımdakiCanım benim evliliğin ilk bir kaç senelerinde böyle anlaşmazlıklar oluyor sen şuan hormonların etkisinden daha da cok kafaya takip üzülüyorsundur ama gececek sabretsonra hersey rayına oturuyor ben evleneli 9 sene oluyor daha yeni yeni sakinleştikk Hele ilk yıllar bizde çok çok tartışmalar yaşadık herseye ağlardım kafaya takardım ama zaman geçtikçe iki tarafta olgunlasiyor.Şuan fiyatlar da malum oda istemsizce söylüyordur inan kendini üzmeye değmez❤
Evet hergün cihazla şeker takibi yapıyorumEvde , şeker takibi mi yapıyordunuz cihazla peki? Ben de aldım bir tane, ondan sormak istedim.
İyide onun çocuğunu taşıyorsun. Şu erkekler niye böyle ya.Kızlar konumuzdan alakasız ama çok canım sıkkın.evleneli 7 ay oldu ve evlenene kadar hep 45 47 kilo arasıydım hiç kila alamadım ve kıyafetlerimde ona göre aldım şimdi ise 53 kiloyum ve hamileyim artık kotlarımın hiç birini giyemiyorum cogu kıyafetimde olmuyor mecbur almak zorundaym başka çarem yok.eşim alıyor ama sonrasında sürekli para lafını acıyor bnde sinirleniyorum şiddetli kavga ediyoruz artık saatlerce aglamaktan harap oldum.bebegim olucak hevesliyim ama sagolsun insanın sürekli hevesini kırıyor.3 aydır böyle kızdıgımı bile bile para lafını açması artık strese sokuyor.bn müsrifçi bi insan degilim ihtiyaç neyse onu alırım bunu bilmesine ragmen böyle.sonrasında üzülme tamam alalım diyor ama ne fayda.şimdide gitti yattı ceremesini bn çekiyorum şiddetli bir baş agrısı başladı.uzun oldu biraz kurura bakmayın ne yapmalıyım bilmiyorum
Hakkımızda hayırlısı. Bebişler sağlıklı olsunda veririz kiloları umarımKuzum bende 85 ile doğuma girdim çoğu ödemdi 70 e kadar düştüm sonrasını veremeyince diyetisyene basladim on kg da öyle vermiştim 63 ile başladım şuan 66 yim sonum gene aynı olacak galiba
Kız benceKızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim nub dan anlayan varmı
Nacizane fikrimi söyleyeyim bende canım. Öncelikle şunu bilmen lazım sen şuan annesin o daha baba değil. Bebek rahme düsdügu an anne olurmuş anneler ama babalar onu kucağına aldığı an. Daha da taze evliymissiniz bide. Hiç canını sıkma hiç üzülme. Olabilir erkekler öyle maalesef alıp magazaya gotursen el kadar şey çok pahalı der ben bile diyorum çünkü. Bi çocuk 10 kıyafetle değil 3 kıyafetle de buyur. Sen 9 ayi 5 pantolonla değil 3 pantolonlada gecirirsin biliyorum senij için bunlar sorun değil ama üzme gerilme. Okuyunca eltime benzettim onun kocası da öyle kendine kıyar paraya ama karısına ucuz bakar veya almak istemez söylenir eder. O da artık takmıyor ilk başlarda sorun ediyodu alıyorum artık umrumda değil diyo. Bunu alacaksın bitti diyo. Sende hiç ona söyleme ben şunu beğendim alıyorum 100 ver 200 ver. Bence hata bizde ya ben şunu beğendim ama 100 tl alayım mı ya da alsam mi almasam mi. Tecrübe mıdır artık bilmem öyle.bisey yok artık diyorum kartını ver şunu alıyorum para ver bunu alıyorum artık böyle. Hiç üzülme o bebeğini kucağına alınca aşk yasicak göreceksin. Benim ki de iLk hamilelikte ben hiç hamile değil misim gibiyi içimden çok üzüldüm acaba sevmicek mi diye sm doguktan sonra anladım ki babalar gerçekten kucağına alınca baba oluo. Onun için döktüğü gözyaşları gözümün önünde. Çok uzattım kusura bakma demem o ki. Canını sıkma. Allah yuvanıza huzur bereket versin. Grisi halloluyoKızlar konumuzdan alakasız ama çok canım sıkkın.evleneli 7 ay oldu ve evlenene kadar hep 45 47 kilo arasıydım hiç kila alamadım ve kıyafetlerimde ona göre aldım şimdi ise 53 kiloyum ve hamileyim artık kotlarımın hiç birini giyemiyorum cogu kıyafetimde olmuyor mecbur almak zorundaym başka çarem yok.eşim alıyor ama sonrasında sürekli para lafını acıyor bnde sinirleniyorum şiddetli kavga ediyoruz artık saatlerce aglamaktan harap oldum.bebegim olucak hevesliyim ama sagolsun insanın sürekli hevesini kırıyor.3 aydır böyle kızdıgımı bile bile para lafını açması artık strese sokuyor.bn müsrifçi bi insan degilim ihtiyaç neyse onu alırım bunu bilmesine ragmen böyle.sonrasında üzülme tamam alalım diyor ama ne fayda.şimdide gitti yattı ceremesini bn çekiyorum şiddetli bir baş agrısı başladı.uzun oldu biraz kurura bakmayın ne yapmalıyım bilmiyorum
Ben de 12. Haftada tahmin alamayanlardanım. 16. Haftada gel dedi bna inat ettim ondan önce gitmeyecem diye ama zaman Gecmek bilmiyorKızlar merhaba , ben cumartesi doktora gittim her şey yolunda çok şükür doktorum iyice baktı ama bebeğimiz kordonunu bacak arasına aldığı için net bir şey göremedi göremiyorum ama kıza benziyor dedi . En başından beri erkek hisseden ben bakalım 3 hafta sonra tekrar çağıran doktoruma dayanamayıp kesinleştirmek için ultrasona girsem mi :) hayır hiç bir şey alamıyorum aslında doktorum doğru tahmin etmiştir diyorum ama emin olamadı ya şimdi acaba diyorum hiç bir şey alamadan bekleyeceğim böyle :) Yine de acaba erkek mi diyorum mavi kundaklar görüyorum rüyalarımdakızıma göre hamilelik belirtilerim tam tersi falan bakalım ne olacak :) Meraktan ölüyorum :) Tabii ki rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin kız erkek fark etmez ,analık hissi var mı diye benim merakım :)
Umarım çok güzel geçer randevun haberdar et biziHerkese günaydın bugün 15:00 te dr randevum var. Başka randevusu olan var mı?
2 li testi ben daha uzun baksın ultrasonda diye yaptırdım.zaten doktorum ilgili uzun uzun baktı normalde de. Sonucunu hic merak etmedım zaten hicbisey değişmeyecekti. Yas gencse hic geregi de yok aslında. Yaptırmanın da ekstra hicbi faydası yok bnce :)şimdi çıktım doktordan çok şükür gayet normalmiş herşey 10+2 deyiz haftasıyla uyumlu çıktı kalp atışını dinledik rahatladımdoktor 3 hafta sonra ikili test için gel dedi ama yaptırmak istemiyorum onu yaptırmak istemediğimide söyledim o zaman 1 ay sonra gel dedi siz ne düşünüyosunjz bu konuda yaptırdınızmı ya da yaptırcakmısını?
Bana kız gibi geldi sağlıkla kucagına al inşallahKızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim nub dan anlayan varmı
Senin kesin belli mi cnm cinsiyetin en son kıza benziyor demişti sankiBana kız gibi geldi sağlıkla kucagına al inşallah
Ortak bişiler yapalm istedim ama demekki öyle olmuyor.işe gitti özür mesajını döşemiş.bidaha yaparsa zaten daha farklı konusurum artık.saglklıca dogsun başka istegim yokNacizane fikrimi söyleyeyim bende canım. Öncelikle şunu bilmen lazım sen şuan annesin o daha baba değil. Bebek rahme düsdügu an anne olurmuş anneler ama babalar onu kucağına aldığı an. Daha da taze evliymissiniz bide. Hiç canını sıkma hiç üzülme. Olabilir erkekler öyle maalesef alıp magazaya gotursen el kadar şey çok pahalı der ben bile diyorum çünkü. Bi çocuk 10 kıyafetle değil 3 kıyafetle de buyur. Sen 9 ayi 5 pantolonla değil 3 pantolonlada gecirirsin biliyorum senij için bunlar sorun değil ama üzme gerilme. Okuyunca eltime benzettim onun kocası da öyle kendine kıyar paraya ama karısına ucuz bakar veya almak istemez söylenir eder. O da artık takmıyor ilk başlarda sorun ediyodu alıyorum artık umrumda değil diyo. Bunu alacaksın bitti diyo. Sende hiç ona söyleme ben şunu beğendim alıyorum 100 ver 200 ver. Bence hata bizde ya ben şunu beğendim ama 100 tl alayım mı ya da alsam mi almasam mi. Tecrübe mıdır artık bilmem öyle.bisey yok artık diyorum kartını ver şunu alıyorum para ver bunu alıyorum artık böyle. Hiç üzülme o bebeğini kucağına alınca aşk yasicak göreceksin. Benim ki de iLk hamilelikte ben hiç hamile değil misim gibiyi içimden çok üzüldüm acaba sevmicek mi diye sm doguktan sonra anladım ki babalar gerçekten kucağına alınca baba oluo. Onun için döktüğü gözyaşları gözümün önünde. Çok uzattım kusura bakma demem o ki. Canını sıkma. Allah yuvanıza huzur bereket versin. Grisi halloluyo
Randevun çok güzel geçsin canım güzel dileklerimiz seninleHerkese günaydın bugün 15:00 te dr randevum var. Başka randevusu olan var mı?
belki benimkide doğuma yakın verir yoksa ben en ufak bi sancıda hastaneye giderim herhalde telaşlaBüyük ihtimal veriyor canım WhatsApptan yazıyorlar dediğine göre
benimki normalde çok uzun bakmıyo bebeğe zararı varmış nettede baktım bazı sayfalarda 2 dakkadan fazla bakılmaması tavsiye ediliyomuş artık ne kadar doğru bilmiyorum. aynen benim içinde orda çıkan sonuçla hiçbişi değişmicek ben onsan vazgeçmemki ne çıkarsa çıksın ama moralim bozulcak geri kalan zamanım moral bozukluğuyla geçer bu ihtiml yüzünden istemedim dediğin gibi yaşı büyük olanlar için daha kritik bi konu benim yaşım 282 li testi ben daha uzun baksın ultrasonda diye yaptırdım.zaten doktorum ilgili uzun uzun baktı normalde de. Sonucunu hic merak etmedım zaten hicbisey değişmeyecekti. Yas gencse hic geregi de yok aslında. Yaptırmanın da ekstra hicbi faydası yok bnce :)
Merhaba, ultrasonun zararlı olmadığına ilişkin olarak Kağan Kocatepe’nin videosunu izlemenizi öneririm.benimki normalde çok uzun bakmıyo bebeğe zararı varmış nettede baktım bazı sayfalarda 2 dakkadan fazla bakılmaması tavsiye ediliyomuş artık ne kadar doğru bilmiyorum. aynen benim içinde orda çıkan sonuçla hiçbişi değişmicek ben onsan vazgeçmemki ne çıkarsa çıksın ama moralim bozulcak geri kalan zamanım moral bozukluğuyla geçer bu ihtiml yüzünden istemedim dediğin gibi yaşı büyük olanlar için daha kritik bi konu benim yaşım 28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?