Göbegime yanlardanda büyüyor galiba demek istedim arkadaşta kiloluysan ondanda olablr dedi bnde 53 kilodayım diye belirttim.kilomdan memnunum canım
Kilolu demedim canım kilosunu bilmediğim için sadece göbektende anlayamayacağım için belki kiloluysanda yanlardanda almışsındır demek istedim yanlış anlaşılmak istemem kimsenin kilosuna laf etmem beni ilgilendirmezKilo falan diyince dedim kilolu olduğunu mu düşünüyor acaba
Merhaba, ben bugün ikili test yaptırdım. Daha önce bir düşük yapınca ve yaşımda 39 olduğu için sırf bebeği yakından görebilmek adına yaptırdım. Kan tahliline göre belki riskli çıkabilir ama onu çok dikkate almamaya çalışacağım. Allah bebek bekleyen herkesin bebeklerine ve annelerine sağlık ve afiyet versin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kızlar ikili test konusunda konuşuluyor burda, benim de bu hafta karar vermem gerekiyordu.
En başından beri yaptırma taraftarı değilim sanırım son kararımı verdim.
Riskli çıkma durumunda ‘müdahale etme’ den kasıt bebeği aldırmak oluyor benim bildiğim yoksa herhangi bir operasyon ile bebeği düzeltme imkanı yok.
Gebeliğimi kolay elde etmedim; inancım gereği de böyle bir şeyi hiç düşünmem sanırım️ Ne gelirse Allah’tan kabulüm diyorum ve testi yaptırmama kararı veriyorum.
Yaptıran arkadaşlarıma da saygım sonsuz, benim stres yönetimim biraz kötü bu testler hakkında hiç
Bilmesem daha iyi olacak gibi sanki
bende doktora girince sorcaklatımj unutuyorum doktora size ulaşabilcğeim bi numara varmı dedim vermedi adam o şekilde değilde bişi olursa direk acile gelin beni ordan çağırırlar dediAllahim herkesin içini rahatlatsin insallahh
Aynen 3 haftası geçti 1 haftasi geçmedi valla
Bi sorayım canım doktor da çok kalabalık insan ne soracağıni bile unutuyor ya genellikle bi çıkıyorum aa bunu soracaktım şunu soracaktım. Kalabalık olunca bende acele etme hissi oluyor yani çokta bekletmemek için
Canım kendime kiloluyum dedigimi sanmış sanırım ondanKilolu demedim canım kilosunu bilmediğim için sadece göbektende anlayamayacağım için belki kiloluysanda yanlardanda almışsındır demek istedim yanlış anlaşılmak istemem kimsenin kilosuna laf etmem beni ilgilendirmez
Evet canım ben yanlış anladım onun kendine kilolu demek istediğini anladım bi anKilolu demedim canım kilosunu bilmediğim için sadece göbektende anlayamayacağım için belki kiloluysanda yanlardanda almışsındır demek istedim yanlış anlaşılmak istemem kimsenin kilosuna laf etmem beni ilgilendirmez
Bizim yapılar aynı demekki göbüşlerde benziyor bi 60 65 i görelim bence ben artık kilo almak istiyorummCanım kendime kiloluyum dedigimi sanmış sanırım ondan
Farkettim canım olur öyle şeylerEvet canım ben yanlış anladım onun kendine kilolu demek istediğini anladım bi an
Benim gittiğim hastanede randevu da alınmıyor sabah gitcen erkenden bi de kalabalikSöylerler belki cnm her hastanede yoktur belki randevuyu iptal etmicem gidicmm şansa artik
Benim doktorda birisine beni arayıp durmayın gebelerim whatsapptan yazıyor acilse ben hemen dönüyorum dedi. Kadın normal doğum yapacaktı onlara diyordu. Bende daha numarasını almadım çok kalabalık kadın ama öyle acil biseyde de ilgileniyor. Vakit ayıramıyorum çocuklarıma diyordubende doktora girince sorcaklatımj unutuyorum doktora size ulaşabilcğeim bi numara varmı dedim vermedi adam o şekilde değilde bişi olursa direk acile gelin beni ordan çağırırlar dedi
benimkide öyle demekki veripte herşeyde ararım diye kokrtu galibaBenim doktorda birisine beni arayıp durmayın gebelerim whatsapptan yazıyor acilse ben hemen dönüyorum dedi. Kadın normal doğum yapacaktı onlara diyordu. Bende daha numarasını almadım çok kalabalık kadın ama öyle acil biseyde de ilgileniyor. Vakit ayıramıyorum çocuklarıma diyordu
Benim doktora da bi videoda soruyorlardı hastalarinizdan gelen en garip soru vs. Gibi ile söylemek istemedi ısrar ettiler, şu kadarını söyleyeyim sabahın 4ünde 5inde bi gebem eşimle ilişkiye girebilir miyim diye aramıştı dedibenimkide öyle demekki veripte herşeyde ararım diye kokrtu galibademekki sadece acillik durumlarda haberim olsun dedi herhalde var demekki herşeyi soran hastalarda
Bu ilki hangi satıcı?Bn şu ikisini begendm ama nasıldır bilmem . E bebekteymiş bu reflü yatagı kullanışlıysa alıcamdigerinide trendyoldan bakmıştım
Ahh ben ben.. benim bulantım koku kaynaklı her şeyden çürük soğan kokusu alıyorum sonra da kusasım geliyorKızlar hala midesi bulanan var mı ben gibidün yine hastaneye yatırdılar akşamdan beri ne yesem çıkardım artık bende sizler gibi çıkıp kıyafet almak istiyorum bebeğime sürekli ağlıyorum psikolojim iyice bpzuldu
Koku hassasiyeti devam tiksinmelerim devam ama mide bulantim artık çok çok az. Prilama devam ediyorum korkudan bende. Bazısı 20. Haftaya kadar devam ediyormuş. Çok zor ya Allah yardimcin olsunKızlar hala midesi bulanan var mı ben gibidün yine hastaneye yatırdılar akşamdan beri ne yesem çıkardım artık bende sizler gibi çıkıp kıyafet almak istiyorum bebeğime sürekli ağlıyorum psikolojim iyice bpzuldu
aynen bende versin diye o yüzden istedim ama doktorda kendinxe haklı olabilir böyle tuhaf soru soranlarda varsa uğraşmak istemiyo olabilirlerBenim doktora da bi videoda soruyorlardı hastalarinizdan gelen en garip soru vs. Gibi ile söylemek istemedi ısrar ettiler, şu kadarını söyleyeyim sabahın 4ünde 5inde bi gebem eşimle ilişkiye girebilir miyim diye aramıştı dedi
İllaki vardır yaa ama bende telefon numarası verilmesi taraftarıyım direk biz tabi acil durumda ararız diye düşündüğümüz için
Ben sabahları ballı limonlu içiyorum . RahatlatıyorMerhaba bu surecte ihlamur iciyormusunuz
Cok hafif kuru gicik gibi öksürügüm varda
Benimde Ekime sarkabilir. Kızımda 41. Haftada doğum yaptım .2 gün var aramızdabende diğer hafta pazartesi günü gidicem 11+2de benim gittiğim doktor eğer gorebilirse falan söylüyormuş sanırım. Ama bazı doktorlarda görse bile asla 16dan önce söylemiyorlar
Bizimde uzun bu kontrol . Sanırım bizde de bakacaklar ona .. Perşembe sabahı heyecan dorukta olacakBenimde persembe randevum ense ölcucek doktorum insallah temiz cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?