2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Göbegime yanlardanda büyüyor galiba demek istedim arkadaşta kiloluysan ondanda olablr dedi bnde 53 kilodayım diye belirttim.kilomdan memnunum canım

Kilo falan diyince dedim kilolu olduğunu mu düşünüyor acaba
Kilolu demedim canım kilosunu bilmediğim için sadece göbektende anlayamayacağım için belki kiloluysanda yanlardanda almışsındır demek istedim yanlış anlaşılmak istemem kimsenin kilosuna laf etmem beni ilgilendirmez

Merhaba, ben bugün ikili test yaptırdım. Daha önce bir düşük yapınca ve yaşımda 39 olduğu için sırf bebeği yakından görebilmek adına yaptırdım. Kan tahliline göre belki riskli çıkabilir ama onu çok dikkate almamaya çalışacağım. Allah bebek bekleyen herkesin bebeklerine ve annelerine sağlık ve afiyet versin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bende doktora girince sorcaklatımj unutuyorum doktora size ulaşabilcğeim bi numara varmı dedim vermedi adam o şekilde değilde bişi olursa direk acile gelin beni ordan çağırırlar dedi

Canım kendime kiloluyum dedigimi sanmış sanırım ondan

Evet canım ben yanlış anladım onun kendine kilolu demek istediğini anladım bi an

Söylerler belki cnm her hastanede yoktur belki randevuyu iptal etmicem gidicmm şansa artik
Benim gittiğim hastanede randevu da alınmıyor sabah gitcen erkenden bi de kalabalik
Olmadı bende cuma cumartesi giderim canım cumartesi tam 11+0 oluyor

bende doktora girince sorcaklatımj unutuyorum doktora size ulaşabilcğeim bi numara varmı dedim vermedi adam o şekilde değilde bişi olursa direk acile gelin beni ordan çağırırlar dedi
Benim doktorda birisine beni arayıp durmayın gebelerim whatsapptan yazıyor acilse ben hemen dönüyorum dedi. Kadın normal doğum yapacaktı onlara diyordu. Bende daha numarasını almadım çok kalabalık kadın ama öyle acil biseyde de ilgileniyor. Vakit ayıramıyorum çocuklarıma diyordu

benimkide öyle demekki veripte herşeyde ararım diye kokrtu galiba demekki sadece acillik durumlarda haberim olsun dedi herhalde var demekki herşeyi soran hastalarda

benimkide öyle demekki veripte herşeyde ararım diye kokrtu galiba demekki sadece acillik durumlarda haberim olsun dedi herhalde var demekki herşeyi soran hastalarda
Benim doktora da bi videoda soruyorlardı hastalarinizdan gelen en garip soru vs. Gibi ile söylemek istemedi ısrar ettiler, şu kadarını söyleyeyim sabahın 4ünde 5inde bi gebem eşimle ilişkiye girebilir miyim diye aramıştı dedi
İllaki vardır yaa ama bende telefon numarası verilmesi taraftarıyım direk biz tabi acil durumda ararız diye düşündüğümüz için

Ahh ben ben.. benim bulantım koku kaynaklı her şeyden çürük soğan kokusu alıyorum sonra da kusasım geliyor bende senin gibi sürekli ağlıyorm psikolojim altüst oldu valla nereye kadar böyle sürecek bilmiyorum ama çok yoruldum..

Koku hassasiyeti devam tiksinmelerim devam ama mide bulantim artık çok çok az. Prilama devam ediyorum korkudan bende. Bazısı 20. Haftaya kadar devam ediyormuş. Çok zor ya Allah yardimcin olsun Doktorunuz ne diyor ? Cinsiyetinizi öğrendiniz mi bide

Kızlar Dr a gittim bebegimin durumu gayet iyiymiş hamd olsun bulantımi söyledim aşırı dedim zofer verdi eczanedeb alacaktık ama rapor yazmamış Dr alamadık normal fiyatı da 195₺ dedi. Öyle işte yukarı resim koydum cinsiyet tahmini bekliyorum

aynen bende versin diye o yüzden istedim ama doktorda kendinxe haklı olabilir böyle tuhaf soru soranlarda varsa uğraşmak istemiyo olabilirler ama verse iyi olurdu. yalnız o saattede o soru sorulurmu ya o gün o saatte işişkiye grmesen olmuyomu yani

2 gün var aramızda bende diğer hafta pazartesi günü gidicem 11+2de benim gittiğim doktor eğer gorebilirse falan söylüyormuş sanırım. Ama bazı doktorlarda görse bile asla 16dan önce söylemiyorlar
Benimde Ekime sarkabilir. Kızımda 41. Haftada doğum yaptım .
Burada cinsiyet tayini için ayrıca ultrason randevusu talep ediliyor sanırım . Perşembe yine de görebiliyor mu soracağım Ebe mize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…