Çok garip ya evlenmeden önce görmemiş mi o zaman kocasının nasıl biri olduğunu. Madem o kadar memnuniyetsizsin ne diye çocuk yapıyorsun dimi birde bu kadar kısa süredeElinde çiçekle gelip özür dileyecekmiş hem ondan hem ailesinden, gebelik hediyesi almamış , doğum yapmış yine bişey almamış. Abim video cekmiş artık mahkemede delili olsun diye. Abimde diyor ki sen bir çorba koyamadın önüme , yanik yemeği sürdün masaya, ne kadınlık ettin ki sürekli bekliyorsun mantığı. Hatta bir konuşmada hediye almayı Aydından öğren sen demiş kocamı örnek verip ki ben öyle manyk beklentiler içinde olan her an hediye bekleyen biri de değilim alırsa da kimsenin gözüne sokmam.
Yani sıkıntısı özel günleri atlamayacakmış konuşmasını bilecekmiş falan filan. Topu topu 3 ay aynı evde kaldılar herhalde geldikleri nokta bu. Annem hediyeleri vermeye gitmiş omun arkasından ne aldıki senin anan demiş yine. Bir şükür memnuniyet yok. Daha ilk bayramda annemin elini bile öpmemiş annem nasıl içerledi ama beklentiler o biçim
Çok şükür kimse aramıyor bnde aramıyorum kafam rahat canım.ihtiyacımda yok.bu arada senin göbekte maşallah almış başını gidiyorUzak ve mesafeli olmak iyidir. Ben öyle yapıyorum . Bende benzer şeyler yaşadım canım ama önemli olan eşinle geçinmek.
Lohusalığımda annem kaldı 20 gün bende sorma hep yalnızdım ve eşimin ailesi 10 dk mesafeye taşınmışlardı ev alıp bir kez arayıp ihtıyacın var mı diye sormadılar bir kap çorba bile getirmediler . Ben bebeği arabaya koyup mutfakta kendime yumurta pişirirdim hızlı olsun diye. Sen kendine yet kimseye muhtaç olma en önemlisi bu!
Ben de bugün fetal dna için kan verdim, şimdi sırada güzel düşünceler ile sonuçları beklemek var. Maliyetli evet ama çocuğumuz söz konusu iken insan para pul gözü görmüyor, hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallahBende siz gibi düşünüyorum. Bebekte bir hastalık varsa bile psikolojimizi ona göre hazırlayıp bebeğimize ona göre bir gelecek planlarız allah korusun doğum anında öğrenmek daha büyük bir yıkım getirir hem loğusalık hem kabullenme süreci. Benim yaşım 27 ama bende direk fetal dna yaptırdım sonuç bekliyorum hiç değilse %99 sonuç gelecek evet maliyetli ama şu zamanda neye para vermiyoruz ki zaten.
Merhaba canım bizlerde de durumlar aynı maalesef. Daha tam düzelmedi bende tükuruk var sürekli tukuruyorum inşallah bi an önce geçer. Aç kalınca kötü oluyorum bide. Kestiremiyorum ne zaman geçecek. Bugün kabullenmeye başladım kabuk et belki de doğurama kadar tüküreceksin dedim. Elimde kap veya peçete lama gibi tükür de tükürMerhaba arkadaslar 3.gebelıgım 2 kızım var onlarda baya rahat hamılelık gecırmısım bu hamılelegımde cok halsızlık ve son 1 haftadır acken mıde bulantısı yemek yedıktrn sonra konusurkenson 2 gundurde cıkarmaya basladım yemeklerden sonra ben halsızlık gecmesını beklerken 3. Aya gırdıgımde şimdide bulantılar basladı cok kötu bi durummus bu leveli cabuk atlatsak keske
Benimde normalde sindirimin çok hızlıdır ama gebelikte yavasliyormus- artık sabah başlıyorum yemeğe akşam yemeginden sonra karnım davul gibi oluyor(çünkü eskidi kadar çok wc ye cikamiyorum )Kızlar sabah uyanınca cekmiştim.
İlk göbek fotom. Kızımda hiç yapmadım. Bunda aylık çekip hatıra saklayacağım :)
Aynen öyle çok haklısınız. Hayırlısı olsun hepimiz için bizde heyecanla bekliyoruz cinsiyetimizde erkek gibi dedi ama şimdi testle oda kesinleşecek bakalımBen de bugün fetal dna için kan verdim, şimdi sırada güzel düşünceler ile sonuçları beklemek var. Maliyetli evet ama çocuğumuz söz konusu iken insan para pul gözü görmüyor, hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah
Anası ancak çene çalıyor para pul muhabbetlerine. Hala ne aldınız ne verdiniz .Bebegini göstermemek ne demekanasının kızım senin evin yokmu demesi lazım.bazı insanları anlamak cok zor.Allah abine sabır versin.
Bu konuda size katılıyorum. Neyle karşılaşacağını bilip hazırlıklı olmak en güzeli. Ben tüp bebekle gebe kaldım. Embriyoya genetik tarama yapılmıştı o yüzden tarama testlerine gerek yok dedi doktorum. Ama genetik tarama yapılmasaydı ben de mutlaka taramaları ya da fetal dna yaptırırdım. Sonuç ne zaman gelicek hayırlı haberleriniz olsun inşallah.Bende siz gibi düşünüyorum. Bebekte bir hastalık varsa bile psikolojimizi ona göre hazırlayıp bebeğimize ona göre bir gelecek planlarız allah korusun doğum anında öğrenmek daha büyük bir yıkım getirir hem loğusalık hem kabullenme süreci. Benim yaşım 27 ama bende direk fetal dna yaptırdım sonuç bekliyorum hiç değilse %99 sonuç gelecek evet maliyetli ama şu zamanda neye para vermiyoruz ki zaten.
Boş mideye çekmek en iyisi.Benimde normalde sindirimin çok hızlıdır ama gebelikte yavasliyormus- artık sabah başlıyorum yemeğe akşam yemeginden sonra karnım davul gibi oluyor(çünkü eskidi kadar çok wc ye cikamiyorum )Akşam olunca karnım 4-5 aylık gibi, sindirim olayı bitince sabah aç karna karnım sıfırlanıyor resmen Bende çekmek istiyorum ama ikisinin arasında dağlar kadar fark var
Amin canım sağol . Hepimiz için güzel ilerlesin gebeliklerÇok iyiymiş o zaman gerçekten çünkü Almanya'da olup 1 2 ay sonrasına alabiliyoruz sırayı diyen çok olmuştu
Hersey istediğin gibi gitsin insallah
Amiinn insallahhAmin canım sağol . Hepimiz için güzel ilerlesin gebelikler
Bizimde tüp bebek ama ilk deneme olunca hiç genetik teste falan göndermedik tutmasaydı sonrasında gönderirdik bizde kesinlikle. Gerçekten mucize gibi bir şey bir tüp kanla her şeyi öğreneceğiz hayırlısıyla inşallah. Geçen hafta perşembe verdik örneği 15 güne gelir diye bekliyoruz bakalımBu konuda size katılıyorum. Neyle karşılaşacağını bilip hazırlıklı olmak en güzeli. Ben tüp bebekle gebe kaldım. Embriyoya genetik tarama yapılmıştı o yüzden tarama testlerine gerek yok dedi doktorum. Ama genetik tarama yapılmasaydı ben de mutlaka taramaları ya da fetal dna yaptırırdım. Sonuç ne zaman gelicek hayırlı haberleriniz olsun inşallah.
Kıyaslama yapacak durumu yok zaten . Abim demiş Zehra yıllarca çalıştı kazandı beraber yaptılar herseyi bizim durumumuz onlarla bir mi gibisinden, hop dönüyor ne yani bende mi çalışayım. İçleri fesat çirkin.Çok garip ya evlenmeden önce görmemiş mi o zaman kocasının nasıl biri olduğunu. Madem o kadar memnuniyetsizsin ne diye çocuk yapıyorsun dimi birde bu kadar kısa sürede
Allah akıl fikir versin ne diyelim başkalarıyla kendini kıyaslarsan mutlu olsan bile bozarsın. Herkesin durumu aynı değil vs.
Güzel haberlerinizi bekliyorumBizimde tüp bebek ama ilk deneme olunca hiç genetik teste falan göndermedik tutmasaydı sonrasında gönderirdik bizde kesinlikle. Gerçekten mucize gibi bir şey bir tüp kanla her şeyi öğreneceğiz hayırlısıyla inşallah. Geçen hafta perşembe verdik örneği 15 güne gelir diye bekliyoruz bakalım
İnşallahGüzel haberlerinizi bekliyorum
En güzeli vallahi. Benim kayınvalidem bakıcıyı arardı günlük haberleri almak için beni aramazdı . Ne kadar çekiniyorsa artık bendem :). Yazlığa götürdüm bir kez bakıcımızı tr de iken her gün arıyordu . Bakıcı beni görünce kısa kesiyorduÇok şükür kimse aramıyor bnde aramıyorum kafam rahat canım.ihtiyacımda yok.bu arada senin göbekte maşallah almış başını gidiyor
12. Haftada doktor erkeğe benziyor demişti ama bi sonraki kontrolde net bir şey söylerim dedi. Haftaya salı kontrol var 15 haftalık oluyor artık belli olur heraldeİnşallahSizin belli mi cinsiyet
Benimde aynı kemik yapısı erkeğe benziyor dedi sonra bebek çok hareketliydi bir ara bacakları açtı erkek ya falan dedi doktorda pipisini gördü herhalde ben çok anlamadığım için göremedim tabi o an ilk hamileliğim12. Haftada doktor erkeğe benziyor demişti ama bi sonraki kontrolde net bir şey söylerim dedi. Haftaya salı kontrol var 15 haftalık oluyor artık belli olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?