2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba arkadaslar 3.gebelıgım 2 kızım var onlarda baya rahat hamılelık gecırmısım bu hamılelegımde cok halsızlık ve son 1 haftadır acken mıde bulantısı yemek yedıktrn sonra konusurken son 2 gundurde cıkarmaya basladım yemeklerden sonra ben halsızlık gecmesını beklerken 3. Aya gırdıgımde şimdide bulantılar basladı cok kötu bi durummus bu leveli cabuk atlatsak keske

Çok garip ya evlenmeden önce görmemiş mi o zaman kocasının nasıl biri olduğunu. Madem o kadar memnuniyetsizsin ne diye çocuk yapıyorsun dimi birde bu kadar kısa sürede
Allah akıl fikir versin ne diyelim başkalarıyla kendini kıyaslarsan mutlu olsan bile bozarsın. Herkesin durumu aynı değil vs.

Çok şükür kimse aramıyor bnde aramıyorum kafam rahat canım.ihtiyacımda yok.bu arada senin göbekte maşallah almış başını gidiyor

Ben de bugün fetal dna için kan verdim, şimdi sırada güzel düşünceler ile sonuçları beklemek var. Maliyetli evet ama çocuğumuz söz konusu iken insan para pul gözü görmüyor, hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah

Merhaba canım bizlerde de durumlar aynı maalesef. Daha tam düzelmedi bende tükuruk var sürekli tukuruyorum inşallah bi an önce geçer. Aç kalınca kötü oluyorum bide. Kestiremiyorum ne zaman geçecek. Bugün kabullenmeye başladım kabuk et belki de doğurama kadar tüküreceksin dedim. Elimde kap veya peçete lama gibi tükür de tükür

Kızlar sabah uyanınca cekmiştim.
İlk göbek fotom. Kızımda hiç yapmadım. Bunda aylık çekip hatıra saklayacağım :)
Benimde normalde sindirimin çok hızlıdır ama gebelikte yavasliyormus- artık sabah başlıyorum yemeğe akşam yemeginden sonra karnım davul gibi oluyor(çünkü eskidi kadar çok wc ye cikamiyorum ) Akşam olunca karnım 4-5 aylık gibi, sindirim olayı bitince sabah aç karna karnım sıfırlanıyor resmen Bende çekmek istiyorum ama ikisinin arasında dağlar kadar fark var

Aynen öyle çok haklısınız. Hayırlısı olsun hepimiz için bizde heyecanla bekliyoruz cinsiyetimizde erkek gibi dedi ama şimdi testle oda kesinleşecek bakalım

Bebegini göstermemek ne demek anasının kızım senin evin yokmu demesi lazım.bazı insanları anlamak cok zor.Allah abine sabır versin.
Anası ancak çene çalıyor para pul muhabbetlerine. Hala ne aldınız ne verdiniz .
En son gittiğinde kardeşi kapıya durmuş bu eve giremezsin çocuğu göremezsin demiş abimde poşetlerle geri dönmüş karakola. Savcılıktan kagıt alacak.
Telefonu kapamış ulaşamayınca bizim akrabadan haber yolluyor annesi işte abim telefonu açmıyormuş çocuğun ihtiyaçlarını almıyormuş . Kapıdan çevir üstüne para istiyorlar .
O bebeğe o kadar üzülüyorum ki. O delilerin arasında bizi düşman bilecek hep.

Bu konuda size katılıyorum. Neyle karşılaşacağını bilip hazırlıklı olmak en güzeli. Ben tüp bebekle gebe kaldım. Embriyoya genetik tarama yapılmıştı o yüzden tarama testlerine gerek yok dedi doktorum. Ama genetik tarama yapılmasaydı ben de mutlaka taramaları ya da fetal dna yaptırırdım. Sonuç ne zaman gelicek hayırlı haberleriniz olsun inşallah.

Boş mideye çekmek en iyisi.
Bu ara bende tuvalete çıkamadım belki ondan da şiş olabilir. Kayısı yiyorum sözde hergün.

Bizimde tüp bebek ama ilk deneme olunca hiç genetik teste falan göndermedik tutmasaydı sonrasında gönderirdik bizde kesinlikle. Gerçekten mucize gibi bir şey bir tüp kanla her şeyi öğreneceğiz hayırlısıyla inşallah. Geçen hafta perşembe verdik örneği 15 güne gelir diye bekliyoruz bakalım

Kıyaslama yapacak durumu yok zaten . Abim demiş Zehra yıllarca çalıştı kazandı beraber yaptılar herseyi bizim durumumuz onlarla bir mi gibisinden, hop dönüyor ne yani bende mi çalışayım. İçleri fesat çirkin.
Evlenmek zorunda kaldı çünkü önden halt genişler namusumu temizleyeceksin demiş . Hadi boşanmak için evlendin çocuk niye !? Yazıl günah ya o yavruya . Şimdi böyle iki arada bir derede kalacak ne babasını ne akrabalarını bilecek .

Güzel haberlerinizi bekliyorum

Çok şükür kimse aramıyor bnde aramıyorum kafam rahat canım.ihtiyacımda yok.bu arada senin göbekte maşallah almış başını gidiyor
En güzeli vallahi. Benim kayınvalidem bakıcıyı arardı günlük haberleri almak için beni aramazdı . Ne kadar çekiniyorsa artık bendem :). Yazlığa götürdüm bir kez bakıcımızı tr de iken her gün arıyordu . Bakıcı beni görünce kısa kesiyordu .
Bu sefer yavaş çıktı göbek . İlkinde gebe kıyafetleri giymeye başlamıştım hep .

12. Haftada doktor erkeğe benziyor demişti ama bi sonraki kontrolde net bir şey söylerim dedi. Haftaya salı kontrol var 15 haftalık oluyor artık belli olur heralde
Benimde aynı kemik yapısı erkeğe benziyor dedi sonra bebek çok hareketliydi bir ara bacakları açtı erkek ya falan dedi doktorda pipisini gördü herhalde ben çok anlamadığım için göremedim tabi o an ilk hamileliğim ama bu haftalarda işte plesentası falanda olabiliyormuş o. Bende eşyalarını alıyorum kıyafet için test sonucunu bekleyeceğim ama. Hayırlısı olsun artık

Kızlar bu sabah floda eğer bebeğin kalp atışı 140bpm ise kız bundan az ise erkek olduğu yazmıştı . Tabi bunu muayenede sabırla kim sayar bilmem ama paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…