O bebegin ne günahı var.o bayanın kendi yaptıgı yetmiyor birde bebegin günahına giriyor.Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın.bnde sinirlendm laf söyledm ama ne kadar kötü olrsa olsun hersey sonucta dogacak evladımın babası evladıma kötülük yapamam.Allah ıslah etsin üzüldüm gerçektenAnası ancak çene çalıyor para pul muhabbetlerine. Hala ne aldınız ne verdiniz .
En son gittiğinde kardeşi kapıya durmuş bu eve giremezsin çocuğu göremezsin demiş abimde poşetlerle geri dönmüş karakola. Savcılıktan kagıt alacak.
Telefonu kapamış ulaşamayınca bizim akrabadan haber yolluyor annesi işte abim telefonu açmıyormuş çocuğun ihtiyaçlarını almıyormuş . Kapıdan çevir üstüne para istiyorlar .
O bebeğe o kadar üzülüyorum ki. O delilerin arasında bizi düşman bilecek hep.
Gazsız hamileye hamile demeyiz bizKızlar selam,
Bebişlerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendinizz?? Birde gaz problemi yaşayan var mı ?
Aynen öyle çok haklısınız. Hayırlısı olsun hepimiz için bizde heyecanla bekliyoruz cinsiyetimizde erkek gibi dedi ama şimdi testle oda kesinleşecek bakalım
14 bitti bugün hala devam hala hastanedeyim inş geçer artık rahat ederiz yaBenimki tam 12 haftalık , bende devam ediyor tam gaz. Kusmuyorum tutuyorum kendimi, akşamları daha da artıyor. Öğürme oluyor çok. Zaten yiyebildiğim şeyler kısıtlı. İştah sıfır. Halsizlik de devam. Tabii fazla enerji de olmuyor fazla yemeyince. 12 haftadan sonra biter diyor herkes , ama kesin değil demek ki.Ben de dört gözle bekliyorum yeniden normal hissetmeyi
2 haftaya büyür ya bizim gibi olur o göbişşEn güzeli vallahi. Benim kayınvalidem bakıcıyı arardı günlük haberleri almak için beni aramazdı . Ne kadar çekiniyorsa artık bendem :). Yazlığa götürdüm bir kez bakıcımızı tr de iken her gün arıyordu . Bakıcı beni görünce kısa kesiyordu.
Bu sefer yavaş çıktı göbek . İlkinde gebe kıyafetleri giymeye başlamıştım hep .
Kıza benziyo dedi hala karnım bile çıkmadı yiyememekten bende koku tiksinme bulantı kusma hepsi var güzel bişeyde yesem ağzımda leş gibi bi tat var geçmiyo bide midem bulanmazken doymuyorum ama yiyemiyorumda of ofKoku hassasiyeti devam tiksinmelerim devam ama mide bulantim artık çok çok az. Prilama devam ediyorum korkudan bende. Bazısı 20. Haftaya kadar devam ediyormuş. Çok zor ya Allah yardimcin olsunDoktorunuz ne diyor ? Cinsiyetinizi öğrendiniz mi bide
Kimse de anlamıyo halimizden hala hastanede yatıyorum eşim gelip giderken ağlıyorum Allah yardımcımız olsun biraz rahat etsek arttıkAhh ben ben.. benim bulantım koku kaynaklı her şeyden çürük soğan kokusu alıyorum sonra da kusasım geliyorbende senin gibi sürekli ağlıyorm psikolojim altüst oldu valla nereye kadar böyle sürecek bilmiyorum ama çok yoruldum..
Test sonucunuzla netleşir cinsiyetiniz sizinde. Aynen öyle sağlıkla gelsinlerBiz hala cinsiyet kısmıyla ilgili bilgi almadık, test ile belli olacak evet çok heyecanlı, sağlıklı olsun da kız ya da erkek önemli değil
Kesinlikle öyle. Sonuçta resmî olarak babası ve en doğal hakkı ne kadar kötü bile olsa .O bebegin ne günahı var.o bayanın kendi yaptıgı yetmiyor birde bebegin günahına giriyor.Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın.bnde sinirlendm laf söyledm ama ne kadar kötü olrsa olsun hersey sonucta dogacak evladımın babası evladıma kötülük yapamam.Allah ıslah etsin üzüldüm gerçekten
Evet 2 haftaya belirginleşir 4. Aya girecek .2 haftaya büyür ya bizim gibi olur o göbişşama şu bi gerçek yüz göz olmayıcna daha cok çekiniyorlar
Aynı şekilde bacak arasına bakarak erkeğe benziyor dedi bakalım ya kız erkek farketmez sağlıklı olsunlarBenimde aynı kemik yapısı erkeğe benziyor dedi sonra bebek çok hareketliydi bir ara bacakları açtı erkek ya falan dedi doktorda pipisini gördü herhalde ben çok anlamadığım için göremedim tabi o an ilk hamileliğimama bu haftalarda işte plesentası falanda olabiliyormuş o. Bende eşyalarını alıyorum kıyafet için test sonucunu bekleyeceğim ama. Hayırlısı olsun artık
Gerçekten yazık günah ya. Madem evlendin düzgün anlaşmaya bak. Hayatta herkesin herseyi olacak diye bisey yok. Özel günlerde parası varsa alır yoksa almaz zaten çocuk masrafla birlikte geliyor.Kıyaslama yapacak durumu yok zaten . Abim demiş Zehra yıllarca çalıştı kazandı beraber yaptılar herseyi bizim durumumuz onlarla bir mi gibisinden, hop dönüyor ne yani bende mi çalışayım. İçleri fesat çirkin.
Evlenmek zorunda kaldı çünkü önden halt genişler namusumu temizleyeceksin demiş . Hadi boşanmak için evlendin çocuk niye !? Yazıl günah ya o yavruya . Şimdi böyle iki arada bir derede kalacak ne babasını ne akrabalarını bilecek .
Bende öyle cinsiyetsiz şeyleri aldımda diğerleri için beklemedeyimAynı şekilde bacak arasına bakarak erkeğe benziyor dedi bakalım ya kız erkek farketmez sağlıklı olsunlarben de almaya başlayacağjm cinsiyet kesinleşsin de
Bunu bi arkadaş daha yazmıştı, en son 7. Haftada gitmiştim doktor kalbi 144 atıyor demişti bakalım tutacak mıKızlar bu sabah floda eğer bebeğin kalp atışı 140bpm ise kız bundan az ise erkek olduğu yazmıştı. Tabi bunu muayenede sabırla kim sayar bilmem ama paylaşmak istedim
Kesinlikle haklısın. Gösteriş meraklısı olma yüzünden basımıza geliyor zaten bunlar .Gerçekten yazık günah ya. Madem evlendin düzgün anlaşmaya bak. Hayatta herkesin herseyi olacak diye bisey yok. Özel günlerde parası varsa alır yoksa almaz zaten çocuk masrafla birlikte geliyor.
Şu sosyal medyada ki gosteris yapanlara da çok kızıyorum,video çekiyorlar yok onu aldık yok şurayı gezdik yok kocam bunu aldı yok doğuma prenses gibi gittim vs vs.
Örnek veriyorum bi tane video gördüm kadın doğum çantası hazırlıyor sözde içinde yok yok bebeğin taragina kadar sanki doğar doğmaz saçını tarayacak bi görsen tatil valizi gibi. Diğer kişilerde izliyor kıyaslama yapıyor. Benim eşim böyle yapmıyor, benim buyum yok şu yok falan diye.
Zaten öyle kıyaslamaya girince eşin ne kadar iyi olursa olsun mutlu olamazsın ki
Madem evlendin hadi çocuk yapma hadi yaptın ayağını yorganına göre uzat. Madem böyle bi hayat istemiyorsun baştan yapmayacaksın evlenmeyeceksin
Herkesin de durumu ortada yani
Ama sırf bunlar için çocuk göstermemek ne diyeyim Allah akıl fikir versin, o masumun ne suçu vardı doğar doğmaz geldiği aile paramparça
Sadece sosyal medyada değil tabi çevrede de çok var böyle tipler. Nedense kendilerini çok önemli biri sanırlar, her dedikleri olacak her şeyi yapacaklar elleri sıcak sudan soğuk suya girmeyecek. Bilseler bile bilmiyorum ayağına yatarlar temizlik vs.Kesinlikle haklısın. Gösteriş meraklısı olma yüzünden basımıza geliyor zaten bunlar .
Yok cinsiyet partisi yok diş buğdayı :) hiçbirini yapmadım bir Mevlüt okuttum kızıma tamam.
Gelin hanım annesine benziyor . 40 yaşına kadar bir çorba pişirmeyi öğrenememiş. Ben çocukken babanemle yufka açar elimi hamura sokardım. Üniversitede her yemeği kendim pişirirdim internet yoktu dergi toplardım kuponla gazeteden . Şimdi de hemen açıyorum internetten arıyorum ne yapacaksam . Cahillik zor iş. Bu yaştan sonra da düzeltemezsin bir insanı . İkisi de ideal eş değilken evlendiler ve 1 yılda geldikleri durum rezillik . İbret olsun diye hep bunlar .
Allah geçim versin
Beni yanlış anlama durumunuz iyi sanırım baştada masus evlenmiş heralde bunu bildigi için.kopamıyordı madem anasından evlenmeseymiş.Yüce rabbim bebegin bahtın güzel eylesinKesinlikle öyle. Sonuçta resmî olarak babası ve en doğal hakkı ne kadar kötü bile olsa .
O annesinin evinde kalıp ona para akıtacağına sanıyor ama öyle bir dünya yok . Boşandıklarında da çocuğun nafakası ile geçinecek o kafes gibi yerde annesinin yanında .
Yepyeni ev alındı dayandı döşendi istediği gibi şimdi kalkmış İstanbul’daki kiracı çıkarılacakmış o gelecekmiş gibi daireye (annemlerin apartman bu arada ) . Abim Çerkezköy’de çalışacak H sonu oraya gelecek akıl olsa zaten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?