2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bi pastil vardı zencefilli ballı baya keskindi ama işe yariyordu bende ondan kullanmıştım kendinize dikkat edinn geçmiş olsun

Kızlar folik asit ilk 3 ay kullanılıyor ya,benim aklım karıştı 11+6 dan sonra mi birakiyoruz yoksa 12+6 dan sonra mi

Benden bir ses gelsin o halde

Sabah işyermizin oradaki kediyi severken elimi kedi tırmaladı kızlar tabi ben panik. Çok derin değil ama işte insanın kafasını bulandırıyor; hemen ellerimi yıkayıp kolonya takviyesi ile temizledim bir şey olmaz inşallah.

T temmuzekim canım sen sormuştun galiba gribe ne iyi gelir diye. Benim annemin Şaşmaz bir tarifi var: elma portakal kes içine su doldur kaynat bir güzel. İçine kekik nane limon biraz da bal. Şu dönemde ilaçtan daha etkili olacağına eminim, biz hep bunu içerek ayakta kalıyoruz, geçmiş olsun

L Lalalala1 kuzum bildiğm kadarıyla ekledim seni ama yanlış bir yer varsa düzeltirim

Aaa neden İstanbul kaldın benim aklımda daricaya çok gelirdim önceden teyzem orda
İstanbul’la kardeş şehir sayılırız ondan belki :)
seviyorum ben burayı hem İstanbul’un keşmekeşinden uzak hem de bir o kadar her yere yarın arada bir yer.

Bir sonraki Randevun ne zaman senin?

İstanbul’la kardeş şehir sayılırız ondan belki :)
seviyorum ben burayı hem İstanbul’un keşmekeşinden uzak hem de bir o kadar her yere yarın arada bir yer.

Bir sonraki Randevun ne zaman senin?
Önümüzdeki pazartesi canim tabi grev muhabbetinden dolayı iptal olmazsa sabahtan gidicem tahlil vercem ikili testi yapacak hemde

Önümüzdeki pazartesi canim tabi grev muhabbetinden dolayı iptal olmazsa sabahtan gidicem tahlil vercem ikili testi yapacak hemde
Geri sayım başlamış

Happy moms uygulamasında 12. Haftadan sonra cinsiyet tahmini yapılır diyor, normalde 15. Haftadan önceki tahminler yanıltıcı olabiliyormuş ama belki cinsiyette söyler he ne edersin

Geri sayım başlamış

Happy moms uygulamasında 12. Haftadan sonra cinsiyet tahmini yapılır diyor, normalde 15. Haftadan önceki tahminler yanıltıcı olabiliyormuş ama belki cinsiyette söyler he ne edersin
Kendi doktorum olsa kesin söyler canim ama ikili testi devlette yaptırıyorum o hafta ctesi de kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum 13 olacağım kesin söyler

Kızlar kontrole yarın gidicektim dayanamadm bugün gittim.ikili testi yaptırmadm doktor risk çıkarsa aldırıcakmısın tedavisi yok dedi hayır dedim.mavişim benim kızçemi tabloya ekle teyzesiii
Ahhh yerimmm sağlıkla gelsin güzel kızın

Kendi doktorum olsa kesin söyler canim ama ikili testi devlette yaptırıyorum o hafta ctesi de kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum 13 olacağım kesin söyler
Benim de doktorumun bu hafta ameliyatı varmış iptal oldu randevum bir çılgınlık yapıp bugün seyahat dönüşü bir başka doktora gitme fikri çık aklımdan

Niye bi erkek hissettim ben, gerçi herkesi erkek hissediyorum benim tahminlerimi baz almayın
Kızlar kontrole yarın gidicektim dayanamadm bugün gittim.ikili testi yaptırmadm doktor risk çıkarsa aldırıcakmısın tedavisi yok dedi hayır dedim.mavişim benim kızçemi tabloya ekle teyzesiii
Kuzu
Belli oldu mu cinsiyet ya muhteşem, bugün tam olarak kaç kaç?
Doktorun benim gibi düşünmüş.

Ayyy kızmı cünsiyeti Bende cuma günü 12 haftalık oluyorum. Allahın izniyle. 22 marta aldım 14. Haftaya girdiginde aldım randevuyu bende çok merak ediyorum inşallah sağlıklıdır bir problemi yoktur hepimizinkinin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…