Erkek geçti ilk aklımdan.Merhabalar ben kontrolden çıktım. Şükür bebeş çok iyi çok hareketliydi bildiğin içerde yüzüyordu bize el salladı babasıyla cinsiyeti göremedi dr muz ama önümüzdeki hafta içi nifty için kan ver dedi. Yeni bir test çıkmış nifty fast galiba ya da nifty rapid olanilir sonuç 5-6 günde çıkıyormuş. Bu arada foto ekliyorum sizce cinsiyet ne olur?
Teşekkür ederim canım
Ayyy hadi bakalım bende hep erkek hissediyorum ama kız da olsa farketmez kızıma arkadaş olurErkek geçti ilk aklımdan.
Gaz problemi ben çok yaşadım yarim saatte bir hareket etmek gerekiyormuşKızlar selam,
Bebişlerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendinizz?? Birde gaz problemi yaşayan var mı ?
Aynı şeyleri yasıyoruz benimde iki kızım var 3.gebeligim seninle aynı şeyler yaşıyorum bulantılar arttı bi kaç haftadır mide yanması kasik agrisi vs.Merhaba arkadaslar 3.gebelıgım 2 kızım var onlarda baya rahat hamılelık gecırmısım bu hamılelegımde cok halsızlık ve son 1 haftadır acken mıde bulantısı yemek yedıktrn sonra konusurkenson 2 gundurde cıkarmaya basladım yemeklerden sonra ben halsızlık gecmesını beklerken 3. Aya gırdıgımde şimdide bulantılar basladı cok kötu bi durummus bu leveli cabuk atlatsak keske
Adaçayı varsa demleyip gargara yapabilirsiniz. Geçmiş olsunKızlar sabahtan beri boğazımda bir acı var arada gıcık yapıyor hastalanmaktan çok korkuyorum neler yapabiliriz aklıma zencefil bal geldi sadece benim. Hava değişiminden olduğunu düşünüyorum ama yinede ne olur ne olmaz kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum açıkcası
Teşekkür ederimAdaçayı varsa demleyip gargara yapabilirsiniz. Geçmiş olsun
Canım grip olmustum bogaz agrısıyla baslayıp gribe çevirdi...doktorum bana bunları yazdı Bal toz zencefil karabiber ve limon karıştıralım sabah akşam birer tatlı kaşığı alalim ıhlamur nane limon Ve kuşburnu birer bardak içelim parol alabiliriz burnu açmak için okyanus suyu yada serum fizyolojik damlatalim burna cistus pastil alalim sabah öğle akşam birer defa kullanalim bunlarla geçmezse bi Kbb dr u na gidelim bakınalım..belki faydası olurKızlar sabahtan beri boğazımda bir acı var arada gıcık yapıyor hastalanmaktan çok korkuyorum neler yapabiliriz aklıma zencefil bal geldi sadece benim. Hava değişiminden olduğunu düşünüyorum ama yinede ne olur ne olmaz kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum açıkcası
Teşekkür ederim bende geleneksel zencefil bal uygulamaya başladım ayaklarada sıcak su torbası. birkaç gün takiplerim geçmezse kbb’ye giderim bende.Canım grip olmustum bogaz agrısıyla baslayıp gribe çevirdi...doktorum bana bunları yazdı Bal toz zencefil karabiber ve limon karıştıralım sabah akşam birer tatlı kaşığı alalim ıhlamur nane limon Ve kuşburnu birer bardak içelim parol alabiliriz burnu açmak için okyanus suyu yada serum fizyolojik damlatalim burna cistus pastil alalim sabah öğle akşam birer defa kullanalim bunlarla geçmezse bi Kbb dr u na gidelim bakınalım..belki faydası olur
Pastil tamamen doğal doktoruna sorup kullanabilirsin.damlada bebeklere kullanılan damlalardan zor açıyor burnunuTeşekkür ederim bende geleneksel zencefil bal uygulamaya başladım ayaklarada sıcak su torbası. birkaç gün takiplerim geçmezse kbb’ye giderim bende.
Ben yeşil elma tavsiyesini burda okumuştum, gerçekten iyi geliyor. Su da içimi bulandırıyordu benim. %100 elma suyu alıp bardağın 1/3 üne koyuyorum üstüne su ekliyorum. Elmalı su gibi oluyor. Öyle bir çözüm buldum şimdilik. Normal su da içmeyi deniyorum ama bulantı varken bu yöntem işe yaradı.merhaba kızlar, bulantılarım oluyor gün içinde, iç yerinde çok zorlanıyorum. önereceğiniz bir yiyecek içecek vs var mı bunun için?
Kronik alerjik olduğum için evde hepsi mevcut zaten bizde malesefPastil tamamen doğal doktoruna sorup kullanabilirsin.damlada bebeklere kullanılan damlalardan zor açıyor burnunu
Geçmiş olsun canım hasta olmadan atlatırsın inşallahKronik alerjik olduğum için evde hepsi mevcut zaten bizde malesefÇok şükür sinüslerimde şişme yok burnum tıkanmadı henüz. Normalde haftanın 3 günü tıkalı 4 günü normaldir benim zaten.
Bana sağlık ocağında tarih yazdılar 20. Haftada sabah geleceksin muhakkak dedilerKızlar 18. Haftada tetanoz aşısı hakkında bilgisi olan var mı
Çok geçmiş olsun canım. Ben de allerjik bir bünyeye sahibim. Kendini korumalısın herkesten. Ben covid geçiriyorum bugün tam 1 hafta oldu. Hastalıkla beraber gebelikle mücadale etmeye çalışmak çok zor Allah kimsenin başına vermesinKronik alerjik olduğum için evde hepsi mevcut zaten bizde malesefÇok şükür sinüslerimde şişme yok burnum tıkanmadı henüz. Normalde haftanın 3 günü tıkalı 4 günü normaldir benim zaten.
Görüntü cok net değil ama erkek olabilirMerhabalar ben kontrolden çıktım. Şükür bebeş çok iyi çok hareketliydi bildiğin içerde yüzüyordu bize el salladı babasıyla cinsiyeti göremedi dr muz ama önümüzdeki hafta içi nifty için kan ver dedi. Yeni bir test çıkmış nifty fast galiba ya da nifty rapid olanilir sonuç 5-6 günde çıkıyormuş. Bu arada foto ekliyorum sizce cinsiyet ne olur?
inşallah canım hepimizin öyle olur inşallahİnşallah sürekli gitmene gerek kalmazda bi avazda dogurursun canım benim
Benim de aynı. Arada pastil atıyorum. Sabahları da sıcak suya yarım limon suyu sıkıp içiyorum. Geçmiş olsun size deKızlar sabahtan beri boğazımda bir acı var arada gıcık yapıyor hastalanmaktan çok korkuyorum neler yapabiliriz aklıma zencefil bal geldi sadece benim. Hava değişiminden olduğunu düşünüyorum ama yinede ne olur ne olmaz kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?