2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Erkek geçti ilk aklımdan.

Aynı şeyleri yasıyoruz benimde iki kızım var 3.gebeligim seninle aynı şeyler yaşıyorum bulantılar arttı bi kaç haftadır mide yanması kasik agrisi vs.

Kızlar sabahtan beri boğazımda bir acı var arada gıcık yapıyor hastalanmaktan çok korkuyorum neler yapabiliriz aklıma zencefil bal geldi sadece benim. Hava değişiminden olduğunu düşünüyorum ama yinede ne olur ne olmaz kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum açıkcası

Adaçayı varsa demleyip gargara yapabilirsiniz. Geçmiş olsun

Canım grip olmustum bogaz agrısıyla baslayıp gribe çevirdi...doktorum bana bunları yazdı Bal toz zencefil karabiber ve limon karıştıralım sabah akşam birer tatlı kaşığı alalim ıhlamur nane limon Ve kuşburnu birer bardak içelim parol alabiliriz burnu açmak için okyanus suyu yada serum fizyolojik damlatalim burna cistus pastil alalim sabah öğle akşam birer defa kullanalim bunlarla geçmezse bi Kbb dr u na gidelim bakınalım..belki faydası olur

Teşekkür ederim bende geleneksel zencefil bal uygulamaya başladım ayaklarada sıcak su torbası. birkaç gün takiplerim geçmezse kbb’ye giderim bende.

Teşekkür ederim bende geleneksel zencefil bal uygulamaya başladım ayaklarada sıcak su torbası. birkaç gün takiplerim geçmezse kbb’ye giderim bende.
Pastil tamamen doğal doktoruna sorup kullanabilirsin.damlada bebeklere kullanılan damlalardan zor açıyor burnunu

merhaba kızlar, bulantılarım oluyor gün içinde, iç yerinde çok zorlanıyorum. önereceğiniz bir yiyecek içecek vs var mı bunun için?
Ben yeşil elma tavsiyesini burda okumuştum, gerçekten iyi geliyor. Su da içimi bulandırıyordu benim. %100 elma suyu alıp bardağın 1/3 üne koyuyorum üstüne su ekliyorum. Elmalı su gibi oluyor. Öyle bir çözüm buldum şimdilik. Normal su da içmeyi deniyorum ama bulantı varken bu yöntem işe yaradı.

Pastil tamamen doğal doktoruna sorup kullanabilirsin.damlada bebeklere kullanılan damlalardan zor açıyor burnunu
Kronik alerjik olduğum için evde hepsi mevcut zaten bizde malesef Çok şükür sinüslerimde şişme yok burnum tıkanmadı henüz. Normalde haftanın 3 günü tıkalı 4 günü normaldir benim zaten.

Kronik alerjik olduğum için evde hepsi mevcut zaten bizde malesef Çok şükür sinüslerimde şişme yok burnum tıkanmadı henüz. Normalde haftanın 3 günü tıkalı 4 günü normaldir benim zaten.
Geçmiş olsun canım hasta olmadan atlatırsın inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Ben de allerjik bir bünyeye sahibim. Kendini korumalısın herkesten. Ben covid geçiriyorum bugün tam 1 hafta oldu. Hastalıkla beraber gebelikle mücadale etmeye çalışmak çok zor Allah kimsenin başına vermesin zaten gerekenleri söylemiş kızlar. Ama bana doktorum günde iki bardak portakal suyu da muhakkak önerdi. Gerçekten doping etkisi oluyor Ihlamur zaten serbest. Limonlu içmek iyi geliyor. Bol istirahat. Bol bol dinlen umarım en kısa sürede toparlarsın

Görüntü cok net değil ama erkek olabilir

Benim de aynı. Arada pastil atıyorum. Sabahları da sıcak suya yarım limon suyu sıkıp içiyorum. Geçmiş olsun size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…