2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Doktorun insiyatifine bakıyormuş. Ama burada da cinsiyetten dolayı aldırma çok oldugu için doktor isterse 20 haftaya kadar söylemeyebiliyormuş.
O zaman mi gitsem acaba. Ama alışveriş yapmak istiyorum kıyafet almak istiyorum. Geçen sever küçük falan dedi. Bu sefer söylemek ister mi acaba. Cinsiyeti öğrenip 2 ay falan gitmeyi düşünmüyorum 3 hakkım var son zamanlar ücretli gideyim diye ama neyse artık. Sansimi denemiş olurum

Kistimde var sağ tarafta canım o kısımda ağrı çoğaldı
Kist hala duruyormuş ama bebekte falan bi sıkıntı yok hareket ediyordu 🥲 magnezyum verdi kasılmalar için kendi doktoruna çık dedi gerçi onlarda grevdeymis sanirim
Kist ağrı yapabilir o zaman doğru canım ama bebeğe zarar vermez diye biliyorum bende doğumda kendi gider belki bende magnezyum kullanıyorum canım magnosıtmi verdi sanada ağrı için gittiğimde vermişti banada

Ay canım insallah kurtuluruz küçüktü ama hala kaybolmamis benimki. Benim doktorumun bi hastasında 10cm varmış doguma kadar öyle kalmış doğumda almışlar. O zamana kadar da bi sıkıntı olmamış ama yine de kaybolur insallah bi de onla ugrasmayalim🤦🏻‍♀️
Bende ağrı neyden kaynaklanıyor bilemiyorum pazartesi kontrolüm var sorucam canım senin ne zaman kontrolün 🥰
Benim 13.haftada gel dedi daha var benim kontrole. Heralde gittiğimde cinsiyetide öğrenirim

Yaa acaba banada mi söylemez bende gittiğimde tam 16 hafta da olcam. Yada bir ay daha mi beklesem acaba. Almanyadayim bende
Bilemiyorum… benim ki rutin kontrol değildi, lekelenme olduğu için gitmiştim. Bir sonra ki rutin kontrolümde söyler diye düşünüyorum ama emin değilim. O gün 18+4 oluyor net söyler bence. Seninki rutin kontrolse sana da söyler bence 🙈

• Beğen
Reactions: Zzy
L Lalalala1 kuzum doktora gitmedin mi bu hafta
Gittim kuzum gitmem mi hiç😂
Kontrol randevusu oluyor ya o haklarımı kullanıyorum, ben özel hastaneye gidiyorum. 15 günlük sürede kontrole gidebiliyoruz; normal muayene+1 hafta sonra kontrol+1 hafta sonra kontrol derken 15 günlük süredeki haklarımı kullanıyorum.

Dün sabah gittim ama tabi sürekli gittiğimden kısa sürüyor muayeneler. 13. Haftalık gözüküyor usg ölçülümde. Erkek bebeğe benziyor dedi ama net olarak bir kaç hafta sonra belli olurmuş, haftaya detaylı kontrol İçin gidicem sanırım bu ende burun oralara bakacak. Yine ufaktan baktı yolunda dedi ama daha detaylı Ve uzun bakacak sanırım.
Umarım her şey yolunda olur.

Sen iyi misin kontrol ne zaman?

Kist ağrı yapabilir o zaman doğru canım ama bebeğe zarar vermez diye biliyorum bende doğumda kendi gider belki bende magnezyum kullanıyorum canım magnosıtmi verdi sanada ağrı için gittiğimde vermişti banada
Aslında çikolata kisti adet olmayınca küçülüyor ama benimki daha duruyor canim, doktor da bi sorun yapmaz demişti pazartesi gittiğimde ayrıntılı konusucam inşallah
Magvital vermiş canim acildeki doktor

Günaydın herkese,
Bu sabah tuvaletimi yaparken, içimden ciğer gibi bir parça düştü. Peçeteye aldım. Sonra bağıra çağıra eşimi kaldırdım. Doktoruma yazdım, cevap gelmezse 9’ a kadar , acile gideceğim.

Bu kez ben dualarınıza talibim. Bu kadar gelmişken kaybetme fikri…🥺 Hayırlısı ne diyeyim.
Çok geçmiş olsun . Umarım bebeğiniz sizinledir. Kan pıhtısı olabilir mi ?

Gittim kuzum gitmem mi hiç😂
Kontrol randevusu oluyor ya o haklarımı kullanıyorum, ben özel hastaneye gidiyorum. 15 günlük sürede kontrole gidebiliyoruz; normal muayene+1 hafta sonra kontrol+1 hafta sonra kontrol derken 15 günlük süredeki haklarımı kullanıyorum.

Dün sabah gittim ama tabi sürekli gittiğimden kısa sürüyor muayeneler. 13. Haftalık gözüküyor usg ölçülümde. Erkek bebeğe benziyor dedi ama net olarak bir kaç hafta sonra belli olurmuş, haftaya detaylı kontrol İçin gidicem sanırım bu ende burun oralara bakacak. Yine ufaktan baktı yolunda dedi ama daha detaylı Ve uzun bakacak sanırım.
Umarım her şey yolunda olur.

Sen iyi misin kontrol ne zaman?
Ohhh maşallah bebise herşey güzel olacak Allah'ın izniyle ikili testin ultrason kısmına bakacak anladığım kadariyla hadi bakalım güzel haberler alalım bu hafta baya çoğunluğz hastaneye gidecek olanlar olarak 🥰😍

Günaydın herkese,
Bu sabah tuvaletimi yaparken, içimden ciğer gibi bir parça düştü. Peçeteye aldım. Sonra bağıra çağıra eşimi kaldırdım. Doktoruma yazdım, cevap gelmezse 9’ a kadar , acile gideceğim.

Bu kez ben dualarınıza talibim. Bu kadar gelmişken kaybetme fikri…🥺 Hayırlısı ne diyeyim.
İnşallah kötü bir şey yoktur dualarım seninle 🙏🏻

Bende bugün gittim erkeğe benzetti ama kordonmuş dedi kesin bişey demedi bebişim iyi haftasıyla uyumlu dedi çok şükür 🥰🐣

Siz gidip gördükçe öyle heyecanlanıyorum ki bir an önce pazartesi olsun istiyorum inşallah grev olayına takılmam ya ikili yaptıracağım yoksa oda kalacak hayırlısı artık en son 10.hafta da gördüm 12+3 olmam gerekiyor Kac çıkacak bakalım 😍

Siz gidip gördükçe öyle heyecanlanıyorum ki bir an önce pazartesi olsun istiyorum inşallah grev olayına takılmam ya ikili yaptıracağım yoksa oda kalacak hayırlısı artık en son 10.hafta da gördüm 12+3 olmam gerekiyor Kac çıkacak bakalım 😍
Elimde olsa eve ultrasyon alacağım bende😅

O zaman mi gitsem acaba. Ama alışveriş yapmak istiyorum kıyafet almak istiyorum. Geçen sever küçük falan dedi. Bu sefer söylemek ister mi acaba. Cinsiyeti öğrenip 2 ay falan gitmeyi düşünmüyorum 3 hakkım var son zamanlar ücretli gideyim diye ama neyse artık. Sansimi denemiş olurum
Bence önce telefonla öğren, belliyse söylüyor mu, ona göre gidersin

• Beğen
Reactions: Zzy
Back
X