2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bişey yoktur canım rahim büyüdüğündendir içini ferah tut
Kistimde var sağ tarafta canım o kısımda ağrı çoğaldı
Kist hala duruyormuş ama bebekte falan bi sıkıntı yok hareket ediyordu 🥲 magnezyum verdi kasılmalar için kendi doktoruna çık dedi gerçi onlarda grevdeymis sanirim

Hamile yastığım geldi bugün deneme yaparken uyuyup kalmışım içinde hatta 😂. İç dolgusu iyi baygın elyaflardan değil sert. Yumuşak yastıkta yatıyorsanız başta sert geliyor ama uyuyunca rahatsız etmedi beni uyanıkken hissettim ama sertliğini. Bacaklarımın arasına anca alabiliyorum azıcık daha uzun olsa iyiymiş boyum 1.72. Arka kısmı beli tam dolduruyor bel sorunu için almıştım o yüzden sevdim gibi. Bakalım uzun gece uykusunda da işe yarayacak mı
Son aylarda daha çok işinize yarayacak . Ben oturarak uyuyordum adeta 😔

Kistimde var sağ tarafta canım o kısımda ağrı çoğaldı
Kist hala duruyormuş ama bebekte falan bi sıkıntı yok hareket ediyordu 🥲 magnezyum verdi kasılmalar için kendi doktoruna çık dedi gerçi onlarda grevdeymis sanirim
Bende hep merak ediyordum benimde çikolata kistim var geçtimi geçmedimi. Demekki geçmiyormuş. Doktorum bana doğurunca hepsi temizleniyor demişti inşallah temizlenir hiç birşey kalmaz.bu arada senle günlerimiz bile aynı yarın bende 11+0 oluyorum. Hep seni takip ediyorum özellikle 😂

Bende hep merak ediyordum benimde çikolata kistim var geçtimi geçmedimi. Demekki geçmiyormuş. Doktorum bana doğurunca hepsi temizleniyor demişti inşallah temizlenir hiç birşey kalmaz.bu arada senle günlerimiz bile aynı yarın bende 11+0 oluyorum. Hep seni takip ediyorum özellikle 😂
Ay canım insallah kurtuluruz küçüktü ama hala kaybolmamis benimki. Benim doktorumun bi hastasında 10cm varmış doguma kadar öyle kalmış doğumda almışlar. O zamana kadar da bi sıkıntı olmamış ama yine de kaybolur insallah bi de onla ugrasmayalim🤦🏻‍♀️
Bende ağrı neyden kaynaklanıyor bilemiyorum pazartesi kontrolüm var sorucam canım senin ne zaman kontrolün 🥰

Günaydın herkese,
Bu sabah tuvaletimi yaparken, içimden ciğer gibi bir parça düştü. Peçeteye aldım. Sonra bağıra çağıra eşimi kaldırdım. Doktoruma yazdım, cevap gelmezse 9’ a kadar , acile gideceğim.

Bu kez ben dualarınıza talibim. Bu kadar gelmişken kaybetme fikri…🥺 Hayırlısı ne diyeyim.

• Üzgünüm
Reactions: Zzy
Günaydın herkese,
Bu sabah tuvaletimi yaparken, içimden ciğer gibi bir parça düştü. Peçeteye aldım. Sonra bağıra çağıra eşimi kaldırdım. Doktoruma yazdım, cevap gelmezse 9’ a kadar , acile gideceğim.

Bu kez ben dualarınıza talibim. Bu kadar gelmişken kaybetme fikri…🥺 Hayırlısı ne diyeyim.
Gunaydin canim. Tobe Tobe estağfurullah insallah kotu bisey değildir. Peki kanama vs oldu mu?

Evet öyle gerçekten. Gücümüz yetti kadar artık herşeyin en iyisini almaya çalışıcaz

Bende direk kanama oldu artinca acile gittim şükür bebek iyi progestan igne vurdular insallah duzelir 🤲🤲
Hatibulut kanamanın sebebi olarak ne dedi doktor? Ne yoğunlukta oluyor kanaman, lekelenmeden fazla mı? Alttan baktılar mı hiç?

Günaydın herkese,

Gunaydin canim. Tobe Tobe estağfurullah insallah kotu bisey değildir. Peki kanama vs oldu mu?

Günaydın herkese,

Kaç haftalık bebeğin? İnşallah bir sorun yoktur, dua ettim Rabbim korusun yavrunu.

Merhaba, hamilelik sureciniz Nasil geciyor? Bende de prolaktin Su anda Cok yuksel. Oyle oldugu halde hamile kaldim. Daha yeni hamileyim ama Cok korkuyorum doktorunuz Ne demisti, Nasil geciyor hamilelik sureci
Bende yüksekken hamile kaldım. Ve o ay geri normale düştü😂 Allahın hikmeti canım hiç problem yok eğer hamile kaldırysan herşey iyidir stres yapma boşa bebek etkilenmesin. Benimki düşük çıktıgı içim doktor herhalgi birşeye gerek yok dedi

Bende direk kanama oldu artinca acile gittim şükür bebek iyi progestan igne vurdular insallah duzelir 🤲🤲
Kuzum çok geçmiş olsun nasıl oldun kötü dusunme çok şükür bebek iyiymiş hiç bişey olmayacak Allah'ın izniyle

Günaydın herkese,

Canim naptın gittin mi acile geçmiş olsun herşey yolunda mi

Günaydın herkese,

İnşallah bir problem çıkmaz içinizi ferahlatacwk bir haberle gelirsiniz. 🤲

Back
X