- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Kistimde var sağ tarafta canım o kısımda ağrı çoğaldıBişey yoktur canım rahim büyüdüğündendir içini ferah tut
Kist hala duruyormuş ama bebekte falan bi sıkıntı yok hareket ediyordu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kistimde var sağ tarafta canım o kısımda ağrı çoğaldıBişey yoktur canım rahim büyüdüğündendir içini ferah tut
İdrarda yanma var mi dedi yok dedim herhalde ondan yaptirmadi canim şuan iyiyim bakalim inşallah tekrarlamazSag kasıkta agrılarım bnmde oluyor ama 2 gündür antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon için agrı kesildi.test filan yaptırdımı
İnşallah canım pazartesiyede bişi kalmadıİdrarda yanma var mi dedi yok dedim herhalde ondan yaptirmadi canim şuan iyiyim bakalim inşallah tekrarlamaz
Aynen canım inşallah o gün gelir grev dolayısıyla diyorumİnşallah canım pazartesiyede bişi kalmadı![]()
Son aylarda daha çok işinize yarayacak . Ben oturarak uyuyordum adetaHamile yastığım geldi bugün deneme yaparken uyuyup kalmışım içinde hatta. İç dolgusu iyi baygın elyaflardan değil sert. Yumuşak yastıkta yatıyorsanız başta sert geliyor ama uyuyunca rahatsız etmedi beni uyanıkken hissettim ama sertliğini. Bacaklarımın arasına anca alabiliyorum azıcık daha uzun olsa iyiymiş boyum 1.72. Arka kısmı beli tam dolduruyor bel sorunu için almıştım o yüzden sevdim gibi. Bakalım uzun gece uykusunda da işe yarayacak mı
İçini ferah tut. Bebekte bir risk yoksa kanama geçer belki bir süre sonra. Bende 2. Düşükte Hematom vardıAllah razi olsun canim bi oglum var 7yasinda .digerini 22haftalikken kaybetmistim simdikide kanamayla ilerliyor insallah bari bunu sag salim kucagima alirim![]()
Bende hep merak ediyordum benimde çikolata kistim var geçtimi geçmedimi. Demekki geçmiyormuş. Doktorum bana doğurunca hepsi temizleniyor demişti inşallah temizlenir hiç birşey kalmaz.bu arada senle günlerimiz bile aynı yarın bende 11+0 oluyorum. Hep seni takip ediyorum özellikleKistimde var sağ tarafta canım o kısımda ağrı çoğaldı
Kist hala duruyormuş ama bebekte falan bi sıkıntı yok hareket ediyordumagnezyum verdi kasılmalar için kendi doktoruna çık dedi gerçi onlarda grevdeymis sanirim
YaaaSon aylarda daha çok işinize yarayacak . Ben oturarak uyuyordum adeta![]()
Ay canım insallah kurtuluruz küçüktü ama hala kaybolmamis benimki. Benim doktorumun bi hastasında 10cm varmış doguma kadar öyle kalmış doğumda almışlar. O zamana kadar da bi sıkıntı olmamış ama yine de kaybolur insallah bi de onla ugrasmayalimBende hep merak ediyordum benimde çikolata kistim var geçtimi geçmedimi. Demekki geçmiyormuş. Doktorum bana doğurunca hepsi temizleniyor demişti inşallah temizlenir hiç birşey kalmaz.bu arada senle günlerimiz bile aynı yarın bende 11+0 oluyorum. Hep seni takip ediyorum özellikle![]()
Gunaydin canim. Tobe Tobe estağfurullah insallah kotu bisey değildir. Peki kanama vs oldu mu?Günaydın herkese,
Bu sabah tuvaletimi yaparken, içimden ciğer gibi bir parça düştü. Peçeteye aldım. Sonra bağıra çağıra eşimi kaldırdım. Doktoruma yazdım, cevap gelmezse 9’ a kadar , acile gideceğim.
Bu kez ben dualarınıza talibim. Bu kadar gelmişken kaybetme fikri…Hayırlısı ne diyeyim.
Evet öyle gerçekten. Gücümüz yetti kadar artık herşeyin en iyisini almaya çalışıcaz
Hatibulut kanamanın sebebi olarak ne dedi doktor? Ne yoğunlukta oluyor kanaman, lekelenmeden fazla mı? Alttan baktılar mı hiç?Bende direk kanama oldu artinca acile gittim şükür bebek iyi progestan igne vurdular insallah duzelir![]()
İdrar tahlilinde mi çıktı enfeksiyon?Sag kasıkta agrılarım bnmde oluyor ama 2 gündür antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon için agrı kesildi.test filan yaptırdımı
Günaydın herkese,
Bu sabah tuvaletimi yaparken, içimden ciğer gibi bir parça düştü. Peçeteye aldım. Sonra bağıra çağıra eşimi kaldırdım. Doktoruma yazdım, cevap gelmezse 9’ a kadar , acile gideceğim.
Bu kez ben dualarınıza talibim. Bu kadar gelmişken kaybetme fikri…Hayırlısı ne diyeyim.
Gunaydin canim. Tobe Tobe estağfurullah insallah kotu bisey değildir. Peki kanama vs oldu mu?
Kaç haftalık bebeğin? İnşallah bir sorun yoktur, dua ettim Rabbim korusun yavrunu.Günaydın herkese,
Bende yüksekken hamile kaldım. Ve o ay geri normale düştüMerhaba, hamilelik sureciniz Nasil geciyor? Bende de prolaktin Su anda Cok yuksel. Oyle oldugu halde hamile kaldim. Daha yeni hamileyim ama Cok korkuyorum doktorunuz Ne demisti, Nasil geciyor hamilelik sureci
Kuzum çok geçmiş olsun nasıl oldun kötü dusunme çok şükür bebek iyiymiş hiç bişey olmayacak Allah'ın izniyleBende direk kanama oldu artinca acile gittim şükür bebek iyi progestan igne vurdular insallah duzelir![]()
Canim naptın gittin mi acile geçmiş olsun herşey yolunda miGünaydın herkese,
İnşallah bir problem çıkmaz içinizi ferahlatacwk bir haberle gelirsiniz.Günaydın herkese,
İnsallah canim benim cok sagolÇok geçmiş olsun. Bol bol dinlenin progestan size şifa olsun inşallah
İnsallah kardesim cok sagolCanım geçmiş olsun Allahın izniyle hiç biley olmaz kalbini ferah tut![]()