2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Biz de çok ayrı kaldık, 5 sene uzak ilişki sonrasında evlendik hala da hasret çekiyoruz ama böyle de güzel hem evli hem bekar gibiyiz ben memnunum😌

Doktor bana şu 3 şey serbest “ ilişki, seyahat ve yürüyüş” demişti. Gezmekten kastın hem de yürümekse eğer çok iyi yapmışsın.
İlk denemede he ne güzel maşallah Allah şansınızı böyle güzel devam ettirsin inşallah, cinsiyet belli olmamıştı dimi sizin fatal DNA sonucunu bekliyordun. Ne zaman çıkacak?
Yaa bizde 6 sene uzak ilişki sonrası evlendik aynı ilde ünv okuyamadık malesef :) evet evet yürümek anlamında dedim. Henüz sonuç çıkmadı bu hafta bekliyorum bakalım erkeğe benzetmişti ama ne olacak sonuç. Genelde erkekten kıza dönmüyor diye duydum. Kızdan erkeğe dönüyormuşta benzetmeler

Doktora gittigmde doktorum karnıma bakarken ben seni normal dogurtucam dedi.nedense ondan sonra bndeki acaba dedigim bilmeden korktugum dogum korkuları gitti.mart annelerini takip ediyorum hatta okudukca hosuma gidiyor sıra nisan annelerinde :KK53::KK53:
Ben hiç bakmıyorum onlara etkilenmemek adına ama hoşuna gidiyorsa bak tabii etkilenmiyorsun demektir :)

Yaa bizde 6 sene uzak ilişki sonrası evlendik aynı ilde ünv okuyamadık malesef :) evet evet yürümek anlamında dedim. Henüz sonuç çıkmadı bu hafta bekliyorum bakalım erkeğe benzetmişti ama ne olacak sonuç. Genelde erkekten kıza dönmüyor diye duydum. Kızdan erkeğe dönüyormuşta benzetmeler
Hadi güzel sonuçlara inşallah takipteyim seni😉
Bana da geçen kontrolde doktor cinsiyet tahmini yapmamı ister misiniz dedi? Balon falan patlatmayacağız yapın hocam dedim😂
Erkeğe benziyor dedi, haftaiçi gittiğim diğer doktor da erkek demişti. İlk evladımız zaten cinsiyet hiç farketmez ama ben de erkek gibi hissediyorum nedense. Çevremde hamile kim varsa bu grup dahil genelde erkek bebek haberi aldım bu sene erkek yılı galiba🤷🏻‍♀️

Hiç sorma ya 25 günüm var daha :KK51:cabuk geçiyor şurda 6 ay kaldı nedir ki 6 ay.yazarm artk sana diloş ben dogurdum sende dogur artık diye 😁
Senin normal doğum mu olacaktı canım eğer öyle düşünüyorsan benim de sezeryan olacak zaten aynı zamanlarda doğurabiliriz 😅 38 hafta olunca direk alıyorlar zaten
Allah sabır versin valla ben bitirdim şafak doğan güneş 😂 yarın bakalım gorucez allahin izniyle minnoşu 🥰

Bnde öyle istiyordum doktorda öyle degince tamamdır bu iş dedim tabiki bebişim de isterse 😁şansa artık dogar dogmaz erkek olursa kerticez unutma :KK74:kaçta randevunnn
Senin normal doğum mu olacaktı canım eğer öyle düşünüyorsan benim de sezeryan olacak zaten aynı zamanlarda doğurabiliriz 😅 38 hafta olunca direk alıyorlar zaten
Allah sabır versin valla ben bitirdim şafak doğan güneş 😂 yarın bakalım gorucez allahin izniyle minnoşu 🥰

Neden kendini sezryana alıştırıyorsun canım. Ameliyatın vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam. Mesela sezerysndan sonra normal doğum yapanlar bile oluyo seninde nedem olmasın ki.

Bnde öyle istiyordum doktorda öyle degince tamamdır bu iş dedim tabiki bebişim de isterse 😁şansa artık dogar dogmaz erkek olursa kerticez unutma :KK74:kaçta randevunnn
Normal doğum mu canim? Ben daha doktorla konuşmadım ama demiştim ya platinlerim var çok zorlu olabilir normal doğum o yüzden direk sezeryan düşünüyorum.
Bakalım ne çıkacak canim aklımda unutmam Hahaha 🙈😅😅
Ama acile gittiğimde azıcık gördüm ya nedense içimden kız gibi geçti hemde çok yoğun bi şekilde. O an o aklıma nasıl geldi bilmiyorum ama kızım diyesim geldi. Bakalım içimize doğan çıkacak mı 😅

Canım bu arada randevu vermiyorlar saçma bi şekilde sabah erkenden gidicem kaçıncı sıra gelirse 🥲

Normal doğum mu canim? Ben daha doktorla konuşmadım ama demiştim ya platinlerim var çok zorlu olabilir normal doğum o yüzden direk sezeryan düşünüyorum.
Bakalım ne çıkacak canim aklımda unutmam Hahaha 🙈😅😅
Ama acile gittiğimde azıcık gördüm ya nedense içimden kız gibi geçti hemde çok yoğun bi şekilde. O an o aklıma nasıl geldi bilmiyorum ama kızım diyesim geldi. Bakalım içimize doğan çıkacak mı 😅
Evet canım normal dogumm.genelde hissedilenler dogru oluyor.rüyaalarnda gördünmğ hiç bişeyy

Neden kendini sezryana alıştırıyorsun canım. Ameliyatın vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam. Mesela sezerysndan sonra normal doğum yapanlar bile oluyo seninde nedem olmasın ki.
Canım benim omuriligimde 22 24 adet arası platinim var, Yanında omuriligi sabit tutanlar var birde
Zamanında okumuştum bu ameliyati olup 1 2 kisi normal doğum yapmıştı ama beni korkutan uzun sürmesi
Bilirsin bazıları gerçekten bi aksam sancısı geliyor gecesine doğuruyor bende öyle şahit olduğum bi kaç kişi var
Ama birde 1 hafta kadar bile sancısı olup zorla doğuran var maalesef
Beni korkutan o kısım şimdiden bile sırt ağrılarım oluyor son zamanlarımı düşünemiyorum çok yorgun ağrılı olurum diye açıkçası direk sezeryan istiyorum

Şuan böyle ama o gün geldiginde size aglarım kesin acıdan :KK17:
İnş hafifcecik geçer hepimizin ☺️
Hadi güzel sonuçlara inşallah takipteyim seni😉
Bana da geçen kontrolde doktor cinsiyet tahmini yapmamı ister misiniz dedi? Balon falan patlatmayacağız yapın hocam dedim😂
Erkeğe benziyor dedi, haftaiçi gittiğim diğer doktor da erkek demişti. İlk evladımız zaten cinsiyet hiç farketmez ama ben de erkek gibi hissediyorum nedense. Çevremde hamile kim varsa bu grup dahil genelde erkek bebek haberi aldım bu sene erkek yılı galiba🤷🏻‍♀️
Ayy evet bende çevremde hep erkek duyuyorum. Geçen sene ağustosa kadar kız duymuştum sonra hep erkek. Ben kız falan diyordum çok sivilcelendim kendimi çirkin bulmaya başladım ekşi çok yedim ama artık büyük ihtimal bizimde erkek. Erkek bebek ürünlerine yöneldim direk onlara bakınıyorum 😄

Evet canım normal dogumm.genelde hissedilenler dogru oluyor.rüyaalarnda gördünmğ hiç bişeyy

Mutlaka yaz cıkınca resimde at🤗
Hadi inşallahh kolaycacik doğurur herkes aminn🥰🥰
Hamile kaldigimdan beri bi kere rüya gördüm canım o da 2 3 hafta önce falandı, doktor erkek diyordu sonra bi daha gidiyordum kız yanlış görmüşüm diyordu üstüne bi de burda muhabbetini yaptık ya yeni 😂
Onun haricinde de hamile kalmadan önce hep kızım olduğunu görürdüm bir kere herhalde erkek gördüm 😅
Atarım canım insallahh hayirlisiyla 🥰🥰

Canım benim omuriligimde 22 24 adet arası platinim var, Yanında omuriligi sabit tutanlar var birde
Zamanında okumuştum bu ameliyati olup 1 2 kisi normal doğum yapmıştı ama beni korkutan uzun sürmesi
Bilirsin bazıları gerçekten bi aksam sancısı geliyor gecesine doğuruyor bende öyle şahit olduğum bi kaç kişi var
Ama birde 1 hafta kadar bile sancısı olup zorla doğuran var maalesef
Beni korkutan o kısım şimdiden bile sırt ağrılarım oluyor son zamanlarımı düşünemiyorum çok yorgun ağrılı olurum diye açıkçası direk sezeryan istiyorum
Hmm anladım canım çok da bilgi sahibi değilim ama bebegin ve senin için en hayırlı en sağlıklı olan olur inşallah

Hadi inşallahh kolaycacik doğurur herkes aminn🥰🥰
Hamile kaldigimdan beri bi kere rüya gördüm canım o da 2 3 hafta önce falandı, doktor erkek diyordu sonra bi daha gidiyordum kız yanlış görmüşüm diyordu üstüne bi de burda muhabbetini yaptık ya yeni 😂
Onun haricinde de hamile kalmadan önce hep kızım olduğunu görürdüm bir kere herhalde erkek gördüm 😅
Atarım canım insallahh hayirlisiyla 🥰🥰
Hayırlısıyla inşallah ❤️bnde rüyamds sancılarım gelmiş pembe gecelikle ortada dolaşıyordum.insan cok etkileniyor

Kızlar 2 gündür sanki hamile değilmişim gibi.adet sancıları gibi agrılar olurdu onlarda kesildi.hiç bi agrım kalmadı.gögüslermde söndü gitti.bşi oldumu diye düşünmekten kndimi alamıyorum.doktor antibiyotik vermişti onda agrı kesici özelliğide var acaaba agrıları kesiyor ondanmı diye düşünüyoorum.çıkmazda gibiyim:KK43:
Aynı his bende de var hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi iki gündür

Back
X