2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
cok geçmiş olsun.
Insan cok korkuyor birsey mi oldu diye.
Bu sabah doktor kontrolüne gittim.
akintim yogun ve fazlalasmis. fitili ilk kullanmaya basladigimda fazla akintim ve kasintim da yoktu. degistirdi farkli ilaclar verdi. henüz kontrol etmedim ama canesten krem ve gyno-lomexin fitil verdi. insallah gecer kasintim cok olunca dayanamiyorum.
Size tavsiyem ilik bi su hazirlayin bi litre kadar icine de bi cay bardagi elma sirkesi koyun banyoda orayi iyice yikayin sonra gunluk ped vs kullanmayin bildiginiz yuzde yuz pamuk olan bir atleti eksin parca parca koyun

Siz aytüle gitmediniz mı yani hiç? Bu anlattığınız embiye mydi?

Ben bilmiyorym hala bide rabia nizam buldum instagramdan oda doğal doğumcu oda uygunsa ona da bakmayı düşünüyorum.

Embiyenin seansı ne kadar? Aytül hmn 350 tl alıyor
Şuan doktorum embiye yilmaz.220 tl.muayene.İerleyen zamanda plasenta yerleşimi kesinlesince Aytül hanıma gidip onda doğum yapmak istiyorum şuan pahalı olduğu için erkenden gitmeye gerek duymadm sezeryan olma ihtimalim de yüksek çünkü.Ama Aytül hn araştırdım instagramdan takip ediyorum uzun zamandır doğal doğum destekleyen dr olduğu için çok içime sindi o yüzden ssvd olursa onda yapmak istiyorum.Simdilik embiye hanima devam insaallah.Birde doğum koçu var ona sordum oda onu tavsiye etti bana Aytül hanımı.Rabia hanımı da biliyorum oda iyi gibi görünüyor ama ona bakmadım hiç.Aytul hn hangi hastaneyle anlaşması var

İçimi şuan öyle ferahlattiniz ki Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende p.tesi 600 beta ile öğrendim gebelik Perşembe gittik 5+1de 3.70mm idi hafta ile uyumlu dedi. Ama biraz araştırınca küçük geldi kese boyu. Sizinde 5.hafta da kese boyutu sanırım ,3 mm idi değil mi 17 Mart'ta randevu var 6+1 umarım duyarız kalp atışlarını 🤲🏻
Çok şükür canım sağlıklı ilerliyor herşey benimde sen boyutlarına bakma bu dönemde kalp atışı duyduktan sonra beta artış değerinin de önemi yokmuş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤗

Şuan doktorum embiye yilmaz.220 tl.muayene.İerleyen zamanda plasenta yerleşimi kesinlesince Aytül hanıma gidip onda doğum yapmak istiyorum şuan pahalı olduğu için erkenden gitmeye gerek duymadm sezeryan olma ihtimalim de yüksek çünkü.Ama Aytül hn araştırdım instagramdan takip ediyorum uzun zamandır doğal doğum destekleyen dr olduğu için çok içime sindi o yüzden ssvd olursa onda yapmak istiyorum.Simdilik embiye hanima devam insaallah.Birde doğum koçu var ona sordum oda onu tavsiye etti bana Aytül hanımı.Rabia hanımı da biliyorum oda iyi gibi görünüyor ama ona bakmadım hiç.Aytul hn hangi hastaneyle anlaşması var
Bende daha yeni gittim ya hiç soramadım onları dediğim gibi çok kısa sürüyor zaten soracaklarimi bile unutuyorum bazen genelde jimere gidiyor heralde orasıdır... Evet oda mantıklı ssvd destekliyor aytül hnm benim ilk olucak şuan bende sezaryanla gümbürtüye gitmemek için ilk önceliğim normal bakalım kısmet olursa zaten aytül hoca gibi doktorlar çok yok bursada ben denk gelemedim bi rabia bi onu gördüm çok normal doğum destekleyen

Merhaba kızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı cinsiyetimiz belli oldu oğlum olacakmış 😍 2 li taramada ense ve burun kemiğine bakıldı fakat doktorum kan testine gerek yok fetal dna yaptıralım dedi, fetal dna yaptıranlar hangi firmada yaptırdınız?
Biz nipt testi olanı tercih ettik abdye gitti sonuç bekliyoruz şu an.

Çook tatlısınn ama ❤️🥲🥲 bu pozitif enerji için ne kadar teşekkür etsem az. Her anne adayının yolu farklı mücadelelerden geçiyor.
İnşallah her birimizin gönlüne göre olsun herşey 💙🙏🏻 Sağlıkla kal 🦋
Ne demek ben aslında olan şeyleri söylüyorum sağlıkla gelsin inşallah minik 😍😍🤲🏻

Imkanin varsa Aytül hn dan şaşma derim canım öyle doktor çok yok dediğin gibi
Bende daha yeni gittim ya hiç soramadım onları dediğim gibi çok kısa sürüyor zaten soracaklarimi bile unutuyorum bazen genelde jimere gidiyor heralde orasıdır... Evet oda mantıklı ssvd destekliyor aytül hnm benim ilk olucak şuan bende sezaryanla gümbürtüye gitmemek için ilk önceliğim normal bakalım kısmet olursa zaten aytül hoca gibi doktorlar çok yok bursada ben denk gelemedim bi rabia bi onu gördüm çok normal doğum destekleyen

Back
X