- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
Ayy cok haklisin insana ev kokarmi ev kokuyordu evden tiksinmistim bende annemde kaldim bir kac haftaGorunce yazasım geldiilk haftalar bulantıdan 4 kilo verdm bende, bulantılar varken birde covid oldum 3 kilo da öyle verdm. Toplamda 7 kilo kaybım oldu.
Hiç birsey yiyemiyordum. İnsan bardaktan tiksinir mi bardaktan bile midem bulanıyordu desenlerinden vs okadar nefretlik geldi hersey den
Ama suan.. anneme geldim 15 gun once, ailem farklı şehirde, 2 kilo almısım geldgmden berievde cubuk krakerle yasayan ben suanda herseyi yemeye başladım
Dr um bu ay da kılo almama takılacak ama o hali yasamaktansa kilo almayı tercih ederim
Bilmem etrafımda öyle oldu genelde birde büyükler öyle der ya o hesap açıkçası yoksa bilmiyorum bendeNiye kız olursa erken doğar canım benim kızım tam 39+5 doğdufotoğraf erkek gibi ama
Canının istememesi de iyi. Öncesinde bir demlik çayı tek başına içen görümcem bir bardağı zor içer oldu gebelikte. Vucüd hamilelikte yeniden programlanıyor demekBen de günde 2 kahve içerdim ama gebelikten midir yoksa peş peşe hastalıklardan mı nedense hiç canım istemiyor. Gün aşırı 1 kahve içiyorum aklıma gelirse.
Ayrıca bebeğin uykusuna da çok etki ediyor. Uykusuz bebekler olmasınlar aman
Aynısı bugün bana da oldu, işyerinde müdürümle kavga ettim gerildim sonrası direk ağrı karnıma vurduKizlar bugun uzuldum aglaidm
Biraz karnimda agri basladi bisey olmaz demi ?
Ben de ilk trimester sonunda hiç kilo almamıştım, şimdi 2de nasıl devam edecek göreceğiz+900 gr ile ilk trimester a veda
Kuzum günaydın, benim de detaylı bakılacak randevum var bugün inşallah güzel haberlerle dönerizGünaydın kızlar bugün randevum var bir uyandım lapa lapa kar yağıyor gideceğim yerde baya terste kalıyor oğlumu alacaktım ama bu durumda çocuğu da riske atamam şansım olsa erkek dogarmisimm resmen
Insallah biraz da olsun uyumuşsundur canım benimYa sana dualarim hep bu gece dilos varya iyiki varsin daha iyim sukur
Onuda ictim icim bulandi
Evet normalde bu saate. Kadar hic dayanamazdim uyku tutmamasi da ne kotuymus
Yarin son tatil gunum uzunca uyuyum bari
Anladım canım hem cinsiyeti de öğrenirsin o zamanBen annemdeyim suanda canım, ay sonunda dönücem nasipse. Döndükten sonra artık
Ya gidemeyecek misin canım? Vallahi bi nasip olmadı sana bu hafta gitmek hiç kimse yok mu çocuğu alacak peki?Günaydın kızlar bugün randevum var bir uyandım lapa lapa kar yağıyor gideceğim yerde baya terste kalıyor oğlumu alacaktım ama bu durumda çocuğu da riske atamam şansım olsa erkek dogarmisimm resmen
Hadi güzel hayırlı haberlerle inşallahKuzum günaydın, benim de detaylı bakılacak randevum var bugün inşallah güzel haberlerle döneriz
Burda da kar çok yağıyor ama tutar mı bilmem. Oğlunu bir kaç saatliğine bırakabileceğin bir yer olsa keşke..
Yok gideceğim dilosum görümcemi aricam gelip alsınlar diyeYa gidemeyecek misin canım? Vallahi bi nasip olmadı sana bu hafta gitmek hiç kimse yok mu çocuğu alacak peki?
Günaydın, biz kısmetse bu akşam eşimle aynı anda öğreneceğiz ablam minik bir parti organize etti aile arasındaGünaydın kızlar cinsiyet ögrenenler veya ögrenecek arkadaslar eşinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz fikir amaçlı yazarsanız sevinirim
Hayırlısı olsun canım dogrusu ben parti de istemiyorum aslında ama eşimle benim aramda küçük bir sürpriz gibi ne istedigimi bende bilmiyorum galibaGünaydın, biz kısmetse bu akşam eşimle aynı anda öğreneceğiz ablam minik bir parti organize etti aile arasındaheyecanla akşamı bekliyoruz, birlikte aynı anda öğreneceğiz
Kızlar günaydın, benim size bir sorum olacak. 11. hafta bitiyor 12. haftaya giriyorum. Mide bulantılarım devam ediyor maalesef ama sanırım buna alıştım. Bir de beni çok yoran bir diğer konu da geniz akıntısı. Yani afedersiniz ama sanki midemi bulandıran buymuş gibi geliyor. Çok da detaylı tarif etmek istemembunu yaşayan var mı ya da bir çözüm bulabilen
Bulantıdan abur cubur tatlı hamur işi pek yiyemedim. Onun dışında iştah vardı cnmDoğurduktan sonra korselerle kanka olacağız bir süre
Ya ben de sulu yemek hiç sevmiyorum zorla yiyorum resmencanım devamlı patates kızartması makarna falan istiyor ben de yiyorum abartmadan ama üç kilo fazla değil bence bende dört kilo aldım şimdilik ama bu sadece başlangıç
Ayy maşallah baya sağlıklı beslendiniz herhalde
Benim kız da 41. HaftadaNiye kız olursa erken doğar canım benim kızım tam 39+5 doğdufotoğraf erkek gibi ama
Bizim kızı zor uyandırırdık emmeye. Gece 1 kez kalkardı bazen.Canının istememesi de iyi. Öncesinde bir demlik çayı tek başına içen görümcem bir bardağı zor içer oldu gebelikte. Vucüd hamilelikte yeniden programlanıyor demekAman aman hiç çay kahve içmem bebeğin uykusunu etkiliyorsa. En büyük korkum uykusuz geçecek geceler bir de kolik olması. Yeni annelerle konuştukça hamilelik daha güzel geliyor gitgide
Hamilelik çok garip birsey olmadık seylerden tiksinebılıyorsunAyy cok haklisin insana ev kokarmi ev kokuyordu evden tiksinmistim bende annemde kaldim bir kac hafta
Simdi evdeyim sukur bulantilarim yavasladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?