2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayy cok haklisin insana ev kokarmi ev kokuyordu evden tiksinmistim bende annemde kaldim bir kac hafta
Simdi evdeyim sukur bulantilarim yavasladi

Canının istememesi de iyi. Öncesinde bir demlik çayı tek başına içen görümcem bir bardağı zor içer oldu gebelikte. Vucüd hamilelikte yeniden programlanıyor demek Aman aman hiç çay kahve içmem bebeğin uykusunu etkiliyorsa. En büyük korkum uykusuz geçecek geceler bir de kolik olması. Yeni annelerle konuştukça hamilelik daha güzel geliyor gitgide

Günaydın kızlar bugün randevum var bir uyandım lapa lapa kar yağıyor gideceğim yerde baya terste kalıyor oğlumu alacaktım ama bu durumda çocuğu da riske atamam şansım olsa erkek dogarmisimm resmen

Günaydın kızlar bugün randevum var bir uyandım lapa lapa kar yağıyor gideceğim yerde baya terste kalıyor oğlumu alacaktım ama bu durumda çocuğu da riske atamam şansım olsa erkek dogarmisimm resmen
Kuzum günaydın, benim de detaylı bakılacak randevum var bugün inşallah güzel haberlerle döneriz

Burda da kar çok yağıyor ama tutar mı bilmem. Oğlunu bir kaç saatliğine bırakabileceğin bir yer olsa keşke..

Ya gidemeyecek misin canım? Vallahi bi nasip olmadı sana bu hafta gitmek hiç kimse yok mu çocuğu alacak peki?

Hadi güzel hayırlı haberlerle inşallah bırakacağım canım bu hava da onunla olmaz valla
Ya gidemeyecek misin canım? Vallahi bi nasip olmadı sana bu hafta gitmek hiç kimse yok mu çocuğu alacak peki?
Yok gideceğim dilosum görümcemi aricam gelip alsınlar diye

Günaydın kızlar cinsiyet ögrenenler veya ögrenecek arkadaslar eşinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz fikir amaçlı yazarsanız sevinirim

Günaydın kızlar cinsiyet ögrenenler veya ögrenecek arkadaslar eşinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz fikir amaçlı yazarsanız sevinirim
Günaydın, biz kısmetse bu akşam eşimle aynı anda öğreneceğiz ablam minik bir parti organize etti aile arasında heyecanla akşamı bekliyoruz, birlikte aynı anda öğreneceğiz

Kızlar günaydın, benim size bir sorum olacak. 11. hafta bitiyor 12. haftaya giriyorum. Mide bulantılarım devam ediyor maalesef ama sanırım buna alıştım. Bir de beni çok yoran bir diğer konu da geniz akıntısı. Yani afedersiniz ama sanki midemi bulandıran buymuş gibi geliyor. Çok da detaylı tarif etmek istemem bunu yaşayan var mı ya da bir çözüm bulabilen

Günaydın, biz kısmetse bu akşam eşimle aynı anda öğreneceğiz ablam minik bir parti organize etti aile arasında heyecanla akşamı bekliyoruz, birlikte aynı anda öğreneceğiz
Hayırlısı olsun canım dogrusu ben parti de istemiyorum aslında ama eşimle benim aramda küçük bir sürpriz gibi ne istedigimi bende bilmiyorum galiba

Merhaba bende 9 haftalık gebeyim sessiz takipcilerdenim ama msj görünce yazmak istedim bendede geniz akıntısı var ve bulantımi bende ona bağlıyorum geniz akıntısı çok olunca daha çok bulantı hissediyorum ama çözüm bulamadım inşallah buluruz herkese hayırlı gebelikler

Bulantıdan abur cubur tatlı hamur işi pek yiyemedim. Onun dışında iştah vardı cnm

Bizim kızı zor uyandırırdık emmeye. Gece 1 kez kalkardı bazen.
Misafir geldiğinde falan bi kez gündüz 6 saat uyumuştu şok olmustum. Bebekler hissediyor herseyi.
Rezene içtim çok belki faydası olmustur uykuya

Ayy cok haklisin insana ev kokarmi ev kokuyordu evden tiksinmistim bende annemde kaldim bir kac hafta
Simdi evdeyim sukur bulantilarim yavasladi
Hamilelik çok garip birsey olmadık seylerden tiksinebılıyorsun şükürler olsun, maşallah benmde bitti bulantılarım.
Kim nerede gebelik bulantıları yasıyorsa Rabbim hepsine kolaylık versin
Hepimiz bundan sonra keyifli bir gebelik geçirelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…