2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hahahah o nasıl tesadüf olmuş öyle yaaa 🙈 Rabbim kız evlat da nasip etsin inşallah canım eşime diyoeum ki üçe kadar yolu var 3 de erkek olursa bu defteri erkek annesi olarak kapatırım diyorum 😂
Ay ben göze alamam ya bende bu şans varken oda erkek olursa 3 gelin demek 🤦‍♀️ Allah bilir ama ikiye kapanış yapmak istiyorum ben 😀

Ah o bana da oluyor biliyormusun
Bazen sert bisey hissediyorum benimde ilk o yuzden sanirim ama benim surekli degîl agri yoruldukca

Balik et yiyemiyorum ben artik ne bulursam 😅
Aynen canım bende tabi sürekli değilde önceki döneme göre sıklaştı. Mesela yatakta dönerken falan oluyor o ağrı fazla.
Bende öyleyim canım et dışında ne varsa 😅

Çok güzel olur canım benimde kızım ısrar ediyor balon yapalım dogum günü yapalım diyor parti videolarını izledikçe ama ben ona masraf yapmak da istemiyorum dogrusu birazda farklı bsey olsun istiyorum 😊
Ben büyük kalabalık parti tarzı yapmicam canım bu tarz şeyler bana göre değil kendi adıma sevmiyorum ama oğlum çok istediği için hevesini kırmamak adına 2 arkadaşım ve çocukları olcak sadece onu da videoya aldırma sebebim eşim burda olmadığı için yoksa oğluma balon patlattirmıcak olsaydım doktordan çıkınca kıyafet alıp onun resmini atardım 😀

Kahvemde bile ben ve göbüşüm 😆

Eklentiler

• 20220320_220641.webp
    20220320_220641.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar şuan bı çoğumuz cinsiyeti ne olacak diye merak ediyoruz🤗Hepimizin en öncelikli dileği sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları tabiki de 🤲
Sizlere bir sey soracağım 😁 ben özellikle kız istiyorum ki babasına düşkün olsun diye 😁 çünkü zaten cinsiyet farketmeksizin en çok ilgilenen annesi olacak. Çevremde(ablalarimda vs.) Gördüğüm kadarıyla erkek bebeklerin babasıyla pek bir bağı olmuyor 😁 ama kiz olunca tam tersi😁 tabi bu benim gözlemim. Aramızda daha önce anne olanlar var onlar tecrübeleri ,diğerleri de gözlemlerini aktarirsa sevinirim🌼
Canım o değişiyor babanın çocukla ilgili ve alakasina bağlı benim oğlum 5.5 yaşında ve baba delisi okadar düşkün ki babasina anlatamam ama eşim bebekliginden beri çok ilgileniyor herseyiyle altını değiştirir banyosunu yaptirir yatarken kitabını okur beni istemiyor babası uyutsun istiyor eşim arkadaşıyla kahve icmeye veya yemeğe çıkar çocuğu da götürür camiye gider götürür çanta gibi her yere taşıyor çocuğu çocukta haliyle baba düşkünü durup durup öper sarılır babasına benim de çok hoşuma gidiyor bu durum 😀 ben bazen arkadaşlarımla dışarı çıkarım kafa dinliyim diye eşim bütün gün bakar çocuğa o aradaki bağ babayla alakalı biraz da bence

Kızlar şuan bı çoğumuz cinsiyeti ne olacak diye merak ediyoruz🤗Hepimizin en öncelikli dileği sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları tabiki de 🤲
Sizlere bir sey soracağım 😁 ben özellikle kız istiyorum ki babasına düşkün olsun diye 😁 çünkü zaten cinsiyet farketmeksizin en çok ilgilenen annesi olacak. Çevremde(ablalarimda vs.) Gördüğüm kadarıyla erkek bebeklerin babasıyla pek bir bağı olmuyor 😁 ama kiz olunca tam tersi😁 tabi bu benim gözlemim. Aramızda daha önce anne olanlar var onlar tecrübeleri ,diğerleri de gözlemlerini aktarirsa sevinirim🌼
Tatlım bi kızım var bana yapışıktı bi oğlum var gece uyanınca babasından su istiyo ben götürürsem içmiyo gece onla uyuyo tuvalete babam götürsün diyo biz de durumlar farklı baya

Evet Evet ondan olsa gerek. Ama öyle çok fazla değil. Bide benim kasilmam çok fazla diğerlerinde de vardı. Bunda da var taş gibi oluyo karnın sertleşiyo bu hafta gidince sorcam
Benim de kasılma oluyor arada ya. Özellikle sabah ilk uyandığımda ve gece ben de soracağım önemli bişi değildir inşaallah 😣

Kızlar cinsiyetimiz kız bugün netleşti erkek diyen arkadaşlar malesef nUb teorisi skull teorisi bilmem nesi tutmadı 3.kızım geliyor inşallah sağlıkla gelir kafasında kist varmış ama başka bir organda problem olmadığı için geçer dedi doktor tutan iki şey ramzi teorisi ve ikili test beta hcg sonucum onun dışında hicbir şey tutmadı
Canım ben şimdi baktım Japon takvimi tutmuş sende %90 kız çıkıyor. Ben de ona sardım bu ara 🤷‍♀️ Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin. Güzel günler göresiniz.

Back
X