2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar erkek ismi bulmak sanırım daha zor, sizler de aynı fikirde misiniz? :) önerileriniz var mı?
Ben de erkek olursa ne koyacağım diyorum aynen 😅 erkek bebeklere hediye almak bile zor ya. Kızlara göre çok güzel şeyler var 😅 oğluş anneleri kızmaz umarım bana 🙈 benimkine de doktorum erkek olabilir demişti bakalım üç gün sonra göreceğiz ❤️

Benim de kasılma oluyor arada ya. Özellikle sabah ilk uyandığımda ve gece ben de soracağım önemli bişi değildir inşaallah 😣
Bilmiyorum ki canım mesela ilk gebeliktw 5. Ayımda doktorun karsisinda oturken doktor farketti o zaman çok yorulmuştum ama beni acilen yatırdı. Serumlar bebeğe ciğer geliştirici ilaçlar falan. 5 gün falan yatırdı. Daha ilk gebelik alttan muayeneler açılma var mı diye kabus gibi bi gün geçirmiştim. Neyse ki bisey olmadı çıktım. Sonra da devam etti. 2. Gebeliktw daha ikk bastan başladı kasılma. Bisey olmadı onda da. Bu 3. Bunda da oluyo ama yine de sorcam. Nolur nolmaz. Aaa bide 2. Gebeliktw başka bi doktor magnezyum vermişti. Sanırım iyi gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Sem bi sor unutma magnezyum veriri belki. Bende söylicem unutmazsam. Magnezyum yazar belki

Benim de kasılmalarım oluyor ilk dönemki gibi değil biraz daha sık. Büyüme ağrısı demişti doktorum kızlar. Kötü düşünmeyin ya ilk trimester bitiyor sonuçta daha hızlı büyüyor artık karnımız

Valla cok fena insan illaki bisey alıyor birde parça parça alıyorsun hadi doğsun hepsini bir alayım demek için de imkan lazım. Ama illaki alınıyor cok zor ya inşallah başımıza gelmez🙈
Aminn canim herşeyin hayırlısı 🥰
Evet benim bi arkadaşım da öyle demişti o kadar kitap okuduk ama çocuk kendi kurallarını kendi belirliyor diye :)

Ama bizde sıfır tecrübe ya mavişçim hiç yoktan alt beyne gitsin okuduklarımız bir yerde lazım olur belki.
Orası öyle tabiki canım inşallah bebislerimz uslu olur vebizi hiç zorlamazlar😇😍
Bende korkuyorum kolik bebek olmasından ama hayırlısı artık bakalım 😂
Korkma canim Allah kolaylığını veriyor 🥰
Ay ben göze alamam ya bende bu şans varken oda erkek olursa 3 gelin demek 🤦‍♀️ Allah bilir ama ikiye kapanış yapmak istiyorum ben 😀
Şimdi öyle diyorum ama kısmet tabiki canım ikinciden sonra ne düşünürüm belirsiz 😀

Ben senin bebisi erkek diye düşünüyorum canım nedense. Bakalım nolcak 🥰
Yaa gerçekten mi 🥰 kız diyen de çok oldu, kıyafet gördükçe insan sabırsızlanıyor salı günü az da olsa belli olur inşallah bakalım erkek olursa daha net belli olur herhalde 😊

• Muhteşem
Reactions: Zzy
Gerçekten erkek ismi bulmak cook zor geliyor bana da eğer öyle çıkarsa diye düşünüyorum 🤦🏻‍♀️ olsa söylesem keşke

Ben de erkek olursa ne koyacağım diyorum aynen 😅 erkek bebeklere hediye almak bile zor ya. Kızlara göre çok güzel şeyler var 😅 oğluş anneleri kızmaz umarım bana 🙈 benimkine de doktorum erkek olabilir demişti bakalım üç gün sonra göreceğiz ❤️
Gerçekten öyle, alfabetik isim listelerine bi göz gezdirdim de evet tamam bu dediğim isim olmadı hiç🤷🏻‍♀️

Bu sene erkek senesi gls9216 gls9216 ama :) haberdar et bizleri de😍

Sh cikolata kistine bisey yapmak cok zor bu surecte dogru daha cok etki edebilir ilac aliyormusin peki
Yok canım çok ağrı girerse parol içiyorum. Biraz küçülmeye başlamış sanırım adet görmedikçe küçülüyormuş ya, bir kere sadece ağrı uzun sürdü ayağa kalkınca siddetleniyordu acile gittim şükür bisey çıkmamıştı insallah böyle gelir gecer

Gerçekten öyle, alfabetik isim listelerine bi göz gezdirdim de evet tamam bu dediğim isim olmadı hiç🤷🏻‍♀️

Ayy bizde poyraz ve bulut ismini çok beğeniyoruz birini seçeceğiz artık poyraz ağırlıklı şu an ☺️

Aynen bende bi kaç kere baktım olabilir falan diye bile içimden geçen olmadi hiç ya. Benimde bugün aklımdan o geçti, şimdi bu sene erkek senesi demek için mesela bu yıl hamile kalmak gerekmiyor mu? Bu yıl hamile kalanlarda daha ögrenmedi nerdeyse
Ama geçen seneden hamile kalıp şuan mesela hamileler daha erkek bende çok duydum etrafimda

Yok canım çok ağrı girerse parol içiyorum. Biraz küçülmeye başlamış sanırım adet görmedikçe küçülüyormuş ya, bir kere sadece ağrı uzun sürdü ayağa kalkınca siddetleniyordu acile gittim şükür bisey çıkmamıştı insallah böyle gelir gecer
Insallah haftalar arttikca agrilar gidiyor insallah da kist kaybolur
Kurtulursun

Back
X