2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bebişim 150 çok iyi bana burda 550 + muayene dediler devlete gittim bende aynı işlemi orda da yapıyorlar sonuçta sadece ilgisizlik oluyor iste
Benim geçen hafta aylık kontrole denk geldi zaten para vermiştim muayene 250 lira o yüzden daha 10 gün dolmadigi için şimdi vermedim sadece kana verdim 150 TL. Valla senin nerdeyse 1000 lirayı bulacakmis. Burda devlette de doktor mfk var görmüşsündür o var ama sıra bulunmuyormuş, bende 150 diyince uğraşmadim artık

Benim Dr um da aynı yaa.🤦‍♀️ Henüz kilo almadım bulantılarım yeni bitti.
Sen tam benim doktoruma göre bir gebesin çok severdi tanısaydı 🙈🙈 bulantılarım benim de yeni bitti. Bulantı yokken daha rahat dikkat edebiliyorum yediklerime. 2 kilo almıştım. 1ini verdim dikkatli beslenerek. Covidden dolayı 20 gün evde olunca aldım malum. Neyse ilk 3 ay için yine de iyi diyorum artık 😅

Kızlar ben de çatlak kremi olarak Lierac jel aldım. 245 TL’ye ama birkaç ay yetecek gibi. İçime otursa da çatlaktan çok korkuyorum. Bir de bebek yağı kullanıyorum. İnşallah değer bakalım. Kullanan var mı lierac

Merhaba kızlar nifty test yaptıranlar varsa fiyatlarını söyleyebilir mi biz bugün 9 bin fiyat aldık çok yüksek geldi

- Janna - - Janna - bugün doktor kıza benziyor dedi direk aklıma sen geldin 🙈 haha bi an helal olsun dedim 🙈 yine baktım nub belli olmuyor ama ekleyeyim buraya 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20220322-105730_Gallery.webp
    Screenshot_20220322-105730_Gallery.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20220322-105648_Gallery.webp
    Screenshot_20220322-105648_Gallery.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20220322-105546_Gallery.webp
    Screenshot_20220322-105546_Gallery.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 64
  • 20220322_121231.webp
    20220322_121231.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba kızlar nifty test yaptıranlar varsa fiyatlarını söyleyebilir mi biz bugün 9 bin fiyat aldık çok yüksek geldi
Serenity idi markası bizim san franciscoya gitti 5500tl ödedik izmirde. Ortalama 4-6 civarları değişiyor sanırım fiyatlar 9bin neymiş öyle nereye gönderiyorsunuz

Hanımlar günaydın.
Nifty test için fiyat araştırması yapıyorum da, Kocaeli İstanbul bölgesinde fiyat alan var mı? Başka bölgeler de olur il il temsilcileri mevcut. İletişime geçtiğiniz temsilcilerin Özelden iletişim numaralarını gönderebilir misiniz? ☺️
Ankarada yaptirdim 300/330 dolar full olanı

Kızlar geçen taytın online satışı olmadığı için linkleyememiştim ama bugün hastane için aldığım takımlardan biri geldi onu linkliyorum bizim erkek diye mavi aldım ama pembeside mevcut ☺️ Kumaşını beğendim ben doğum yapanlarda elbise daha kullanışlı oluyor doğum sonrası dedikleri için böyle bir takım aldım. Birde gömlek elbise pijamalardan düşünüyorum.

Yaa masallah 😍 herkesin degisik bir tiksinme sekli var cok ilginc bende sudan tiksiniyordum sukur geciyor yeni yeni
Visneye aserdim tabi hic biryerde yok kaldi icimde ruyalarimdan cikmiyor 😅 aylik beklemek cok uzun en guzelini yapmissiniz doktor tatile gitti benimki ayligida gecti resmen 1 Ay on gun sonraya verdi bakalim nasil gececek

Öyle bir bakayım dedim senin bu mesajını gördüm 😂 kız dondurulmuş yok mudur çevrende birinin buzluğunda o bile olur geçen benimde canım çekti dondurucuya atmışım öyle unutmusum demekki bebişime kısmetmiş. Tazesinin tadını vermiyor ama en azından kesiyor

@hatibulut sizin erkenden suyunuz gelmişti değil mi? Bir haftadır olan bisey var sorayım dedim artık. Az az parmak ucu kadar su gibi akıntım geliyordu, geldiğini bile hissetmiyordum. Bugün daha da çoğalmış yine hissetmedim, kesinlikle idrar gibi bisey değil fitil de kullanmiyorum biraz korkmaya başladım açıkçası 😔
Bi ara benim de geldi halen de geliyor canım doktor enfeksiyon olunca vucüt bazen kendi temizliyor iyi bi şey demişti. İnşaallah kötü bi şey çıkmaz hep iyi haberler alalım

Bi ara benim de geldi halen de geliyor canım doktor enfeksiyon olunca vucüt bazen kendi temizliyor iyi bi şey demişti. İnşaallah kötü bi şey çıkmaz hep iyi haberler alalım
Bugün sordum canım baktı bi problem görülmüyor dedi suyuna baktı sanırım. Dünden beri de gelmedi benim hiç akıntım da olmuyordu çok garip geldi

Kızlar herkese iyi akşamlar , öncelikle umarım sizler de minikleriniz de iyidir :) Çatlak oluşmaması için ürün kullanmaya başladınız mı,eğer kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Aramızda tecrübeli anneler de var, önceki gebeliklerde çatlak sorunu oldu mu ya da nasıl çözüm buldunuz acaba? Not: Belli bilinen ürünler var özellikle lierac vs ama fiyatları aşırı fazla,daha farklı öneriler varsa almak isterim:) Sevgiler..
Ben daha başlamadım ama mustela nın çatlak yağını düşünüyorum. Hem temiz hem de bereketliymiş

Benim ara ara iç çamaşırımı hafif ıslatıyor ama başından beri öyleydi o yüzden sorun yoktur diye umuyorum
Benim hiç yoktu işte canim 1 2 hafta önce afedersin kasık ağrısıyla bi kaç kere beyaz akıntım oldu. Sonra bu su gibi olan başladı ilk çok çok azdı dün biraz fazla geldi

Back
X