2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bebek arabasi olarak ne aldin

17haftaya girdim ama haa prilam kullanıyorum bulantı için . Ve ne yaparsam yapayım asla su içemiyorum tiksiniyorum.her yolu denedim. Ne olacak böyle
Merhaba bende sizin gibiydim. 2 hafta önce acile gittim bu durum yüzünden şikayetlerimi söyledim ve bana reflü için pronat verdi günde 3 kez yemekten sonra alıyorum o kadar rahatladım ki tabi tamamen geçti mi hayır öğünler arasında da sürekli naneli sakız çiğniyorum. Taze nane salatamdan eksik olmuyor. Umarım bir faydası olur. Su içermediğim dönemde suyun içine biraz limon sıkabileceğimi söylemişti doktorum.

Ben bebek arabasını da odasını da aldım onu da sonradan duymuş oldum. Ama bebek arabasını da ben hepsiburadadan 500 lira indirimli aldım 3 saatlik indirim gelmişti
Yaaa süper iyiki bu indirimler var birde erkenciyim sanıyordum ama aynı haftadayız sanırım sizde almışsınız sevindim

Merhaba e nabızda ikili ve üçlü tarama sonuçlarına ait raporlar ektedir diyor. Bu raporlar nasıl görüntüleniyor.Açıp bakabilen varmı

Doktor banada yazmak istedi ama önceki gebeliğimde imom kullanmıştım.hem içimi kolay hemde balık tüketmediğim için omega var içinde. Şimdiki doktoruma sordum kullanabilirsin dedi ama yanında devit3 de kullandırıyor 9 damla. Birde bacak arası ağrılarım ve kramplar artınca suda eriyen magnezyum yazdı üçü birden takviye olarak kullanıyorum . Bebeklerime güzel kilo aldırmışdı imom. Decavit içmeyi denedim hem içimi zor hemde kilo alımı gibi yan etkisi çok diye kullanmayı bırakmıştım.

Sanırım değişiklik isteyeceğim bende bu şekilde devam edilmez

Sanırım değişiklik isteyeceğim bende bu şekilde devam edilmez
Siz baya kilo almışsınız ama tek gebelikde 25 kilo dediğiniz gibi kesin etkisi var vitaminin kiloda. İkiz hamileliğimde 13 kilo almıştım. Şimdi 3 k
Anladım bende çıkmıştı aslında o yüzden söylemiştim
Nasıl çıkmıştı peki rapor ektedir yazan kısmında buton mu vardı açmak için

Tarih seçip PDF olarak indirme kısmı vardı indirdim başka hiç bir şey yapmadım direkt karşıma öyle çıktı hepsi. 2 sayfaydı biri ful yazılı ve rakamlı. Diğeri ise grafikli olan
Bende pdf indirdim ama ara ara deneyim peki google chrome dn mı girdiniz normal tarayıcıdanmı

Tarih seçip PDF olarak indirme kısmı vardı indirdim başka hiç bir şey yapmadım direkt karşıma öyle çıktı hepsi. 2 sayfaydı biri ful yazılı ve rakamlı. Diğeri ise grafikli olan
Şu şekilde çıkıyor indirince

Eklentiler

• IMG_20220409_093025.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 75
Doğrusun geçen sefer ikiliyi istemeyi unutmuştum perşembe gidicem kontrole çıktısını mecbur isticez öyleyse. İkilide düşük risk demişti. Birde sormuşlardı tekrar kan testi ve karından sıvı aldırmak istiyormuyum diye kabul etmediğime dair imza atmıştım.

Günaydın kızlar,
Kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız?
Biz bugün 19+0 olduk. Ben 72 kilo ile başlamıştım, ilk 3 ay 6 kilo verdim bulantıdan dolayı. Şu an 69 kiloyum. Başlangıç kilomdan hala 3 kilo gerideyim. İnşallah çok fazla almam çok korkuyorum sonradan açılmaktan
Sizde durumlar nasıl?

5 kg aldım. Canim vitamin ilacına başladıktan sonra hızlı almaya başladım doktora yazdım hafta da 3 gün iç dedi bana kalsa hiç icmicem de psikoloji mi bozuyor ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…