Günaydın kızlar,
Kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız?
Biz bugün 19+0 olduk. Ben 72 kilo ile başlamıştım, ilk 3 ay 6 kilo verdim bulantıdan dolayı. Şu an 69 kiloyum. Başlangıç kilomdan hala 3 kilo gerideyim. İnşallah çok fazla almam çok korkuyorum sonradan açılmaktan
Sizde durumlar nasıl?
16+3’teyim.
Boyum 1.71. 67,5 kilo ile falan başlamıştım son kontrolde geçen hafta 68 küsür çıktım 69 diyebiliriz.
Ama geçen haftadan beri daha hızlı kilo aldım gibi hissediyorum, ödemde oluyor sanırım ondan.
17.hafta itibariyle (yani 16+0-16+6) arası bebeğin yağ dokusu oluşmaya başlıyormuş bebek de biz de daha hızlı kilo alacakmışız.
Kilo hiç gözümde yok önemli değil diyordum ama bu ara düşünmeye başladım ya top gibi olursam diye
Ay ben 11. 12. Haftada falandım sanırım bebek arabasını aldığımda
Erken alınca bana da garip geldi de indirimi kaçırmak istemedim
Ama denk geldiğime göre baya erken alan var nasipte varsa giydiricez inşallah
Böyle bir kaç örnek var canim hatta Ağustos annelerinde de erkek demişler detaylı da kız olduğunu öğrenmiş arkadaş sonra dilos var kızdan erkeğe döndü bunları gördükçe emin olamiyor insan
Merhaba uzun bir aradan sonra gelebildim.
Bugün cinsiyeti öğrendik. Kızımla birlikte gittik ve ablasına el salladı . İki kız anası olacağım kısmetse ..
Günaydın kızlar,
Kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız?
Biz bugün 19+0 olduk. Ben 72 kilo ile başlamıştım, ilk 3 ay 6 kilo verdim bulantıdan dolayı. Şu an 69 kiloyum. Başlangıç kilomdan hala 3 kilo gerideyim. İnşallah çok fazla almam çok korkuyorum sonradan açılmaktan
Sizde durumlar nasıl?
Ben 75 ile hamile kaldım. 74 e düşmüştüm. Şimdi mide bulantıları geçince 76,5 oldum. 16. Haftadayım. Dr kilon iyi böyle devam dedi iki gündür yürüyüşlere başladım umarım çok kilo almam.
Kizlar once agri soruyordum simdi tam tersi agrim yok 16. Haftadayim
Simdide agrim yok diye korkuyorum normal diyeceginizi de biliyorum ama sizde boylemi rahatlamak icin soruyorum yeminle