Hepimizin değişiyor demekkki bugnde saglık ocagında dinlerken soldan duyabildiUltrasonda da hep sağda oluyor doktorum bile dedi bu tarafı sevmiş kendine yer yapmış sağda diye
Evet kesinlikle öyle hepimizin biyolojik yapısı farklı olduğu için farklılıklar oluyorHepimizin değişiyor demekkki bugnde saglık ocagında dinlerken soldan duyabildiYüce Rabbimin mucizeleri saglıklıca kucagımıza alalım inşallah
15+5 im ama ultrasonda 16+3 cikti boyu kilosundan dolayi sanırım bizde uzunuz .Ben bugün 16+2yim. Cuma günüydü doktorum 130gr 13cm demişti bana boyu uzun olacak herhalde dedi birde ama eşimde bende uzunuz genetik bu durumlar bence
Yuruyüs normal zamanda bana kilo verdiriyor.daha simdiye kadar hic yuruyus yapmadim.bende 2.5 kg aldim doktor iyisin dedide ben biraz kilolu hamile kaldim kullandigim hormon ilaclarindan.çok fazla almadan devam etmem lazim.tesekkur ederim cvp icin.Ben bunları kilo verme amaçlı yapmıyorum, daha rahat bir hamilelik geçirmek ve doğumda rahat etmek için bebeğime kan akışı en iyi şekilde ulaşsın diye yapıyorum. 18 haftalık hamileyim toplam 2,5 kg aldım şimdiye kadar
canım selam glukofen kullanmaya devam ediyor musun? Bende yeni hamileyim insülin direncim var emin olamadım doktora da soramadım henüz. yazını görünce sana sormak istedim.Bende şimdi forumda kullanan kadinlar gördüm içim rahatladı bu Doktorlar niye böyle anlamıyorum
Ben sormustum hamilelikte onermiyorlar o ilaci acil sor doktoruna bence.bendede insülin direnci var bir sorun yasamadim bu zamana kadar hemde cok yuksekti benim insulinim hamile kalmadan 1 hafta once 22 idi.kan sekerim 90 di .bana ic hastaliklarindan doktor hamile kalacaksan yazmayayim dedi onermiyoruz dedi yazmadi.canım selam glukofen kullanmaya devam ediyor musun? Bende yeni hamileyim insülin direncim var emin olamadım doktora da soramadım henüz. yazını görünce sana sormak istedim.
Ben Ümraniye' de Erdem hastanesine gidiyorum. Doktorum Zarife hanım, gayet de memnunum. Muayene fiyatı 180 lira. 20. hafta detaylı için de aynı hastanenin perinatolg prf doktora randevu aldım. İkiz olduğu için fiyat 1200 dediler. Tek olsaydı operatör doktor bakacaktı ve onun da fiyatı 800 tl idi.Kızlar merhaba, yardıma ihtiyacım var. 17 haftalığım ve doktorumu değiştirmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında özel veya devlet fark etmez, hastane ve doktor tavsiyesi alabilir miyim? Bu arada detaylı ultrason için yine İstanbul Anadolu yakasında gittiğiniz perinatolog var mı?
Canım kullanmıyorum bir doktor kullan dedi üç doktor kullanma dedi hamilelik boyunca kullananlar olmuş ama bana riskli diyen doktor da oldu hamilelik başında birşey olmaz diyende bence doktoruna sor muhakkak kullanmadan ben kullanmadım ama korkulacak birşey yok bu zamana kadar kullandığınla ilgili bana birşey olmadıcanım selam glukofen kullanmaya devam ediyor musun? Bende yeni hamileyim insülin direncim var emin olamadım doktora da soramadım henüz. yazını görünce sana sormak istedim.
Göztepe medikal parkta nur hanım var kendisi tup bebek doktoru gebelik takibide yapıyor arastirabilirsinKızlar merhaba, yardıma ihtiyacım var. 17 haftalığım ve doktorumu değiştirmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında özel veya devlet fark etmez, hastane ve doktor tavsiyesi alabilir miyim? Bu arada detaylı ultrason için yine İstanbul Anadolu yakasında gittiğiniz perinatolog var mı?
Çok teşekkür ederim. Hemen bakacağım.Ben Ümraniye' de Erdem hastanesine gidiyorum. Doktorum Zarife hanım, gayet de memnunum. Muayene fiyatı 180 lira. 20. hafta detaylı için de aynı hastanenin perinatolg prf doktora randevu aldım. İkiz olduğu için fiyat 1200 dediler. Tek olsaydı operatör doktor bakacaktı ve onun da fiyatı 800 tl idi.
Rica ederim. Umarım işinize yararÇok teşekkür ederim. Hemen bakacağım.
benim de midemi bulandırıyor zeytinyağı içmek. senin dediğin tarifi denerim canım inşallah.zeytinyagi icmeyi denedim ama midem çok bulandı ve kustum ki hamileliğim boyu hiç kusmamistimama bi karisim yiyorum simdi kabiz olunca, kuru incir kuru erik kuru kayisiyi haşlayıp az zeytinyağıyla karistiriyorum. bir tatlı kasini sabah ac karna suyla yiyorum çok iyi etki ediyor
Canım ben regenesis max ve Diafol kullanıyorum. Normalde elenetal 2 kullanıyordum ama eczanelerde bulamadığım İçin regenesis başladı doktorum.Kızlar size bir sorum olacak vitamin olarak decavit kullanıyor musunuz yaklaşık on gündür kullanmaya başladım ve on günde iki kg aldım bünyem gereği direk basen ve iç bacaktan kilo alıyorum bu durumdan çok rahatsiz oldum ya ilk gebelikte de hızlı kilo alınca doktorum biraktirmsti acaba gene mi biraksam sadece kan ilacı ve damla ile devam etsem ilk doğuma 25 kg ile girdim sonrasında veriliyor ama bütün bı yaz sıcağı o kiloyla çekilmiyor
Bebekten çok ben alıyorumCanım ben regenesis max ve Diafol kullanıyorum. Normalde elenetal 2 kullanıyordum ama eczanelerde bulamadığım İçin regenesis başladı doktorum.
Doktoruna danış öyle değiştir ya da bırak istersen.
Benim artık kumaş pantolonların bile düğmeleri kapanmıyor, sanırım bu haftadan sonra daha çabuk kilo almaya başlayacak bebek de biz de.
Decaviti ben tüp bebek transfer sürecinde kullandım canım. Acayip iştah açıcı ve kilo yapıcı etkisi var. Şu anda omepa kullanıyorum. İçeriğinde omega dahil tüm vitaminler var ama 18 haftalık ikiz olmama rağmen 2 kilo aldımKızlar size bir sorum olacak vitamin olarak decavit kullanıyor musunuz yaklaşık on gündür kullanmaya başladım ve on günde iki kg aldım bünyem gereği direk basen ve iç bacaktan kilo alıyorum bu durumdan çok rahatsiz oldum ya ilk gebelikte de hızlı kilo alınca doktorum biraktirmsti acaba gene mi biraksam sadece kan ilacı ve damla ile devam etsem ilk doğuma 25 kg ile girdim sonrasında veriliyor ama bütün bı yaz sıcağı o kiloyla çekilmiyor
Olması gereken bu şekilde canim sağlıklı bir gebelik diliyorumDecaviti ben tüp bebek transfer sürecinde kullandım canım. Acayip iştah açıcı ve kilo yapıcı etkisi var. Şu anda omepa kullanıyorum. İçeriğinde omega dahil tüm vitaminler var ama 18 haftalık ikiz olmama rağmen 2 kilo aldım
Bende regenesis Max kullaniyorum memnunum benim kusmam devam ettiği için kilo almadım hatta ilk 3 ayda 3 4 kilo verdim hala aynı kiloda devam ediyorum istesemde yiyemiyorum özellikle akşamları sıcak yemeklere veda ettim resmen kilolu hamile kaldığım için bu iş biraz isimede geliyor açıkçasıOlması gereken bu şekilde canim sağlıklı bir gebelik diliyorum
Allah razı olsun canım. Allah hepimize sağlıklı bir gebelik süreci ve bıcır bıcır bebişler nasip etsin inşallahOlması gereken bu şekilde canim sağlıklı bir gebelik diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?