2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Öyle güzel anlattın ki keşke bende kussaydim dedim canim

Valla benim doktor tahlil yaptirdi bütün vitaminlerim iyiymiş ilac vermeye gerek duymadı ilerleyen zamanlarda bakacağız artık
Bende su içsem yarayan cinslerdenim o yuzden kilo almak istemiyorum fazla

Bende 62 kilo ile hamile kaldım, sağlık ocağındaki gebe takibi yapan hemşire fazla kilo almışsın dedi aslında doktorum birşey demedi ama kafaya taktım biraz bol bol yürüyüş yapıyorum :)

Canim ben de kizimdayken onu kullanmistim 35 kilo aldim suan omega aldim multivitamin falan var iceriginde yeni basladim bakalim bu nasil olcak inslah daha fazla almazsin bende 5 kilo aldim simdiye kadr

Decavit öncesi sıfır iştahım vardı. İştahım normale döndü ama hiç kilo almadım. Sen yine doktoruna danış canım belki o bir süre daha kullanıp bırak der kendin karar verip bırakma bence

Bugün bebek arabası ve park yatak aldım e bebekten erken gibi aslında ama Allah kullanmayı nasip etsin diyerek aldım e bebekte 250 liraya 50 lira kupon var toplamda 800 lira kupon kazandım bu ay sonuna kadarmış düşünceniz varsa kaçırmayın derim

Bende bir haftadır kullanıyorum canım bende çok kilo aldım artık vitaminden mi benden mi bilemedim 65 di kilom hamileleigin başında şimdi 72 tartilmaya korkuyorum

17haftaya girdim ama haa prilam kullanıyorum bulantı için . Ve ne yaparsam yapayım asla su içemiyorum tiksiniyorum.her yolu denedim. Ne olacak böyle

Ben bebek arabasını da odasını da aldım onu da sonradan duymuş oldum. Ama bebek arabasını da ben hepsiburadadan 500 lira indirimli aldım 3 saatlik indirim gelmişti

17haftaya girdim ama haa prilam kullanıyorum bulantı için . Ve ne yaparsam yapayım asla su içemiyorum tiksiniyorum.her yolu denedim. Ne olacak böyle
Pff yazık bize..
ben de 19 olcam nerdeyse ama hala prilama devam.. koku hassasiyeti de tam gaz devam.. sanırım doğurana kadar böyle gidecek benim ya umudum kalmadı geçeceğine dair

Regenesis max kullaniyorum cok kilo almamissin dedi doktor.

Pff yazık bize..
ben de 19 olcam nerdeyse ama hala prilama devam.. koku hassasiyeti de tam gaz devam.. sanırım doğurana kadar böyle gidecek benim ya umudum kalmadı geçeceğine dair
Benim de kalmadı gerçekten... Ne zormuş zaman bir an önce geçse diye bakıyorum

Bende erdem hastanesine gidiyorum. Benim doktor funda muayene ücreti 220₺ gayet iyi bi hastaneymiş bende tavsiye üzerine gittim. Bina sadece doğum üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…