Öyle güzel anlattın ki keşke bende kussaydim dedim canimBende regenesis Max kullaniyorum memnunum benim kusmam devam ettiği için kilo almadım hatta ilk 3 ayda 3 4 kilo verdim hala aynı kiloda devam ediyorum istesemde yiyemiyorum özellikle akşamları sıcak yemeklere veda ettim resmen kilolu hamile kaldığım için bu iş biraz isimede geliyor açıkçası
Valla benim doktor tahlil yaptirdi bütün vitaminlerim iyiymiş ilac vermeye gerek duymadı ilerleyen zamanlarda bakacağız artıkDecaviti ben tüp bebek transfer sürecinde kullandım canım. Acayip iştah açıcı ve kilo yapıcı etkisi var. Şu anda omepa kullanıyorum. İçeriğinde omega dahil tüm vitaminler var ama 18 haftalık ikiz olmama rağmen 2 kilo aldım
Canım yazdığını şimdi gördüm nasıl geçti randevun?Benim de Perşembe var öğlende
Bende 62 kilo ile hamile kaldım, sağlık ocağındaki gebe takibi yapan hemşire fazla kilo almışsın dedi aslında doktorum birşey demedi ama kafaya taktım biraz bol bol yürüyüş yapıyorum :)merhaba Canım bu durum doktora göre farklı yorumlanıyor sanırım. Ben 15+0 da gittim en son ve 4 kilo almıştım toplamda ve çok iyi dedi doktorumgerçi şu an 17+5 oldum ve toplam kilo artışım 5,5 oldu başlangıçta zayıf olduğun için şanslısın demişti belki ondndır
Canim ben de kizimdayken onu kullanmistim 35 kilo aldim suan omega aldim multivitamin falan var iceriginde yeni basladim bakalim bu nasil olcak inslah daha fazla almazsin bende 5 kilo aldim simdiye kadrKızlar size bir sorum olacak vitamin olarak decavit kullanıyor musunuz yaklaşık on gündür kullanmaya başladım ve on günde iki kg aldım bünyem gereği direk basen ve iç bacaktan kilo alıyorum bu durumdan çok rahatsiz oldum ya ilk gebelikte de hızlı kilo alınca doktorum biraktirmsti acaba gene mi biraksam sadece kan ilacı ve damla ile devam etsem ilk doğuma 25 kg ile girdim sonrasında veriliyor ama bütün bı yaz sıcağı o kiloyla çekilmiyor
Kqc kilo qldinBende 62 kilo ile hamile kaldım, sağlık ocağındaki gebe takibi yapan hemşire fazla kilo almışsın dedi aslında doktorum birşey demedi ama kafaya taktım biraz bol bol yürüyüş yapıyorum :)
Decavit öncesi sıfır iştahım vardı. İştahım normale döndü ama hiç kilo almadım. Sen yine doktoruna danış canım belki o bir süre daha kullanıp bırak der kendin karar verip bırakma benceKızlar size bir sorum olacak vitamin olarak decavit kullanıyor musunuz yaklaşık on gündür kullanmaya başladım ve on günde iki kg aldım bünyem gereği direk basen ve iç bacaktan kilo alıyorum bu durumdan çok rahatsiz oldum ya ilk gebelikte de hızlı kilo alınca doktorum biraktirmsti acaba gene mi biraksam sadece kan ilacı ve damla ile devam etsem ilk doğuma 25 kg ile girdim sonrasında veriliyor ama bütün bı yaz sıcağı o kiloyla çekilmiyor
Bugün bebek arabası ve park yatak aldım e bebekten erken gibi aslında ama Allah kullanmayı nasip etsin diyerek aldım e bebekte 250 liraya 50 lira kupon var toplamda 800 lira kupon kazandım bu ay sonuna kadarmış düşünceniz varsa kaçırmayın derimYa gerçekten sorma bende bisey almayacaktim ama lc waikiki de indirim vardı uyguna geliyordu dayanamadım aldım. Hersey sürekli pahalaniyor, ortak giyecek bisey de yok pek ya cicili bicili ya da tam erkek kıyafeti. Keşke daha fazla ortak şeyler yapsalarr
Sen hiç bisey almadiysan zibin vs. Alabilirsin zaten çok fazla kullanılıyor veya başka battaniye örtü vs. De olabilir ben ilk onlardan almistim
Bende bir haftadır kullanıyorum canım bende çok kilo aldım artık vitaminden mi benden mi bilemedim 65 di kilom hamileleigin başında şimdi 72Kızlar size bir sorum olacak vitamin olarak decavit kullanıyor musunuz yaklaşık on gündür kullanmaya başladım ve on günde iki kg aldım bünyem gereği direk basen ve iç bacaktan kilo alıyorum bu durumdan çok rahatsiz oldum ya ilk gebelikte de hızlı kilo alınca doktorum biraktirmsti acaba gene mi biraksam sadece kan ilacı ve damla ile devam etsem ilk doğuma 25 kg ile girdim sonrasında veriliyor ama bütün bı yaz sıcağı o kiloyla çekilmiyor
Benimde hala su icsem bile bulaniyor ve yaniyor17haftaya girdim ama haa prilam kullanıyorum bulantı için. Ve ne yaparsam yapayım asla su içemiyorum tiksiniyorum.her yolu denedim. Ne olacak böyle
Ben bebek arabasını da odasını da aldım onu da sonradan duymuş oldum. Ama bebek arabasını da ben hepsiburadadan 500 lira indirimli aldım 3 saatlik indirim gelmiştiBugün bebek arabası ve park yatak aldım e bebekten erken gibi aslında ama Allah kullanmayı nasip etsin diyerek aldım e bebekte 250 liraya 50 lira kupon var toplamda 800 lira kupon kazandım bu ay sonuna kadarmış düşünceniz varsa kaçırmayın derim
Pff yazık bize..17haftaya girdim ama haa prilam kullanıyorum bulantı için. Ve ne yaparsam yapayım asla su içemiyorum tiksiniyorum.her yolu denedim. Ne olacak böyle
Gidemedim bugün de gidemedim pazartesi salı da doluyumCanım yazdığını şimdi gördüm nasıl geçti randevun?
Regenesis max kullaniyorum cok kilo almamissin dedi doktor.Kızlar size bir sorum olacak vitamin olarak decavit kullanıyor musunuz yaklaşık on gündür kullanmaya başladım ve on günde iki kg aldım bünyem gereği direk basen ve iç bacaktan kilo alıyorum bu durumdan çok rahatsiz oldum ya ilk gebelikte de hızlı kilo alınca doktorum biraktirmsti acaba gene mi biraksam sadece kan ilacı ve damla ile devam etsem ilk doğuma 25 kg ile girdim sonrasında veriliyor ama bütün bı yaz sıcağı o kiloyla çekilmiyor
Benim de kalmadı gerçekten... Ne zormuş zaman bir an önce geçse diye bakıyorumPff yazık bize..
ben de 19 olcam nerdeyse ama hala prilama devam.. koku hassasiyeti de tam gaz devam.. sanırım doğurana kadar böyle gidecek benim ya umudum kalmadı geçeceğine dair
Zorla bile olsa içiyor insanlar ben sadece ilaç içerken içebiliyorum. Umarım bir sorun oluşturmaz... Korkuyorum daBenimde hala su icsem bile bulaniyor ve yaniyorsuyu cok seven ben hic sevmiyorum su an
Bende erdem hastanesine gidiyorum. Benim doktor funda muayene ücreti 220₺ gayet iyi bi hastaneymiş bende tavsiye üzerine gittim. Bina sadece doğum üzerineBen Ümraniye' de Erdem hastanesine gidiyorum. Doktorum Zarife hanım, gayet de memnunum. Muayene fiyatı 180 lira. 20. hafta detaylı için de aynı hastanenin perinatolg prf doktora randevu aldım. İkiz olduğu için fiyat 1200 dediler. Tek olsaydı operatör doktor bakacaktı ve onun da fiyatı 800 tl idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?