• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Robot supurge öneriniz var mi eşim hoover ın bir modelini almayi dusunuyor siyah silip süpurüyor.
Annem e almıştık canim xiaomi vakum mop pro gayet memnun 😇 bende ilerleuen zamanlar için almayı düşünüyorum ama çok pahalandi ya

Merhaba hangi modelini kullanıyorsunuz araştırdığımda göre bayağı yüksek fiyatları. Memnun kalırmıyım acaba bilemedim 🙄
Medela Calma,

Zaten başlığı özel. Marifet onda.Şişesinde bir numara yok.
Medela süt sağma makinasının içinden de , yedekleme şişeleri çıkmıştı. Resmini ekledim Sonra bir set daha almıştım kiralayan firmadan ( 2 ay güçlü çeken hastane tipi kiralamıştım ) Hepsini 1,5 yaşına kadar kullandı. Kapak onlara da uyuyordu.

Çok yükselmiş haklısınız , Allah yardımcısı olsun herkesin.

Eklentiler

• 65B8D9C6-5925-4B08-ABE7-5F82EF1A3857.webp
    65B8D9C6-5925-4B08-ABE7-5F82EF1A3857.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 3580A699-5180-4870-B4E3-A6652B9B439E.webp
    3580A699-5180-4870-B4E3-A6652B9B439E.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 1C1756C7-8511-48E8-BE9A-DF1E5E3345FE.webp
    1C1756C7-8511-48E8-BE9A-DF1E5E3345FE.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 54
Robot supurge öneriniz var mi eşim hoover ın bir modelini almayi dusunuyor siyah silip süpurüyor.
Ben roborock s5 max kullanıyorum anneme de xiaomi vacuum mop pro aldık ikisinden de aşırı memnunuz. Kedim var baya topluyor halıya yapışan tüylerini filan. Uygulamaları da ortak zaten ve kullanımı kolay.Hoover hakkında bilgim yok 🌸

Gecmis olsun progestani ben daha hic kesmedim ne kananama ne lekelenmem var.kan sulandirici kullaniyor musunuz
Teşekkür ederim.Yok doktor hiç kan sulandırıcı vermedi. Ama progestan bir ay önce sadece bir gece bi kanama gelmişti o zaman verdi. Hiç gelmemişti bir gün dışında. Bu sefer de alışverişe falan gitmiştik yorulmuştum ayakta belim ağrımıştı ondan galiba lekelenme 3 gün oldu. 3. Gün kesildi çok şkür dünden beri şuan yarım paket kaldı onu kullanıyorum. O bitsin sorun çıkmazsa almana gerek yok dedi doktor. Size doktor mu dedi sürekli kullanmanızı?

Medela Calma,

Zaten başlığı özel. Marifet onda.Şişesinde bir numara yok.
Medela süt sağma makinasının içinden de , yedekleme şişeleri çıkmıştı. Resmini ekledim Sonra bir set daha almıştım kiralayan firmadan ( 2 ay güçlü çeken hastane tipi kiralamıştım ) Hepsini 1,5 yaşına kadar kullandı. Kapak onlara da uyuyordu.

Çok yükselmiş haklısınız , Allah yardımcısı olsun herkesin.
Ben bunu gördüm birisi tanıtıyordu hatta alacaktım ama şişesine çok olumsuz yorum vardı yamuldu vs. Gibi sizden duymak iyi oldu, aklımda bulunsun benimde 🙏🏻

Teşekkür ederim.Yok doktor hiç kan sulandırıcı vermedi. Ama progestan bir ay önce sadece bir gece bi kanama gelmişti o zaman verdi. Hiç gelmemişti bir gün dışında. Bu sefer de alışverişe falan gitmiştik yorulmuştum ayakta belim ağrımıştı ondan galiba lekelenme 3 gün oldu. 3. Gün kesildi çok şkür dünden beri şuan yarım paket kaldı onu kullanıyorum. O bitsin sorun çıkmazsa almana gerek yok dedi doktor. Size doktor mu dedi sürekli kullanmanızı?
Evet doktor ben hic kesmedim 7.haftamda kanama olmustu 1 gun surmustu.ben gebelik olusmadan önce basladim daha kesmedim.bende gecen pazari gezdim 3 saat kadar ama bir lekelenmem olmadi çok şükür.kan sulandirici hem igne hem hap kullaniyorum.

Canım hiç yok😂

Akşamları şöyle tişörtümü sıyırıp açıyorum göbeğimi bi 2-3 dk bakıyorum ama damar atması oluyor böyle normal zamanda da olan bir şey.
Bir de ben geçen bir şey öğrendim, benim son doktor kontrolümde doktor ‘plesanta rahmin ön duvarında’ diye not düşmüş.

Böyle olunca da karın, yağ dokusu, plesanta ve bebek şeklinde sıralanıyormuş, imzada bile yazıyor ama bence çok erken. Öyle olunca tabi hissetmesi daha da geç olabiliyormuş Kağan Kocatepe’nin videosu var. Yeni doğum yapan bir arkadaşıma sordum 20. Haftada hissetmiş o ilk kez. Bu detayı ona söyleyince amma da çok şey biliyorsun dedi Bana😂

Karın olayı bende de öyle; evet bir karın var ama sabah mesela çok fazla değil dediğin gibi su ve yemek yedikçe şişiyor. Hani ben söylemesem anlamazlar şuan hamile olduğumu.

Cuma günü kontrolüm var heyecanla bekliyorum :KK66:

Senin mide yanman ne durumda elma iyi geldi mi?
Aynı durumdayız canım bakalım ne zaman hissedeceğiz heyecanla bekliyorum 🥰 yok malesef ne yapsamda fayda etmiyor burdaki her şeyi denedim yanacağı var herhalde engelleyemiyorum

kızlar 15+3 üz dün gece yatağa uzanınca karnımın sok tarafında bişi hissettim 3 4 defa sanki biri dokunurmuş gibi bu başka bişimi bebeğin hareketimi anlayamadım ama çok değişikti bidaha olsun diye bekliyorum olmuyo😂😂

Evet doktor ben hic kesmedim 7.haftamda kanama olmustu 1 gun surmustu.ben gebelik olusmadan önce basladim daha kesmedim.bende gecen pazari gezdim 3 saat kadar ama bir lekelenmem olmadi çok şükür.kan sulandirici hem igne hem hap kullaniyorum.
Anladım geçmiş olsun. Valla benim 3. Aydan sonra olmuştu işte. Bakalım cuma günü kontrolümüz var ne diyecek şükür acilde de kanama alanı görülmedi.sağlıkla gelsin bebeğimiz inş

Bende xiaomi den almıştım ımılab v1 modelini akıllı toz boşaltma ünitesi var 2 aydır kullanıyorum hem çekmesi hem silmesi güzel. En güzeli de sürekli içini boşaltmakla uğraşmıyorsunuz kendisi topluyor ben 2 ay olunca ünitesindeki torbayı çöpe atıp yenisini takmıştım çokta basit. İlerleyen zamanlarda baya yardımcı olmuş olucak.

Bebegin hareketidir canım. Benimdr ilk başlarda gece oluyordu simdi gün içinde de oluyo gece de. Farklı bisey olduğunu anlıyorsun zaten
kızlar 15+3 üz dün gece yatağa uzanınca karnımın sok tarafında bişi hissettim 3 4 defa sanki biri dokunurmuş gibi bu başka bişimi bebeğin hareketimi anlayamadım ama çok değişikti bidaha olsun diye bekliyorum olmuyo😂😂

Merhaba kizlar imom yerine kullanabailecegizmiz baska takviye edici gida var mi kullandiginiz veya bilidiginiz
Ben de ocean mummy kullanıyordum özeldeki doktorum nurse harveys prenatal önerdi. İçeriğini karşılaştırdım omegası falan daha yüksek bunun zaten iki tablet atıyorsunuz tek değil. Henüz yeni kullanmaya başladım

Ben bunu gördüm birisi tanıtıyordu hatta alacaktım ama şişesine çok olumsuz yorum vardı yamuldu vs. Gibi sizden duymak iyi oldu, aklımda bulunsun benimde 🙏🏻
Başlarda , elde yıkadım, biberon yıkama deterjanıyla . Sonuçta anne sütü de olsa, yağ oluyor çünkü. Sonra dezenfeksiyona koyuyordum. ( Philips Avent ) Bütün aparatlarıyla . Kimya laboratuvarı gibiydi ortalık. Büyüdükçe bulaşık makinesine de attım, bağışıklığı artınca . Hiç yamulma -erime vs. olmamıştı. İsviçre malı bir üründen bahsediyoruz. Lavların içine mi atmışlar, ne yapmışlar da yamulmuş acaba ☺️

Başlarda , elde yıkadım, biberon yıkama deterjanıyla . Sonuçta anne sütü de olsa, yağ oluyor çünkü. Sonra dezenfeksiyona koyuyordum. ( Philips Avent ) Bütün aparatlarıyla . Kimya laboratuvarı gibiydi ortalık. Büyüdükçe bulaşık makinesine de attım, bağışıklığı artınca . Hiç yamulma -erime vs. olmamıştı. İsviçre malı bir üründen bahsediyoruz. Lavların içine mi atmışlar, ne yapmışlar da yamulmuş acaba ☺️
Ürün hakkında hiç bi bilgim yok bende trendyol yorumlarında görmüştüm 😊

Back
X