- 18 Ocak 2020
- 534
- 733
- 103
- 30
Doktorunuz ne diyor bu konuda, ultrasonda bi sıkıntı görmüyorsa sizde stres yapmayın, stres daha kötü etkiler bebeğinizi. Kafanıza takmamaya çalışın. Bebeğiniz iyidir inşallahİnşallah canım bide ikinci gebeliğim hala çok nadir hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum korkuyorum
Bende 18+1im. Mide yanma şikayeti aşırı var bendede süt, yeşil elma denedim ama çareyi şu an sakız çiğnemekte buldum 3 gündür deniyorum midem yanmaya başlayınca sakız çiğniyorum geçiriyor birde bol su tüketiyorum. Malesef bu ağrılar normalmiş benimde çok oluyor kalsiyum magnezyumla destekliyorum. Kasık ağrısıda oluyor başından beri ama hafif tatlı ağrılarSelam Kızlar biz bugün 20+2 oldukve hala kusuyorum… ilk zamanki gibi şiddetli olmasa da hala kesilmedi… üstelik mide yanmaları da başladı kıvrandırıyor resmen.
Kalça kemiği ağrıyan var mı? Benim özellikle geceleri hangi tarafa yatsam o taraf ağrıyor sürekli pozisyon değiştiriyorum. Ayrıca çok oturunca kuyruk sokumum şiddetli ağrıyor.
Karnımda da çekilmeler oluyor kasık ağrısı da başından beri sürekli oluyor hala tam geçmiş değil.
Sizde durumlar nasıl? Ne gibi sıkıntılarınız var?
Anladım anladım evet aynen öyle dediğin gibi ilk başlarda. Balon patlar gibi o sert bölgedeKızlar bu bebek hareketleri nasıl oluyor böyle normalde elimi kasığımdaki sert bölgeye koyunca damar atıyor sürekli orada ama şu an böyle daha sert tek atış gibi elimle hissedemedim koyduğumda ama otururken karnımın içinde baloncuk patlıyormuş gibi pıt yapıyor bir şey arada ayyy anlatamadımda amabunlar bebek hareketi mi oluyor acaba yoksa ben sürekli dinlediğim için bağırsak hareketiyle mi karıştırıyorum 18+1im bu arada.
Benim de aynen söylediğin gibi oluyor ben de emin olamıyorum bebek mi gaz mı diyeKızlar bu bebek hareketleri nasıl oluyor böyle normalde elimi kasığımdaki sert bölgeye koyunca damar atıyor sürekli orada ama şu an böyle daha sert tek atış gibi elimle hissedemedim koyduğumda ama otururken karnımın içinde baloncuk patlıyormuş gibi pıt yapıyor bir şey arada ayyy anlatamadımda amabunlar bebek hareketi mi oluyor acaba yoksa ben sürekli dinlediğim için bağırsak hareketiyle mi karıştırıyorum 18+1im bu arada.
Tam nerede olduğunu bilemedim anlık birkaç kere oldu elimi koydum ama olmadı birdaha sanki orta kısımlarda oldu gibi inşallah bağırsak değildir ya bebektirAnladım anladım evet aynen öyle dediğin gibi ilk başlarda. Balon patlar gibi o sert bölgede
Evet ikinciler daha erken oluyormuş bende öyle duymuştum.Benim de aynen söylediğin gibi oluyor ben de emin olamıyorum bebek mi gaz mı diyetam olarak hissedemediklerini için de endişeliyim ikinci hamileliğim herkes ikincide 16. Haftadan dan sonra hissettim diyor
Bebek hareketidir. Bu anlattığınız zaten elle hissedilmiyo. Ben bu hafta hissediyorum elle ve dışardan görüyorum.Tam nerede olduğunu bilemedim anlık birkaç kere oldu elimi koydum ama olmadı birdaha sanki orta kısımlarda oldu gibi inşallah bağırsak değildir ya bebektir
Benimki daha önce olan kayıplardan dolayı hep sıkıntılı geçiyor heran bişey olacak gibiDoktorunuz ne diyor bu konuda, ultrasonda bi sıkıntı görmüyorsa sizde stres yapmayın, stres daha kötü etkiler bebeğinizi. Kafanıza takmamaya çalışın. Bebeğiniz iyidir inşallah
Benimki daha önce olan kayıplardan dolayı hep sıkıntılı geçiyor heran bişey olacak gibiDoktorunuz ne diyor bu konuda, ultrasonda bi sıkıntı görmüyorsa sizde stres yapmayın, stres daha kötü etkiler bebeğinizi. Kafanıza takmamaya çalışın. Bebeğiniz iyidir inşallah
Yaa inşallah öyledirBebek hareketidir. Bu anlattığınız zaten elle hissedilmiyo. Ben bu hafta hissediyorum elle ve dışardan görüyorum.
Ya bak gördün mü artık ağrı sızıya çok takılma canım. Maşallah sağlıkla devam etsin hepimizin gebeliği inşallahKizlar ben geldim sukurler olsun
Iyilermis dedi dikkat et kendine genelde risk sende var
Sonra cinsiyet olarak emin olmamakla beraber bir kiz bir erkek dedi
Ama neden emin olamadi su haftadabeni sordugunuz icin Cok tesekkur ederim ustumden yuk kalkti
Bir aya detayli ultrasondan bahsetti hamdolsun rabbim hepimizin bebeklerini korusun insallah
Baktım bitmiş neredeyse hepsiE bebekte anne bebek bakım çantaları indirimde kızlar
Yaa çok güzel maşallah inşallah cinsiyet tahmini doğrudurKizlar ben geldim sukurler olsun
Ama neden emin olamadi su haftadabeni sordugunuz icin Cok tesekkur ederim ustumden yuk kalkti
Bir aya detayli ultrasondan bahsetti hamdolsun rabbim hepimizin bebeklerini korusun insallah
Ben varımMerhaba Kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir. Acaba 1 Cocugu tüp Bebekle olup ikinciyede yine tüp bebek yaptiran varmi?
Canım benim naptin mesajları okuyamadım, ama bende ikizlerden birinin kalbi durdu diye biliyordum ay nasil sevindim var ya Allahim ikisini de kucağına almayı nasip etsin inşallah iyi geçmiştir randevunEvet Kuzum ya normalde de cok tedirginim ama bu randevuya giderken olup olup diriliyorum resmen insallah hersey iyidir
Agrim felan olmayinca korkuyorum
Benim olaylar cok karisikti Kuzum ya ilk ikizdi sonra acillik olunca orda birinin kalbi durdu dediler geri Sonra bir ay gecti kendi doktorum ikisinin de iyi oldugunu soyledi
Insallah suanda iyilerdir
Bu bende buyuk travma yapti iste stresle geciyor her gunum baya kotu oluyorum
Insallah iyilerfirde valla cinsiyetide dusunemedim
Hayirli ugurlu olsun, saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah.Ben varım2.5 yaşında bir kızım var tüp bebek yöntemiyle oldu. Kalan embriyolarımı denemek istedik şu an hamileyim dondurulmuş embriyo transferi sonucu :)
Yaaaa ne demek canim uzun zaman olmuştu doktor a gitmeyeli senin hemde çok çok sevindim bebislerinizin iyi olmasına çok dikkat et gerekirse hiç bir iş yapma canisi sagsalim kucakla melekleriniKizlar ben geldim sukurler olsun
Allah razi olsun kuzum evet anlatamam varya doktorda hep seyi dusundum eski kadinlar dokuz Ay nasil bekliyorlarmis doktorsuz hamdolsun rahatladim resmenYaaaa ne demek canim uzun zaman olmuştu doktor a gitmeyeli senin hemde çok çok sevindim bebislerinizin iyi olmasına çok dikkat et gerekirse hiç bir iş yapma canisi sagsalim kucakla meleklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?