2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İnşallah canım bide ikinci gebeliğim hala çok nadir hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum korkuyorum
Doktorunuz ne diyor bu konuda, ultrasonda bi sıkıntı görmüyorsa sizde stres yapmayın, stres daha kötü etkiler bebeğinizi. Kafanıza takmamaya çalışın. Bebeğiniz iyidir inşallah

Bende 18+1im. Mide yanma şikayeti aşırı var bendede süt, yeşil elma denedim ama çareyi şu an sakız çiğnemekte buldum 3 gündür deniyorum midem yanmaya başlayınca sakız çiğniyorum geçiriyor birde bol su tüketiyorum. Malesef bu ağrılar normalmiş benimde çok oluyor kalsiyum magnezyumla destekliyorum. Kasık ağrısıda oluyor başından beri ama hafif tatlı ağrılar

Kızlar bu bebek hareketleri nasıl oluyor böyle normalde elimi kasığımdaki sert bölgeye koyunca damar atıyor sürekli orada ama şu an böyle daha sert tek atış gibi elimle hissedemedim koyduğumda ama otururken karnımın içinde baloncuk patlıyormuş gibi pıt yapıyor bir şey arada ayyy anlatamadımda ama bunlar bebek hareketi mi oluyor acaba yoksa ben sürekli dinlediğim için bağırsak hareketiyle mi karıştırıyorum 18+1im bu arada.

Anladım anladım evet aynen öyle dediğin gibi ilk başlarda. Balon patlar gibi o sert bölgede

Benim de aynen söylediğin gibi oluyor ben de emin olamıyorum bebek mi gaz mı diye tam olarak hissedemediklerini için de endişeliyim ikinci hamileliğim herkes ikincide 16. Haftadan dan sonra hissettim diyor

Anladım anladım evet aynen öyle dediğin gibi ilk başlarda. Balon patlar gibi o sert bölgede
Tam nerede olduğunu bilemedim anlık birkaç kere oldu elimi koydum ama olmadı birdaha sanki orta kısımlarda oldu gibi inşallah bağırsak değildir ya bebektir

Benim de aynen söylediğin gibi oluyor ben de emin olamıyorum bebek mi gaz mı diye tam olarak hissedemediklerini için de endişeliyim ikinci hamileliğim herkes ikincide 16. Haftadan dan sonra hissettim diyor
Evet ikinciler daha erken oluyormuş bende öyle duymuştum. Benim ilk anlayamıyorum bağırsak mı bebek mi diye birde çok anlıktı

Tam nerede olduğunu bilemedim anlık birkaç kere oldu elimi koydum ama olmadı birdaha sanki orta kısımlarda oldu gibi inşallah bağırsak değildir ya bebektir
Bebek hareketidir. Bu anlattığınız zaten elle hissedilmiyo. Ben bu hafta hissediyorum elle ve dışardan görüyorum.

Doktorunuz ne diyor bu konuda, ultrasonda bi sıkıntı görmüyorsa sizde stres yapmayın, stres daha kötü etkiler bebeğinizi. Kafanıza takmamaya çalışın. Bebeğiniz iyidir inşallah
Benimki daha önce olan kayıplardan dolayı hep sıkıntılı geçiyor heran bişey olacak gibi

Benimki daha önce olan kayıplardan dolayı hep sıkıntılı geçiyor heran bişey olacak gibi

Ya bak gördün mü artık ağrı sızıya çok takılma canım. Maşallah sağlıkla devam etsin hepimizin gebeliği inşallah

E bebekte anne bebek bakım çantaları indirimde kızlar
Baktım bitmiş neredeyse hepsi Yaa çok güzel maşallah inşallah cinsiyet tahmini doğrudur

Merhaba Kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir. Acaba 1 Cocugu tüp Bebekle olup ikinciyede yine tüp bebek yaptiran varmi?

Merhaba Kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir. Acaba 1 Cocugu tüp Bebekle olup ikinciyede yine tüp bebek yaptiran varmi?
Ben varım 2.5 yaşında bir kızım var tüp bebek yöntemiyle oldu. Kalan embriyolarımı denemek istedik şu an hamileyim dondurulmuş embriyo transferi sonucu :)

Canım benim naptin mesajları okuyamadım, ama bende ikizlerden birinin kalbi durdu diye biliyordum ay nasil sevindim var ya Allahim ikisini de kucağına almayı nasip etsin inşallah iyi geçmiştir randevun

Ben varım 2.5 yaşında bir kızım var tüp bebek yöntemiyle oldu. Kalan embriyolarımı denemek istedik şu an hamileyim dondurulmuş embriyo transferi sonucu :)
Hayirli ugurlu olsun, saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah.
Peki 2,5 yasinizdaki kizinizi Transfer sonrasi yine kucaginiza aldiniz, kaldirdiniz indirdiniz, bakimini siz yaptiniz dimi?
Malum ilk Transfer de sadece yatarak dinlendigim ve hic agir kaldirmadigim icin, simdi cok tedirginim Transfer sonrasi neyi nasil yapacagim diye.
Bana tecrübelerinizi anlatirsaniz cok sevinirim. Ve bu saglikli dogumdan sonraki ilk Transferinizmi?

Yaaaa ne demek canim uzun zaman olmuştu doktor a gitmeyeli senin hemde çok çok sevindim bebislerinizin iyi olmasına çok dikkat et gerekirse hiç bir iş yapma canisi sagsalim kucakla meleklerini

Yaaaa ne demek canim uzun zaman olmuştu doktor a gitmeyeli senin hemde çok çok sevindim bebislerinizin iyi olmasına çok dikkat et gerekirse hiç bir iş yapma canisi sagsalim kucakla meleklerini
Allah razi olsun kuzum evet anlatamam varya doktorda hep seyi dusundum eski kadinlar dokuz Ay nasil bekliyorlarmis doktorsuz hamdolsun rahatladim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…