2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Regenesis max kullanıyorum canım takviye olarak onun dışında ek bir magnezyum kullanmıyorum, kefir falan aldım biraz doğal takviye olsun diye. Perşembe günü soracağım doktoruma.
Çok teşekkürler

merhaba canım benim de aynı şekilde sivilcelerim çoğaldı özellikle çene bölgemde. hormonlarla alakalı sanırım. bakım falan da yapmıyorum kendi hallerinde bi çıkıp bi sönüyorlar.

merhaba canım benim de aynı şekilde sivilcelerim çoğaldı özellikle çene bölgemde. hormonlarla alakalı sanırım. bakım falan da yapmıyorum kendi hallerinde bi çıkıp bi sönüyorlar.
İçeriği uygun temiz ürünlerle bakım yapabilirsiniz bir zararı yok bebeğe ama asit içeriğine dikkat etmek lazımmış. Bende doktoruma danışacağım sonrasında bi dermatoloğa göstereceğim artık

Yaa nasıl rahatladı içim çok iyi oldu bunu söylediğiniz teşekkür ederimm

Evet canim gercekten hamdolsun
Seni takip ediyorum zaten iyiki varsin yoksa yerimde duramam Allah razi olsun rabbim hepimizinkini korusun
Kuzum cogu yerde yazdim ama burda yazdimmi inan bilmiyorum Belkide yazdim gozden kacti
Allah razi olsun ya iyiki varsiniz o ara ben bulantilarimdan telden tiksinmistim zaten giremiyordum girince de buraya sik girmedim anca oldu demek
Insallah hepimizinki iyi olsun ya
Ahh işte aynı durumdayız üç tane kaybım var benimde kalp durmasından kalbim sıkışıyor resmen yine aynısı olacak diye 25 de randevum var sağlık ocağına gitsem duyulur mu ki
Ya benim bir kaybim vardi Birde boyle bir olay olunca anksiyetem tuttu yeminle seni o kadar iyi anliyorum ki geceden beri icimdeki dusuncelerle savasiyorum
Eger Acil bakiyorsa durma git icin rahat etsin ben cok gittim acile hic yuzum Yok ama kendini sakinlestirmek imkansiz oluyor bu durumda doktorunla gorusme firsatin varsa yap bunu
İnşallah iyilerdir sağlıklılardır ama doğana kadar rahat yok bize hep böyle işte kendimizi telkin ede ede geçireceğiz bu süreçleri
Amin canim insallah iyilerdir cidden haklisin nefesim kesiliyor kotu dusunmemek icin yani bu haftalar cok enerjik rahatiz ya bu bile beni korkutuyor bir bucuk aydir bugunu bekliyorum insallah size guzel haber getiririm

Evet ancak gidince rahatlar içim kendi kendime kuruyorum canım of

canım benim de 2. gebeliğim hala hissetmiyoru. bugün detaylı ultrasonum vardı ve doktor çok iyi olduğunu söyledi şükürler olsun. takma kafana birşeyi yoktur.
Merhaba,detaylı ultrasonu bugün yaptırdım demişsiniz de size sormak istedim bende bugün devletten randevu buldum şansa ama 19+2 olacağım yaptıracağım zaman.Genelde işte 21. Haftayi öneriyorlar organ gelişimi için filan ama bulunca randevuyu kaçırmak istemedim zor bulunuyor diye Ama 18-23 hafta arası detaylı ultrason yapılmaktadır yazıyor aldığım bölümün yanında.Siz bugün kaçıncı haftadasiniz? Acaba gerçekten erken mi olur

Soruma çözümü devlet getirdi randevuyu 5 Mayıs'a almıştım sağolsun yine grev yapacaklarmış doktorlar randevum çöp oldu zaten şimdiden,düşünmeme gerek kalmadi

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-19-18-13-03-75_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 52
Soruma çözümü devlet getirdi randevuyu 5 Mayıs'a almıştım sağolsun yine grev yapacaklarmış doktorlar randevum çöp oldu zaten şimdiden,düşünmeme gerek kalmadi
Maşallah 6 gün bide. Insanları zoe durumda bırakmayı düşünmüyor kimse. inşallah tekrar bulursun canım randevu. Gece ve akşam 4 de falan kontrol et de denk gelir belki

Maşallah 6 gün bide. Insanları zoe durumda bırakmayı düşünmüyor kimse. inşallah tekrar bulursun canım randevu. Gece ve akşam 4 de falan kontrol et de denk gelir belki
Evet zaten tam 16.00da bakıyorum zaten 1 dk olmadan doluyor randevular.İnsallah denk düşer yine, bakalım kısmet.Bi yerde anlamak istiyorum ama Mayıs ayında resmi tatilleri filan çıkınca zaten 18 iş günü kalıyor,18 günün 6 günü de grev,ne bileyim

Selam Kızlar biz bugün 20+2 olduk ve hala kusuyorum… ilk zamanki gibi şiddetli olmasa da hala kesilmedi… üstelik mide yanmaları da başladı kıvrandırıyor resmen.
Kalça kemiği ağrıyan var mı? Benim özellikle geceleri hangi tarafa yatsam o taraf ağrıyor sürekli pozisyon değiştiriyorum. Ayrıca çok oturunca kuyruk sokumum şiddetli ağrıyor.
Karnımda da çekilmeler oluyor kasık ağrısı da başından beri sürekli oluyor hala tam geçmiş değil.
Sizde durumlar nasıl? Ne gibi sıkıntılarınız var?

Canım naptın???

Bende merak ettim çıkmadı mı acaba ya
Kizlar ben geldim sukurler olsun
Iyilermis dedi dikkat et kendine genelde risk sende var
Sonra cinsiyet olarak emin olmamakla beraber bir kiz bir erkek dedi
Ama neden emin olamadi su haftada beni sordugunuz icin Cok tesekkur ederim ustumden yuk kalkti
Bir aya detayli ultrasondan bahsetti hamdolsun rabbim hepimizin bebeklerini korusun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…