Regenesis max kullanıyorum canım takviye olarak onun dışında ek bir magnezyum kullanmıyorum, kefir falan aldım biraz doğal takviye olsun diye. Perşembe günü soracağım doktoruma.Hamilelikte kullanmadım doğumdan sonra krem verdi o çok iyi gelmişti. Korkma bişey olmaz probiyotiği kabızlıktan kurtulman için önermiştir düzene girsin diye. Magnezyum kullanıyomusun o da biraz rahatlatıyo sanki
merhaba canım benim de aynı şekilde sivilcelerim çoğaldı özellikle çene bölgemde. hormonlarla alakalı sanırım. bakım falan da yapmıyorum kendi hallerinde bi çıkıp bi sönüyorlar.Kızlar sivilce artışı var mı sizdede. Benim başından beri aşırı var ne yapsamda geçmiyor yüzümün heryeri kırmızı benek benek oldu özellikle çene kısmım.asitli ürünlerdende kullanmak istemiyorum sadece jel tonik ve maske uyguluyorum.Kız çocuklarında duymuştum böyle bir hurafe ama erkekte de oluyor demekki hormonal.
İçeriği uygun temiz ürünlerle bakım yapabilirsiniz bir zararı yok bebeğe ama asit içeriğine dikkat etmek lazımmış. Bende doktoruma danışacağım sonrasında bi dermatoloğa göstereceğim artıkmerhaba canım benim de aynı şekilde sivilcelerim çoğaldı özellikle çene bölgemde. hormonlarla alakalı sanırım. bakım falan da yapmıyorum kendi hallerinde bi çıkıp bi sönüyorlar.
canım benim de 2. gebeliğim hala hissetmiyoru. bugün detaylı ultrasonum vardı ve doktor çok iyi olduğunu söyledi şükürler olsun. takma kafana birşeyi yoktur.İnşallah canım bide ikinci gebeliğim hala çok nadir hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum korkuyorum
Yaa nasıl rahatladı içim çok iyi oldu bunu söylediğiniz teşekkür ederimmSon kontrolümde sormuştum her gün farklı bi yerim garip garip ağrıyor, bir de rahmim sızlıyor çoğu zaman diye. Kötü ağrı tipi nedir ne olunca endişeleneyim dedim. doktorum da ağrılar sancılar dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi. Tabi kendinizi tek gün içinde bu kadar yormamakta fayda vardır elbet
Takip ettim hemen dinlensem uzansam geçiyor benim de.
Rica ederimYaa nasıl rahatladı içim çok iyi oldu bunu söylediğiniz teşekkür ederimm
Evet canim gercekten hamdolsunCanım gerçekten mi?
Ben o kalbi duran bebeğin düştü diye biliyorum hala seninle çok sevindim şaşırdım ve çoook sevindim
Güzel haberlerle geleceksin inşallah bende de bir ağrı yok ağrıya takılma lütfen.
Kuzum cogu yerde yazdim ama burda yazdimmi inan bilmiyorum Belkide yazdim gozden kactiAy mesajı yarim okudum neremle okuduysam. Ay çok sevindim.kiz neden soylemiyosun bunu bize kaç aydır. Üzülmüştük bizde. Merak etmiştik seni. Ikisi de çok iyidir sağlıklıdır inşallah. Belkide söyledin bem kaçırdım ama.cok sevindim
Ya benim bir kaybim vardi Birde boyle bir olay olunca anksiyetem tuttu yeminle seni o kadar iyi anliyorum ki geceden beri icimdeki dusuncelerle savasiyorumAhh işte aynı durumdayız üç tane kaybım var benimde kalp durmasından kalbim sıkışıyor resmen yine aynısı olacak diye25 de randevum var sağlık ocağına gitsem duyulur mu ki
Amin canim insallah iyilerdir cidden haklisin nefesim kesiliyor kotu dusunmemek icin yani bu haftalar cok enerjik rahatiz ya bu bile beni korkutuyorİnşallah iyilerdir sağlıklılardır ama doğana kadar rahat yok bize hep böyle işte kendimizi telkin ede ede geçireceğiz bu süreçleri
Sağol canım aklımdan hiç çıkmıyor kicanım benim de 2. gebeliğim hala hissetmiyoru. bugün detaylı ultrasonum vardı ve doktor çok iyi olduğunu söyledi şükürler olsun. takma kafana birşeyi yoktur.
Evet ancak gidince rahatlar içim kendi kendime kuruyorum canım ofEvet canim gercekten hamdolsun
Seni takip ediyorum zaten iyiki varsin yoksa yerimde duramamAllah razi olsun rabbim hepimizinkini korusun
Kuzum cogu yerde yazdim ama burda yazdimmi inan bilmiyorum Belkide yazdim gozden kacti
Allah razi olsun ya iyiki varsiniz o ara ben bulantilarimdan telden tiksinmistim zaten giremiyordum girince de buraya sik girmedim anca oldu demek
Insallah hepimizinki iyi olsun ya
Ya benim bir kaybim vardi Birde boyle bir olay olunca anksiyetem tuttu yeminle seni o kadar iyi anliyorum ki geceden beri icimdeki dusuncelerle savasiyorum
Eger Acil bakiyorsa durma git icin rahat etsin ben cok gittim acile hic yuzum Yokama kendini sakinlestirmek imkansiz oluyor bu durumda doktorunla gorusme firsatin varsa yap bunu
Amin canim insallah iyilerdir cidden haklisin nefesim kesiliyor kotu dusunmemek icin yani bu haftalar cok enerjik rahatiz ya bu bile beni korkutuyorbir bucuk aydir bugunu bekliyorum insallah size guzel haber getiririm
Turkiyenin saatiyle 4.30 da kuzumMagnifiaque canım senin randevun kaçta?
Bende oyle aklimdan turlu turlu senaryolar geciyor sonra stres daha kotu ediyor beniEvet ancak gidince rahatlar içim kendi kendime kuruyorum canım of
Merhaba,detaylı ultrasonu bugün yaptırdım demişsiniz de size sormak istedimcanım benim de 2. gebeliğim hala hissetmiyoru. bugün detaylı ultrasonum vardı ve doktor çok iyi olduğunu söyledi şükürler olsun. takma kafana birşeyi yoktur.
Soruma çözümü devlet getirdiMerhaba,detaylı ultrasonu bugün yaptırdım demişsiniz de size sormak istedimbende bugün devletten randevu buldum şansa ama 19+2 olacağım yaptıracağım zaman.Genelde işte 21. Haftayi öneriyorlar organ gelişimi için filan ama bulunca randevuyu kaçırmak istemedim zor bulunuyor diye Ama 18-23 hafta arası detaylı ultrason yapılmaktadır yazıyor aldığım bölümün yanında.Siz bugün kaçıncı haftadasiniz? Acaba gerçekten erken mi olur
Maşallah 6 gün bide. Insanları zoe durumda bırakmayı düşünmüyor kimse. inşallah tekrar bulursun canım randevu. Gece ve akşam 4 de falan kontrol et de denk gelir belkiSoruma çözümü devlet getirdirandevuyu 5 Mayıs'a almıştım sağolsun yine grev yapacaklarmış doktorlar randevum çöp oldu zaten şimdiden,düşünmeme gerek kalmadi
Canım naptın???Bende oyle aklimdan turlu turlu senaryolar geciyor sonra stres daha kotu ediyor beni
Evet zaten tam 16.00da bakıyorum zaten 1 dk olmadan doluyor randevular.İnsallah denk düşer yine, bakalım kısmet.Bi yerde anlamak istiyorum ama Mayıs ayında resmi tatilleri filan çıkınca zaten 18 iş günü kalıyor,18 günün 6 günü de grev,ne bileyimMaşallah 6 gün bide. Insanları zoe durumda bırakmayı düşünmüyor kimse. inşallah tekrar bulursun canım randevu. Gece ve akşam 4 de falan kontrol et de denk gelir belki
Bende merak ettim çıkmadı mı acaba yaCanım naptın???
Canım naptın???
Kizlar ben geldim sukurler olsunBende merak ettim çıkmadı mı acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?