2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok doğrusunuz pişik sıkıntı oluyor .özellikle ıslak mendillde ben hala arada ıslatıp temizlerim . İlk doğduğunda zaten direk temas edilmemeli en güzeli pamuk ve sürekli yıkanmalı . Yakında bezi bırakırız bizde inşallah iyice havaların ısınıp ikizlerim tuvalet eğitimine hazır olmalarını bekliyorum

İnşallah canım bide ikinci gebeliğim hala çok nadir hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum korkuyorum

Canım merhaba tekrar, ben bugün yine böyle bir şey yaşadım.

Sen hamilelikte bir ilaç kullanmış mıydın? Doktorum bana probiyotik kullan demişti ama o günden sonra hiç olmadığı İçin kullanmadım. Bir daha olunca korktum açıkçası.

Çok nadir hissediyordum bide ikinci gebeliğim ama bu riskli korkuyorum
Off seni cok iyi anliyorum
Bende Cok agladim bugun randevuya gitcem yeminle icim cekiliyor insallah iyilerdir bir goreydim bugun
Ama benim doktorum aglasaniz da bebek hissetmez demisti stres yapma diycem ama zor biliyorum insallah iyi olurlar icin rahat etmiyorsa doktora gorun bence

Kuzum bugün mü randevun?

Canım senin ikiz miydi. Ben tek diye biliyodum ama. Hadi hayirki haberlerle gel insalah güzel geçer baya bekledin ödül olarak cinsiyeti öğrenirsin ınslalah

Kuzum bugün mü randevun?
Evet Kuzum ya normalde de cok tedirginim ama bu randevuya giderken olup olup diriliyorum resmen insallah hersey iyidir
Agrim felan olmayinca korkuyorum

Canım senin ikiz miydi. Ben tek diye biliyodum ama. Hadi hayirki haberlerle gel insalah güzel geçer baya bekledin ödül olarak cinsiyeti öğrenirsin ınslalah
Benim olaylar cok karisikti Kuzum ya ilk ikizdi sonra acillik olunca orda birinin kalbi durdu dediler geri Sonra bir ay gecti kendi doktorum ikisinin de iyi oldugunu soyledi
Insallah suanda iyilerdir
Bu bende buyuk travma yapti iste stresle geciyor her gunum baya kotu oluyorum
Insallah iyilerfirde valla cinsiyetide dusunemedim

Canım gerçekten mi?

Ben o kalbi duran bebeğin düştü diye biliyorum hala seninle çok sevindim şaşırdım ve çoook sevindim

Güzel haberlerle geleceksin inşallah bende de bir ağrı yok ağrıya takılma lütfen.

He evet doğru kusura bakma hatirlattim sana güzel hayırlı haberlerle gel inşallah

Ay mesajı yarim okudum neremle okuduysam. Ay çok sevindim.kiz neden soylemiyosun bunu bize kaç aydır. Üzülmüştük bizde. Merak etmiştik seni. Ikisi de çok iyidir sağlıklıdır inşallah. Belkide söyledin bem kaçırdım ama.cok sevindim

Ahh işte aynı durumdayız üç tane kaybım var benimde kalp durmasından kalbim sıkışıyor resmen yine aynısı olacak diye 25 de randevum var sağlık ocağına gitsem duyulur mu ki

Hepsı cok guzel canım saglıklı gunlerde gıyer insallah bncede bundan sonra bnce 3_6 al derım bide 0_3 ay sadece alt alabılırsın
Sagolasin canım ilk olduğu için tam bilemiyorum ama sadece yeni doğan almadım o tulumlarda 1 3 ay olanı da var bi de tam Eylül sonuna geleceği için kafa karışıyor

Yaa kızlar iftara misafir ağırladım sabahtan temizlik akşam ikramlar çay faslı falan derken çok yordum kendimi birazda dolaplarda yukarı uzanmışım çok yüksek değil yetişirim gibi gelmişti ama baya ağrım oldu çok korktum şimdi geçti şükür ama doktora gtcektim geçmeseydi bişi olmuş olsa belli olurdu değilmi içim hala huzursuz kontrolümde haftaya

Son kontrolümde sormuştum her gün farklı bi yerim garip garip ağrıyor, bir de rahmim sızlıyor çoğu zaman diye. Kötü ağrı tipi nedir ne olunca endişeleneyim dedim. doktorum da ağrılar sancılar dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi. Tabi kendinizi tek gün içinde bu kadar yormamakta fayda vardır elbet
Takip ettim hemen dinlensem uzansam geçiyor benim de.

Hamilelikte kullanmadım doğumdan sonra krem verdi o çok iyi gelmişti. Korkma bişey olmaz probiyotiği kabızlıktan kurtulman için önermiştir düzene girsin diye. Magnezyum kullanıyomusun o da biraz rahatlatıyo sanki

İnşallah iyilerdir sağlıklılardır ama doğana kadar rahat yok bize hep böyle işte kendimizi telkin ede ede geçireceğiz bu süreçleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…