Çok teşekkür ederim
Adana da özel perinatolog bulamadım. Normal kontrollerim ve dün gittiğim özel doktorumdu zaten. Bayram sonu bile yer yok devlet hastanesindeki perinatologda
Özel perinatolog olsq keşke anında gitcem ama adana da bulamadım en yakın mersinde var bende de düşük tehlikesi var git gel en az 3 saat yol sürer o da riske atar nerden tutsam elimde kalıyor
Farklı doktordu. Kalbinde organlarındq problem olabilirmiş veya down sendromu bebeğimi kaybetmekle karşı karşıyayım
Ne yapacağımı bilmiyorum Allahım korusun organlarında problem olsa acı çekecek sürekli düşünmek bile istemiyorum.
Down sendromu olsa bapıcam bilmiyorum zerre kendimi düşünmüyorum. ölüm Allahın emri. 10 gün sonra da gelebilir 10 yıl sonra da. doğursam bana bişey olsa yavruma kim ne kötülükler yapar kim bilir. annem vrfat etti babam 74 yaşında eşim tek çocuk ben tek çocuğum. Ne şartlar altında kimlerin eline kalır hayatını nasıl idame ettirir yanına sığınacağı kimse olmıcak. Ben gözümden sakınsam bile bana bişey olunca hayatı ne hale gelir.