• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sabah 6 da uyandım ama ne enerji. Taktım müziğimi kulağıma çıktım yürüyüşe. O kadar iyi geldi ki. 1 buçuk saat yürüdüm. Gelirken de pağaça aldım bütün yürüyüş sıfır🙈 olsun değdi mi değdi. Bugün detaylı var onun mutluluğu sanırım 🙏 öperim hepiciğinizi güzel günler olsun efendim😍😍

Günaydın arkadaşlar 21.haftadayim bebek hareketlerini saymaya ne zaman başlaniyor hareket ediyor ama hafif pıt pıt şeklinde ve seyirme gibi. Tekme saymadan bahsediyorum.

Canim ben iki modeli de denemis biri olarak soyluyorum kesinlikle alindan 4 yasinda kizim var ilk iki yil kulaktan ates olcer kullaniyordum bende dogruluk payi daha yuksektir diye sonra bozulunca alindan olan modeli kullanmaya basladim hem dogrulugundan hic suphem olmadi bugune kadar hemde cok daha kullanisli imis cunku bebeklik donemi kulaktan olcum yapmak cok zor oluyor ozellikle bebek huzursuz iken benim tavsiyem alindan olcum 😊
Braun’un alından ölçen modelini aldım canım, iki zıbın dışında bebeğim için ilk kez bi şey aldım heyecanlıyım💓

Kulak ölçümleri daha iyi diye okudum ben de ama söylediğin gibi hem kulaktan ölçümün zorluğu hem de bu aldığımız modelin temassız ve yetişkinlerde de kullanılıyor olması cezbetti bizi.Çok teşekkürler🙏

maviss_34 maviss_34
T temmuzekim
D Derenimo2
kızlar bugün kontroller var değil mii?🥹🤲
Eğer aklımda yanlış kalmadıysa, hepinize bol enerji bol dua. Güzel haberlerle gelin inşallah.

Braun’un alından ölçen modelini aldım canım, iki zıbın dışında bebeğim için ilk kez bi şey aldım heyecanlıyım💓

Kulak ölçümleri daha iyi diye okudum ben de ama söylediğin gibi hem kulaktan ölçümün zorluğu hem de bu aldığımız modelin temassız ve yetişkinlerde de kullanılıyor olması cezbetti bizi.Çok teşekkürler🙏

maviss_34 maviss_34
T temmuzekim
D Derenimo2
Eğer aklımda yanlış kalmadıysa, hepinize bol enerji bol dua. Güzel haberlerle gelin inşallah.
Allah razı olsun kuzum evet 1 buçukta❤️

Sabah 6 da uyandım ama ne enerji. Taktım müziğimi kulağıma çıktım yürüyüşe. O kadar iyi geldi ki. 1 buçuk saat yürüdüm. Gelirken de pağaça aldım bütün yürüyüş sıfır🙈 olsun değdi mi değdi. Bugün detaylı var onun mutluluğu sanırım 🙏 öperim hepiciğinizi güzel günler olsun efendim😍😍
Harika ne güzel başlamışsınız güne😍 ben de bugün mutlu uyandım iyi başladım, şimdi hastaneye gidiyoruz miniğimizi görmeye 💖

maviss_34 maviss_34
T temmuzekim
D Derenimo2
Yok canım benim 9unda ☺️

Herkesin kontrol günü müymüş bugün🥹
Güzel haberlerle gel canım güzel fotoğraflar alın da gelin inşallah💕
Herşey yolunda şükür şimdilik 🌸 miniğim gayet iyi, keyfi yerinde 🧿 bana da kabızlık için duphalac verdi doktorum, bir de günlük hafif yürüyüş yapabilirsin dedi. Çok uzun süre ayakta kalmak, eğilmek vs yasak hala. Biraz daha hareket ederek dikkat etmeye ve yatmaya devam 🤲 yüzünü göstermiyor bizim oğlan eller hep suratında, gözünde, sürekli ağzını açıp kapatıyor 🤭iyi ve sağlıklı olsun da geri kalan herşey önemsiz 🥰

maviss_34 maviss_34
T temmuzekim
D Derenimo2
Aa hangi modeli aldın canım ?
Herşey yolunda şükür şimdilik 🌸 miniğim gayet iyi, keyfi yerinde 🧿 bana da kabızlık için duphalac verdi doktorum, bir de günlük hafif yürüyüş yapabilirsin dedi. Çok uzun süre ayakta kalmak, eğilmek vs yasak hala. Biraz daha hareket ederek dikkat etmeye ve yatmaya devam 🤲 yüzünü göstermiyor bizim oğlan eller hep suratında, gözünde, sürekli ağzını açıp kapatıyor 🤭iyi ve sağlıklı olsun da geri kalan herşey önemsiz 🥰
Maşallah Allah güzel haberlerinizi daim etsin 🧿

Robot süpurge alabiliyorsan al canim benimde icim sıkılıyordu evi pis gördükçe bir yerleri egilip detayli silemiyordum esim egilmeme kızıyordu 2,5 civari bitane aldim işimi gorüyor kendim silmis süpurmüs kadar temiz oluyo.
Ya evet dusunuyorum hangi marka sizinkisi iyi supuruyormu fikir verebilirmisiniz

Herkesin kontrol günü müymüş bugün🥹
Güzel haberlerle gel canım güzel fotoğraflar alın da gelin inşallah💕
Ben geldim canim herşey yolunda çok şükür 500 Gr olmuşuz 21 cm dedi 1 ay sonra yeni kontrol yüzünü de gördük bırakıyorum buraya alırız bı maşallah abiye benziyor 😀

Eklentiler

• IMG_20220507_151105.webp
    IMG_20220507_151105.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 117

maviss_34 maviss_34
T temmuzekim
D Derenimo2
Ebweet herşey yolunda şükür tüm organlarımız yerli yerinde ve sorunsuz 500 gra yaklaşmış 😍

Ben geldim canim herşey yolunda çok şükür 500 Gr olmuşuz 21 cm dedi 1 ay sonra yeni kontrol yüzünü de gördük bırakıyorum buraya alırız bı maşallah abiye benziyor 😀

Ebweet herşey yolunda şükür tüm organlarımız yerli yerinde ve sorunsuz 500 gra yaklaşmış 😍
Kızlar her şeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah💙
Ultrason fotoğrafı da harika ya bakalım ben alabilecek miyim Şafak 5 :)

Maşallah canım 🥰erkek bebişler erkekliklerini şimdiden belli etmeye başladılar kilosunada maşallah 😍😍ben 20+3de gittim 320 gr dedi küçük cimcimeye.şimdiden analık duygularmla zayıf deyip duruyorum kendi kendime 🤣🤣

Canım analar bir sorum var. erken haftalarda göğsünden sıvı gelen var mı ?
18+0 bugün ve berrak sıvı damlacıklar çıktı iki göğsümden de.

Kızlar her şeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah💙
Ultrason fotoğrafı da harika ya bakalım ben alabilecek miyim Şafak 5 :)
İnşallah sana da hatıra kalacak güzel bir fotoğraf yakalar canım bu velet uyuyor muydu anlamadım hiç zorlamadi bizi :)
Maşallah canım 🥰erkek bebişler erkekliklerini şimdiden belli etmeye başladılar kilosunada maşallah 😍😍ben 20+3de gittim 320 gr dedi küçük cimcimeye.şimdiden analık duygularmla zayıf deyip duruyorum kendi kendime 🤣🤣
Kız bebisler daha minyon oluyor canım 😍 ultrason ölçümü öyle doğunca bile farklılık oluyor 😇
Kızlar bugün eşimle birlikte e-bebekteki 2.ürüne %40 indirimi kullanarak oğlumuza park yatak ve travel sistem bebek arabası aldık🥰 Allah yavrumuza sağlıkla, huzurla, zamanı gelince bizlerle birlikte güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah 🙏🌸
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın özel değilse ne kadara geldi ikisi canim oğlumdan kalma beşik var ama anne yani almayı düşünüyorum bende aslında bebek arabasi da vardı ama tekerleği kırıldı onunda yenisini almak lazım artık :)
Canım analar bir sorum var. erken haftalarda göğsünden sıvı gelen var mı ?
18+0 bugün ve berrak sıvı damlacıklar çıktı iki göğsümden de.
Canim başıma hiç gelmedi ama acı ağrı varmı ucunda mesela geçen gün benim sarimsiydi ucu aciyordu yara olmuş gibi belki öyledr ondan su gelmiştir düşüncesindeyim

Back
X