2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    225
Ben kağıthanede oturuyorum ama bahçelievlerde nisa hastanesinde Derya hanım var çok iyi bir doktor oraya gidiyorum oğlumun doğumunu da orda yaptım oğluma hamileyken çok doktor değiştirdim takıntılıyımdır sorduklarıma cevap alamadığımda elektrik alamadığımda değiştiriyordum çok şükür buldum doktorumu.
Uzak ama değer.
 
Kızlar merhaba
14 ocakta beta 9,19 du benim
18 ocakta beta 103,4 oldu
Doktorum muayene etmedi hafta bilgisi de vermedi daha çok yeni diyip geçiştirdi kalp atışını ve keseyi ne zman gorebilirim kaç haftalık bilgisi olan var mı
 
Aaa bi zararı yok demisti bana aksine iyi gelir diye biliyorum
Bir şişeden fazla tüketmemek gerekiyor diye biliyorum, çünkü mineraller var ya içinde. Fazlası zarar. Ama hiç içilmesin denildiyse, vardır bir bildiği doktorun.
Kimse cevap vermedi bi daha yazayım dedim . benimde bir sorum var . Göğüs yanması oluyormu sizde de ? Yada olan varmı . Benim ara ara sol göğsüm aciyor nasil anlatayim içi yanıyor sanki alev alev .
Benim aşı olduğum taraf öyleydi, yanıyordu, ama zamanla dindi. Şu an iki taraftada dolgunluk hissi ve sızı var. Hissettiklerin çok normal, bir süre sonra azalacak şiddeti.
 
Güzel artmış daha çok yeni keseyi görmeniz için beta 1500-2000lerde olması gerekiyor.
 
Merhaba, benim bu üçüncü gebeliğim. Bir oğlum var , beş yıl önce doğdu. Geçen yıl bu zamanlar yine bir heyecan yaşıyordum ve maalesef düşükle sonuçlandı.

Ben de çok heyecanlanamıyorum bu yüzden. Zaten kanamama ile başladı süreç. Şimdi yok ama yine aynısı olur diye, düşünmekten alamıyorum kendimi.
Allah isteyen kimseye böyle bir deneyim yaşatmasın inşallah.

Sizin güzel heyecanlarınızı okumak , moral veriyor.

Doktor test sonucuna göre , normal bir gebelik görüyorum , gördüğü şey için de gebelik kesesi dedi . Nasipse ben de haftaya tekrar muayene olacağım ve gelişme olmuş mu anlayacağız. O zamana kadar içim pır pır. Kasıklarımda hafif batar hissetiğimde , göğüs hassasiyeti yaşarken, bulantı veya halsizlik hissederken aklımdan çıkması imkansız zaten . Kimseye söylemedik ailelerimizden, buraya yazmak iyi geldi.
Herkese kolay geçecek bir gebelik süreci diliyorum
 
Merhabalar bende 5+4 günlük hamileyim kese göründü nasipse 17 eylül doğum gözüküyor.sat 11 aralık 29 yaşındayım ilk bebeğim.
 
Bakacağım canın çok teşekkür ediyorum
Öncelikle değerin çok güzel artmış canim maşallah erken öğrendigimiz için biraz beklemek gerekiyor 3 bin beta civarında kese görünüyor 10 bin civarında kalp atisi oluşuyor sata göre kaç haftaliksin onu baz alacsk doktorun
Merhabalar bende 5+4 günlük hamileyim kese göründü nasipse 17 eylül doğum gözüküyor.sat 11 aralık 29 yaşındayım ilk bebeğim.
Hosgeldin canim sağlıkla ilerlesin gebeligin Şehir bilgisi de alabilir miyim
 
Çok teşekkür ederim canım Ankaradanım.
 

maviss_34 beni çıkartabilirsiniz dün kimyasal geçirdiğimi öğrendim ve kanamam geldi. İnşallah herkese sağ sağlim kucağına almayı nasip eder

Biliyorum üzülmemek elde değil ama lütfen üzmeyin tatlı canınızı en azından hamile kalabildiniz ve inanın ki ne kadar kimyasal geçiren arkadaş tanidiysam sonraki aya sağlıklı gebelikte başladı umudunuzu yitirmeyin Rabbım hakkınız da hayırlısını nasip etsin
 
Merhabalar, hepimiz bazı kayıplar yaşamışız sanırım bugüne kadar. Allah yaşamayan arkadaşlara hiç yaşatmasın hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım

Ben de geçen Mayıs ayında 9 haftalık kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim, kasım ayında da betam düzenli artmadı kese oluştu ama rahim için sağlıksız gebelik sonlandırıldı.

Dediğiniz gibi ben de çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi, 3 aya kadar doktorlar da bebek olarak görmüyorlar zaten.

Ama bu demek değil ki bu sefer de kötü olsun, ben çok inanıyorum bu sefer her şey iyi olacak Allah’ın izniyle. Son adet tarihiniz neydi? Benim 15 Aralık, Ptesi günü gittiğimde 4+5’te kese ve yolk gördün inşallah bebeği de görebiliriz.
 
Kızlar sizin tsh bakıldı mı? İlk gebeliğimde 4.65 çıktığı İçin ilaç başlamıştım hala kullanıyorum bu sefer doktorum tsh bakmamış. Aklıma takıldı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…