2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar isim konusunda bir fikir almak istiyorum kafam çok karıştı😨 aslında ‘Yalın’ diye karar vermiştik eşimle (Türkçe isim olmasına önem veriyoruz.)Ama eşim ‘Çağatay’ ismini de çok beğeniyordu. Şimdide 2 isim koysak nasıl olur diye kafamız karıştı biraz ‘Çağatay Yalın’ mı koysak diye🙄🙄 ben aslında tek isim düşünüyordum bilemedim sonra.. Yalın’ı çok sevdik ama basit mi kalıyor acaba diye Çağatay da eklesek mi diye düşünmeye başladık🤷🏻‍♀️ Sizce yakışır mı ikisi sadece fikirlerinizi merak ettim🤗
İkisi de çok güzel isimler ama çağataydaki ç ve ğ olayı İngilizce ve yurtdışı işlerinde sıkıntı olur maillerde bile kodlarken belirtiyosun ya😀 artı çift isim işi de zor benim kızımın ismi çift ozamanlar eşimle anlaşamamıştık herkes kendi istediğini koydu gerek yokmuş ikisini kullanınca çok uzun zaten soyadımız da uzun herkes istediği ismi söylüyo filan. Ama bunlar sorun değil diyorsanız koy gitsin

Günaydın bu arada sabah tekme tokat uyandık bakalım hayırlısı benimkinin hareketleri çok sert bu ara karnımı oynatıyor ama bazen de uzun süre hissetmiyorum. Özellikle yatınca daha çok hissediyorum. Sertleşme ara ara oluyor hiçbirşeye takılmıyorum. Şeker be karbonhidrat benim de sınavım azaltmaya çalışıyorum ama canım isteyince de oğluşumun şeyi mi şişsin deyiip yiyorum🙈🙈 bi sıkıntı oluşturmadığı sürece kilo hiç önemli değil benim için 2 ay diyet yapar veririz evelallah

Benimde gün içinde çok sertleşiyor özellikle yürüdüğüm zaman ve duşa girdiğim zaman oluyor. Doktora haftaya gidicem o zaman sorarım bi normalmi diye
Eveeet aynı şekilde biraz yorulsam hemen sertleşiyo. Buraya da yazarsan çok sevinirim ✨

Kızlar LCW mobil uygulamada oluşturduğum sepete bakın 😂 ilk alışverişe özel 300 e 100 TL indirim oluyor.İlk siparişiniz değilse bile hesabı silip yeniden üye olun,kod otomatik yenileniyor 👍 Yüzde 20 indirim kuponu da kullandım.Bi de fiyatlari indirimli ürünlerden secince böyle fiyatlar elde ettim.Sizle de paylaşmak istedim 🤗
Eki Görüntüle 3081877
Canım bu hoşgeldin indirimi kendiliğinden mi oluyor kodla mı peki? Akşam ben de eşiminkinden deniycem

Son düzenleme:
Kızlar isim konusunda bir fikir almak istiyorum kafam çok karıştı😨 aslında ‘Yalın’ diye karar vermiştik eşimle (Türkçe isim olmasına önem veriyoruz.)Ama eşim ‘Çağatay’ ismini de çok beğeniyordu. Şimdide 2 isim koysak nasıl olur diye kafamız karıştı biraz ‘Çağatay Yalın’ mı koysak diye🙄🙄 ben aslında tek isim düşünüyordum bilemedim sonra.. Yalın’ı çok sevdik ama basit mi kalıyor acaba diye Çağatay da eklesek mi diye düşünmeye başladık🤷🏻‍♀️ Sizce yakışır mı ikisi sadece fikirlerinizi merak ettim🤗
Ayrı ayrı güzel ama yan yana ben de pek uyumlu bulamadım. İki isim güzel bence ama başka bi ikinci isim düşünebilirsiniz istiyorsanız

Bir Türkçe öğretmeni olarak ben de çocuklarıma Türkçe isimler verdim ;) bence iki isim olmasın çünkü okulda herkes kendi istediği isim ile sesleniyor, mesela çocuk Çağatay denilsin ister ama bazı arkadaşları telaffuzu kolay diye Yalın der. Öğretmenler genelde ilk ismini söyler.
İki isim de güzel ama biri bence çok daha güzel: Yalın 🙂 hoş sade akılda kalıcı bir isim. Ben sadece Yalın koyardım.

Düşmüş bayağı Demir takviyesini eksik etme, düşüş böyle devam ederse ileriki zamanlarda belki serum olarak almanı isteyebilirler. Ben de öyle yapacağım😄
Off insallah dusmem o durumlara demire iyi gelen yiyeceklerîn de tadini hic sevmiyorum 🥹🥹ilacima dévam edim bari

Off insallah dusmem o durumlara demire iyi gelen yiyeceklerîn de tadini hic sevmiyorum 🥹🥹ilacima dévam edim bari
Canım benim canını sıkacak bi şey yok.
benim tek bebe ile bu kadar düşmüşken, sen iki bebeyle maşallah :) bebişler büyüyor öyle düşün annelerinden besleniyorlar :) mutlu ol :)
Allah çaresiz dert vermesin hepsinin çaresi var neyse ki.
iş buna kalırsa eğer serum olarak alınan demir takviyesi en güzel çözüm zaten.

Günaydın bu arada sabah tekme tokat uyandık bakalım hayırlısı benimkinin hareketleri çok sert bu ara karnımı oynatıyor ama bazen de uzun süre hissetmiyorum. Özellikle yatınca daha çok hissediyorum. Sertleşme ara ara oluyor hiçbirşeye takılmıyorum. Şeker be karbonhidrat benim de sınavım azaltmaya çalışıyorum ama canım isteyince de oğluşumun şeyi mi şişsin deyiip yiyorum🙈🙈 bi sıkıntı oluşturmadığı sürece kilo hiç önemli değil benim için 2 ay diyet yapar veririz evelallah
Ayyy bende gece ne zaman uyansam bu çocuk hareket ediyor ve yavrum hiç mi uyumuyorsun senn diyorum 😂😂 o bende de var canim makarna delisiyiz doğuma giderken bile gecenin bı yarısı yemisimdir yani 😂😂

Canım bu hoşgeldin indirimi kendiliğinden mi oluyor kodla mı peki? Akşam ben de eşiminkinden deniycem
Üyelik oluşturup girince hesaba sepete biseyler ekleuince altında yazıyor canim hosgeldin indirimi diye koda gerek yok arada kod geliyor sana %10 20 indirim diye mesela dün Minisi Minisi atmış bana ama kaçırdım galiba 1 gün süresi oluyor

İkisi de çok güzel isimler ama çağataydaki ç ve ğ olayı İngilizce ve yurtdışı işlerinde sıkıntı olur maillerde bile kodlarken belirtiyosun ya😀 artı çift isim işi de zor benim kızımın ismi çift ozamanlar eşimle anlaşamamıştık herkes kendi istediğini koydu gerek yokmuş ikisini kullanınca çok uzun zaten soyadımız da uzun herkes istediği ismi söylüyo filan. Ama bunlar sorun değil diyorsanız koy gitsin
Bende herkes kafasına göre takıldığı için 2 ismi pek istemiyorum. Eşimde kararsız sadece çocuğa 2. Seçeneği sunmak için istemişti 😀 o da eğer vazgeçerse bende tek yalın düşünüyorum. Yanına başka isim beğenemedik zaten 😀
Ayrı ayrı güzel ama yan yana ben de pek uyumlu bulamadım. İki isim güzel bence ama başka bi ikinci isim düşünebilirsiniz istiyorsanız
bu isim koymak ne zor işmiş insan hep bi acaba diyor☺️

Bende herkes kafasına göre takıldığı için 2 ismi pek istemiyorum. Eşimde kararsız sadece çocuğa 2. Seçeneği sunmak için istemişti 😀 o da eğer vazgeçerse bende tek yalın düşünüyorum. Yanına başka isim beğenemedik zaten 😀

İkisi de güzel isimler ama içinde hem Ç hem de Ğ olması gerçekten sıkıntılı kodlamada. Yakımızın soyadı Güney mesela , Almanlar hep Güeney yazıyor 🤓

Yalın Çağatay , beş hece çok uzun , çocuk yorulur söylerken ☺️ Ama Yalın çok güzel bir isim , ilk tercihiniz… ismiyle büyüsün 💌

Kesinlikle. Evlatlarımıza karşı bi sorumluluk bu da 👍🏻

Bir Türkçe öğretmeni olarak ben de çocuklarıma Türkçe isimler verdim :KK66: bence iki isim olmasın çünkü okulda herkes kendi istediği isim ile sesleniyor, mesela çocuk Çağatay denilsin ister ama bazı arkadaşları telaffuzu kolay diye Yalın der. Öğretmenler genelde ilk ismini söyler.
İki isim de güzel ama biri bence çok daha güzel: Yalın 🙂 hoş sade akılda kalıcı bir isim. Ben sadece Yalın koyardım.
Güzel açıklamışsınız bende eşime aynen böyle söylüyorum hep. O da bizim soyadımız kısa adıda kısa olcak diyor. Zaten kimse uzun bir ad söylemez birini söylerler o da var. Bakalım bir karar vereceğiz artık🤗

İkisi de güzel isimler ama içinde hem Ç hem de Ğ olması gerçekten sıkıntılı kodlamada. Yakımızın soyadı Güney mesela , Almanlar hep Güeney yazıyor 🤓

Yalın Çağatay , beş hece çok uzun , çocuk yorulur söylerken ☺️ Ama Yalın çok güzel bir isim , ilk tercihiniz… ismiyle büyüsün 💌
Kodlamayı düşünmemiştim evet doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederim 😊

Güzel açıklamışsınız bende eşime aynen böyle söylüyorum hep. O da bizim soyadımız kısa adıda kısa olcak diyor. Zaten kimse uzun bir ad söylemez birini söylerler o da var. Bakalım bir karar vereceğiz artık🤗
Ben ilk oğluma iki isim koydum birisi zaten uzundu o yüzden çok pişman oldum ben kısa olanı söylüyorum genel de ama eşim tarafı iki ismi birden söylüyor söyletmeue çalışıyor baya sıkıntı yaşadık o konu da

Back
X