2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar LCW mobil uygulamada oluşturduğum sepete bakın 😂 ilk alışverişe özel 300 e 100 TL indirim oluyor.İlk siparişiniz değilse bile hesabı silip yeniden üye olun,kod otomatik yenileniyor 👍 Yüzde 20 indirim kuponu da kullandım.Bi de fiyatlari indirimli ürünlerden secince böyle fiyatlar elde ettim.Sizle de paylaşmak istedim 🤗
Eki Görüntüle 3081877
Yeni üyeliklere mi yapıyor yani canim silmek yerine yeni hesap açsam eşimin adına öyle de olur heralde dimi

Kızlar LCW mobil uygulamada oluşturduğum sepete bakın 😂 ilk alışverişe özel 300 e 100 TL indirim oluyor.İlk siparişiniz değilse bile hesabı silip yeniden üye olun,kod otomatik yenileniyor 👍 Yüzde 20 indirim kuponu da kullandım.Bi de fiyatlari indirimli ürünlerden secince böyle fiyatlar elde ettim.Sizle de paylaşmak istedim 🤗
Eki Görüntüle 3081877
Ben de geçen gün bu gecelik&/sabahlık takımını aldım. İkisi 175 liraya geldi.

Eklentiler

• IMG_20220610_182008.webp
    IMG_20220610_182008.webp
    18 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar isim konusunda bir fikir almak istiyorum kafam çok karıştı😨 aslında ‘Yalın’ diye karar vermiştik eşimle (Türkçe isim olmasına önem veriyoruz.)Ama eşim ‘Çağatay’ ismini de çok beğeniyordu. Şimdide 2 isim koysak nasıl olur diye kafamız karıştı biraz ‘Çağatay Yalın’ mı koysak diye🙄🙄 ben aslında tek isim düşünüyordum bilemedim sonra.. Yalın’ı çok sevdik ama basit mi kalıyor acaba diye Çağatay da eklesek mi diye düşünmeye başladık🤷🏻‍♀️ Sizce yakışır mı ikisi sadece fikirlerinizi merak ettim🤗

Kızlar isim konusunda bir fikir almak istiyorum kafam çok karıştı😨 aslında ‘Yalın’ diye karar vermiştik eşimle (Türkçe isim olmasına önem veriyoruz.)Ama eşim ‘Çağatay’ ismini de çok beğeniyordu. Şimdide 2 isim koysak nasıl olur diye kafamız karıştı biraz ‘Çağatay Yalın’ mı koysak diye🙄🙄 ben aslında tek isim düşünüyordum bilemedim sonra.. Yalın’ı çok sevdik ama basit mi kalıyor acaba diye Çağatay da eklesek mi diye düşünmeye başladık🤷🏻‍♀️ Sizce yakışır mı ikisi sadece fikirlerinizi merak ettim🤗
Benim fikrim,tek isim olması yönünde ☺️ ikisi de ayrı ayrı güzel isimler ama bence yan yana olmamalilar.Oyum Yalın dan yana👍😁

Günaydın kızlar el ve ayakta hafif şişmelerim başladı ilk defa. Kilomda pek yok 4 kilo aldım. 25. Haftamdayım. Sizlerde de şişme ödem başladı mı ? Nasıl önlem alıyorsunuz :bicak: birde boyun bölgemde acayip minik minik çok sayıda et ben oluştu sizlerde de oldu mu? Onları napacağız:işsiz::KK57:
Bende de et ben çıktı kalçamda hem de. Korktum acaba hpv mi diye cildiyeye gittim. Et ben olduğunu hamilelikte çıkabildiğini ama çok karbonhidrat tüketiminin de sebep olduğunu söyledi.

Bence de söyle dediğin gibi rahat iyi olur hem. Bende dua ediyorum 37 de doğsa diye. Alıp eve gelsem. Ablaminkiler 2200 falan doğdu gayetde sagliklilardi. 36. Haftam dolunca durup durup çömelmelere başlıcam 😆
Cok alemsinnn insallah saglikli olsunlarda gelsinler artik😂😂😂

• Muhteşem
Reactions: Zzy
Bende de et ben çıktı kalçamda hem de. Korktum acaba hpv mi diye cildiyeye gittim. Et ben olduğunu hamilelikte çıkabildiğini ama çok karbonhidrat tüketiminin de sebep olduğunu söyledi.
Bende karbonhidrat tüketiyorum bazı zamanlar🤪 bir de tatlı ya çok düşkünüm arada yiyorum maalesef 🤦🏻‍♀️

Bizimki maşallah çok hareketli, özellikle babasının sesine ve dokunuşlarına resmen show yapıyor :)) 🧿🧿 içerideki hareketleri kıyafetlerden bile belli oluyor artık🧿💚 hıçkırıklar tam gaz devam çok komik oluyor 🤭 akşamları ben uzanırken içeride disco moduna giriyor oğluşum ama bazen kaburga tarafıma fena can yakıcı baskılar yapıyor 😬😍
Bebeklerinizin hareketler nasıl kızlar?

Ben hala öyle inanılmaz bir sertlikte hareket hissetmiyorum.

Hıçkırık olduğunu nasıl anladın
Ben bu aralar yer değiştirmesini anlamaya başladım
Ritmik ve uzun süreli devamlı olarak aynı hareket hafif hafif bir kaç dk suruyor. Yani tekmelerden kollardan daha hafif dokunuşlar hissediyorum, aynı araliklarla kalp atışı gibi düşünün, toplamda üç kez olunca emin oldum artık.

Kızlar sizin de karnınızda sertleşmeler oluyor mu? Her gün en az 3 defa semsert oluyor. Doktora danışmalı mıyım yoksa normal mi acaba

Kahve telvesine bitiyorum ben de ama bi fincandan fazla içmiyorum asla
Ayy icerken kahveyi bitmesin diye dua ederek iciyorum bir fincan ama nasil tatli 😍😍🤣
Bende fazla icmemek icin kendimi zorluyorum demirim cok az cunki
13 cikmis 🥲

Kizlar hémoglobine turkcede varmi ? Tam turkcesini bilmiyorum ama kanla ilgili bisey
Hpv enfection toksoplazma negatif cikmis
Ama demir ve kan cok az bu yuzdenmos cidden bas donmelerim

Kızlar sizin de karnınızda sertleşmeler oluyor mu? Her gün en az 3 defa semsert oluyor. Doktora danışmalı mıyım yoksa normal mi acaba
Benimde gün içinde çok sertleşiyor özellikle yürüdüğüm zaman ve duşa girdiğim zaman oluyor. Doktora haftaya gidicem o zaman sorarım bi normalmi diye

Ayy icerken kahveyi bitmesin diye dua ederek iciyorum bir fincan ama nasil tatli 😍😍🤣
Bende fazla icmemek icin kendimi zorluyorum demirim cok az cunki
13 cikmis 🥲

Kizlar hémoglobine turkcede varmi ? Tam turkcesini bilmiyorum ama kanla ilgili bisey
Hpv enfection toksoplazma negatif cikmis
Ama demir ve kan cok az bu yuzdenmos cidden bas donmelerim
hemoglobin kaç çıkmış tam olarak?
demir dediğin ferritin mi 13 çıkmış acaba.
hemoglobin olduğunu sanmıyorum çünkü onun için iyi bi değer bu.

Back
X