2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bizde ikisini mi koysak diyoruz bazen sonra tek isim olsun diyip karar veremiyoruz🤭 oğluşumuza soralım diyoruz bir gün Ayaz diyince vuruyo, ertesi gün Aren diyince🥰🥰
haha o da kararsız 😂bence ayaz çok güzel 😊biz sevgililiğimizden beri ada yı çok beğeniyoduk hatta eşim bi ara kız çok istediği halde erkrlte olsa ada koyalımm diyodu 😂o yüzden cinsiyeti öğrendik direk ismi belli üstüne hiç konuşmamıza gerek kalmadı 😂

haha o da kararsız 😂bence ayaz çok güzel 😊biz sevgililiğimizden beri ada yı çok beğeniyoduk hatta eşim bi ara kız çok istediği halde erkrlte olsa ada koyalımm diyodu 😂o yüzden cinsiyeti öğrendik direk ismi belli üstüne hiç konuşmamıza gerek kalmadı 😂
İkisinin de kendine göre ayrı güzel anlamları var karakter analizi falan kafalar karışık bizim 🤭 ne güzel olmuş sizin ya en güzeli 😅

Ben ilk oğluma iki isim koydum birisi zaten uzundu o yüzden çok pişman oldum ben kısa olanı söylüyorum genel de ama eşim tarafı iki ismi birden söylüyor söyletmeue çalışıyor baya sıkıntı yaşadık o konu da
Evet ben çocukta ikileme düşüyormuş muhatab alırken diye araştırdım. Yani herkes farklı bir isimle çağırınca herkes ikisini birlikte kullansa karışıklık yaşamıyor ama farklı farklı olunca sorun oluyor bencede

Üyelik oluşturup girince hesaba sepete biseyler ekleuince altında yazıyor canim hosgeldin indirimi diye koda gerek yok arada kod geliyor sana %10 20 indirim diye mesela dün Minisi Minisi atmış bana ama kaçırdım galiba 1 gün süresi oluyor
Z3hra Z3hra İlk üyelik indirim sepetin 300 TL olunca otomatikmen kendisi 100 TL düşüyor.Bir de buna extra olarak kuponla da indirebiliyorsun,iki indirim birleşince güzel oluyor :) nerdeyse her gün kupon veriyor zaten uygulama mesela bana bugünde yüzde 20 geldi kullanmak isteyen buyursun : FKUBY55S220

Z3hra Z3hra İlk üyelik indirim sepetin 300 TL olunca otomatikmen kendisi 100 TL düşüyor.Bir de buna extra olarak kuponla da indirebiliyorsun,iki indirim birleşince güzel oluyor :) nerdeyse her gün kupon veriyor zaten uygulama mesela bana bugünde yüzde 20 geldi kullanmak isteyen buyursun : FKUBY55S220
500 TL ye 150 TL indirim geldi ek olarak hoşgeldin indirimiyle çok makbule geçti teşekkürler ✨

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-11-12-50-13-49_8110815a90a63ac3d3d945cf32a1cf14.webp
    Screenshot_2022-06-11-12-50-13-49_8110815a90a63ac3d3d945cf32a1cf14.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2022-06-11-11-07-50-33_095202a573796aa7dcac7326ecfbba92.webp
    Screenshot_2022-06-11-11-07-50-33_095202a573796aa7dcac7326ecfbba92.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 66
Canım benim canını sıkacak bi şey yok.
benim tek bebe ile bu kadar düşmüşken, sen iki bebeyle maşallah :) bebişler büyüyor öyle düşün annelerinden besleniyorlar :) mutlu ol :)
Allah çaresiz dert vermesin hepsinin çaresi var neyse ki.
iş buna kalırsa eğer serum olarak alınan demir takviyesi en güzel çözüm zaten.
Allah razi olsun cok tesekkur ederim Evet insallah guzel buyumuslerdir ya catliycam meraktan randevu tarihi cok uzun 🥲
Olmadi acile giderim randevuyu beklemekten yoruldum biraz iyim bugun ama bakalim

Kızlar benim büyük kız 20 kilo ve karnimin üstüne düştü bisey olmamıştir dimi bi an çok korktum panikledim o da korktu 😔 bebek hareket ediyo ama

Kızlar benim büyük kız 20 kilo ve karnimin üstüne düştü bisey olmamıştir dimi bi an çok korktum panikledim o da korktu 😔 bebek hareket ediyo ama
Kolay kolay bişi olmaz Allahın izniyle canım. Korkman çok doğal. Hareket de ediyormuş sıkıntı yoktur inşaallah

• Muhteşem
Reactions: Zzy
Back
X