- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Bizde ikisini mi koysak diyoruz bazen sonra tek isim olsun diyip karar veremiyoruzAyaz ile Aren çok hoş canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde ikisini mi koysak diyoruz bazen sonra tek isim olsun diyip karar veremiyoruzAyaz ile Aren çok hoş canim![]()
haha o da kararsızBizde ikisini mi koysak diyoruz bazen sonra tek isim olsun diyip karar veremiyoruzoğluşumuza soralım diyoruz bir gün Ayaz diyince vuruyo, ertesi gün Aren diyince
![]()
Mavisss benim kızımın adıda belli olduAyyy bende gece ne zaman uyansam bu çocuk hareket ediyor ve yavrum hiç mi uyumuyorsun senn diyorumo bende de var canim makarna delisiyiz doğuma giderken bile gecenin bı yarısı yemisimdir yani
![]()
İkisinin de kendine göre ayrı güzel anlamları var karakter analizi falan kafalar karışık bizimhaha o da kararsızbence ayaz çok güzel
biz sevgililiğimizden beri ada yı çok beğeniyoduk hatta eşim bi ara kız çok istediği halde erkrlte olsa ada koyalımm diyodu
o yüzden cinsiyeti öğrendik direk ismi belli üstüne hiç konuşmamıza gerek kalmadı
![]()
Tabi ki eklerim adıyla yaşasın prensesMavisss benim kızımın adıda belli olduEklermisin başa
ELİF HÜMA![]()
Evet ben çocukta ikileme düşüyormuş muhatab alırken diye araştırdım. Yani herkes farklı bir isimle çağırınca herkes ikisini birlikte kullansa karışıklık yaşamıyor ama farklı farklı olunca sorun oluyor bencedeBen ilk oğluma iki isim koydum birisi zaten uzundu o yüzden çok pişman oldum ben kısa olanı söylüyorum genel de ama eşim tarafı iki ismi birden söylüyor söyletmeue çalışıyor baya sıkıntı yaşadık o konu da
Üyelik oluşturup girince hesaba sepete biseyler ekleuince altında yazıyor canim hosgeldin indirimi diye koda gerek yok arada kod geliyor sana %10 20 indirim diye mesela dünMinisi atmış bana ama kaçırdım galiba 1 gün süresi oluyor
500 TL ye 150 TL indirim geldi ek olarak hoşgeldin indirimiyle çok makbule geçti teşekkürlerZ3hra İlk üyelik indirim sepetin 300 TL olunca otomatikmen kendisi 100 TL düşüyor.Bir de buna extra olarak kuponla da indirebiliyorsun,iki indirim birleşince güzel oluyor :) nerdeyse her gün kupon veriyor zaten uygulama mesela bana bugünde yüzde 20 geldi kullanmak isteyen buyursun : FKUBY55S220
oyy derin konulara girmişsiniz karakter analizine falan hiç bakmadık biz kulağıma hoş geldi ayazİkisinin de kendine göre ayrı güzel anlamları var karakter analizi falan kafalar karışık bizimne güzel olmuş sizin ya en güzeli
![]()
Evet yaa baya detaylı bakıyoruz biz neyse daha zaman çok, kadar veririz diye umuyorumoyy derin konulara girmişsiniz karakter analizine falan hiç bakmadık biz kulağıma hoş geldi ayaz![]()
Hangi kod lazımlcw indirim kodu olan varmı?
konu açıp başka buldum teşekkür ederimHangi kod lazım
FKUBY55S220 --> yüzde 20
Birde fotoğraftakiler var
Güle güle kullanın, benim siparişim de bugün geldi, kumaşı da beklediğimden kaliteli2 gecelik 1 sabahlığı 229 yl ye aldım indirim kodu ve hoşgeldin indirimiyle
aynen başja lohusa setleride çok pahalı böylede takım gibi olduGüle güle kullanın, benim siparişim de bugün geldi, kumaşı da beklediğimden kaliteliİndirimi değerlendirin kızlar, indirimsiz fiyatlar gerçekten gereksiz yüksek.
Allah razi olsun cok tesekkur ederim Evet insallah guzel buyumuslerdir ya catliycam meraktan randevu tarihi cok uzunCanım benim canını sıkacak bi şey yok.
benim tek bebe ile bu kadar düşmüşken, sen iki bebeyle maşallah :) bebişler büyüyor öyle düşün annelerinden besleniyorlar :) mutlu ol :)
Allah çaresiz dert vermesin hepsinin çaresi var neyse ki.
iş buna kalırsa eğer serum olarak alınan demir takviyesi en güzel çözüm zaten.
Kolay kolay bişi olmaz Allahın izniyle canım. Korkman çok doğal. Hareket de ediyormuş sıkıntı yoktur inşaallahKızlar benim büyük kız 20 kilo ve karnimin üstüne düştü bisey olmamıştir dimi bi an çok korktum panikledim o da korktubebek hareket ediyo ama
Benimde yemekten sonra sertleşme.oluyor sanki birazdan ortadan yarilacakBenimde gün içinde çok sertleşiyor özellikle yürüdüğüm zaman ve duşa girdiğim zaman oluyor. Doktora haftaya gidicem o zaman sorarım bi normalmi diye