- 29 Ekim 2021
- 1.346
- 1.069
- 83
Teşekkür ederim. Çok içiyorum ama daha da arttırmam gerek belli kiBol su içmelisiniz, bu değerlere göre antibiyotik başlayacaklardır. Geçmiş olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Çok içiyorum ama daha da arttırmam gerek belli kiBol su içmelisiniz, bu değerlere göre antibiyotik başlayacaklardır. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsunCuma günü şeker için gittim enfeksiyon çıktıYarın sonuç için gideceğim. Laktat dehidrogenaz yüksekliğini ilk defa yaşıyorum. Yaşayan aydınlatabilir mi neden kaynaklı olabilir? Merakımdan yarını zor edeceğim sanırım
![]()
Maksimum 28 haftasındır , Eylül annesi isen. Tabii ki normal , şu aşamada tekme sayılmaz ki zaten. İçerisi geniş - rahat. Tekme de hissedersin , sen hissetmeden tatlı tatlı döner de. O da uyuyor yorulup tabii ki normal. Sıkıştığında ileriki haftalarda gerilmeye başlayacak , iste o zaman acıtacak bile. Ama gül bitiyor acıttıkları yerdeBebek hareketleri kesik kesik oluyor normal mi acaba bazen bir tekme atıp bırakıyor 2 saatte 10 tekme oluyor mu bilmiyorum ama gün içinde oluyor normal sayılır mı endişeleniyorum çok
Teşekkür ederim. İdrar tahlilinde lökosit ve bakteri değerinden belli oluyor. Kandaki bi değer de yüksek çıkmış ama onun sebebini net olarak yorumlayamadım. Yarın doktorla görüşeceğim. Aslında şeker yüklemesi istedim ek olarak diğer tahlilleri istedi. İyi ki de istemişGeçmiş olsunEnfeksiyonu nasıl anladılar , hangi değerden ?
Geçmiş olsun. Bende aynı durumla uğraşıyorum. Sürekli antibiyotik veriyor yinede tekrarlıyorTeşekkür ederim. İdrar tahlilinde lökosit ve bakteri değerinden belli oluyor. Kandaki bi değer de yüksek çıkmış ama onun sebebini net olarak yorumlayamadım. Yarın doktorla görüşeceğim. Aslında şeker yüklemesi istedim ek olarak diğer tahlilleri istedi. İyi ki de istemiş![]()
Maşallah çanta karını erken hazırla benimde rahmim kalp şeklindeydi 32. Haftada doğum yaptım. Şimdi oglum 5 yaşındaYaptırdım bebişin sağlığıyla alakalı bir sorun çıkmadı şükürler olsun
rahimde perde ve kalp şeklinden dolayı yeri biraz dar. Bu da erken doğum riski getiriyor. Bir de çocuğum şimdiden iki büklüm popoyu sağa dayamış doktor karnın sağa doğru büyüyecek dedi :) sol arkada da plasenta var, sol taraf da o sebeple şiş. Karnım zaten en başından beri 2 tepecikliydi sebebi belli oldu
Plasenta rahim ağzından çekilmiş durumda ama hala aşağıda. Rahim ağzı ile mesafesini 3.5 cm ölçtü gayet iyi dedi su anlık. Muhtemelen bu şekilde kalacak:)
O zaman ben de size miniğimin ve annesinin bi fotoğrafını paylaşayımMinik 19+5, Anası 22+0 fotoğrafta
472 gr olmuşuz yaklaşık 26 cm sanırım![]()
Sana da geçmiş olsun. Akıntı problemi yok bende ama bebek sürekli vajinada doğru sert tekmeler atıyor çıkacak mı diye içim içime yiyor. Bakalım bugün doktor ne diyecek. Hayırlısıyla tehlikeli zamanları bi geçirsekGeçmiş olsun. Bende aynı durumla uğraşıyorum. Sürekli antibiyotik veriyor yinede tekrarlıyorŞu an biraz hafifledi ama benim belirtim akıntım yeşil renkte hem idrarda enfeksiyon çıktı hemde doktorum ultrasonla baktı
Siz mi farkettiniz peki bir şikayetle mi gittiniz doktora, ağrı mı hissettiniz?Teşekkür ederimBöyle kan ve idrarda çıktı
Hayır ben şeker yüklemesi yaptırırken ek olarak genel tahlilleri de istemişSiz mi farkettiniz peki bir şikayetle mi gittiniz doktora, ağrı mı hissettiniz?
Benimde olmaya başladı normalde doktorların çok istemediği bi durum kasılmalar başlayabilir bu haftalarda ama çok sık olması iyi değil doktorunuza sorun mutlaka. Bende şuan bekliyorum sorucam kasılma olabilirmi diyeKızlar sizin de karnınızda sertleşmeler oluyor mu? Her gün en az 3 defa semsert oluyor. Doktora danışmalı mıyım yoksa normal mi acaba
Sorarsanız yazım muhakkak. Ben de soracağım inşaallahBenimde olmaya başladı normalde doktorların çok istemediği bi durum kasılmalar başlayabilir bu haftalarda ama çok sık olması iyi değil doktorunuza sorun mutlaka. Bende şuan bekliyorum sorucam kasılma olabilirmi diye
Merhaba benim de kalp şeklinde ama doktorum herhangi bi probleme sebep olacak kadar değil hafif üstten basık şekilde demişti, örnek vermek için kulak gibi kalp olanlar var onlar biraz daha risk demişti. Acaba sizin biraz daha yoğun mu basık kısmıMaşallah çanta karını erken hazırla benimde rahmim kalp şeklindeydi 32. Haftada doğum yaptım. Şimdi oglum 5 yaşında![]()
Tabiki muayeneye girmedim henüz şeker yüklemeside yaptılacak bugün sorarım.Sorarsanız yazım muhakkak. Ben de soracağım inşaallah
Canım ilk doğumumda doktor hiç birşey demedi kontrollerde.cok basık olsa söylerdi herhalde.dusuk riski bile var demedi çok rahattı hamileligim.erken doğum yaptıktan sonra ameliyatta gördük rahmin kalp şeklindeydi bu yüzden erken doğum olmuş dedi.Merhaba benim de kalp şeklinde ama doktorum herhangi bi probleme sebep olacak kadar değil hafif üstten basık şekilde demişti, örnek vermek için kulak gibi kalp olanlar var onlar biraz daha risk demişti. Acaba sizin biraz daha yoğun mu basık kısmı
İnsallah vaktinde sağlıkla kavuşursunuz bu defa, tesekkur ederimCanım ilk doğumumda doktor hiç birşey demedi kontrollerde.cok basık olsa söylerdi herhalde.dusuk riski bile var demedi çok rahattı hamileligim.erken doğum yaptıktan sonra ameliyatta gördük rahmin kalp şeklindeydi bu yüzden erken doğum olmuş dedi.
İkinci düşük oldu şimdi 3. Ye hamileyim ama düşük riskim varmış yine
Bebeğin tekmeleri enfeksiyonla alakalı değildir. Çok teşekkür ederimSana da geçmiş olsun. Akıntı problemi yok bende ama bebek sürekli vajinada doğru sert tekmeler atıyor çıkacak mı diye içim içime yiyor. Bakalım bugün doktor ne diyecek. Hayırlısıyla tehlikeli zamanları bi geçirsek
Benimde de öyle canım. Eli mi var ayağı mi bilmem diyorum cıktı çıkacak herhalde. Hep öyleydi ama doktor bisey demedi hiç . Artık hıçkırık da bayağı aşağı da hissediyorum kafa gelişli döndü mi acaba onu merak ediyorum. Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.Sana da geçmiş olsun. Akıntı problemi yok bende ama bebek sürekli vajinada doğru sert tekmeler atıyor çıkacak mı diye içim içime yiyor. Bakalım bugün doktor ne diyecek. Hayırlısıyla tehlikeli zamanları bi geçirsek
Hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaBenimde de öyle canım. Eli mi var ayağı mi bilmem diyorum cıktı çıkacak herhalde. Hep öyleydi ama doktor bisey demedi hiç . Artık hıçkırık da bayağı aşağı da hissediyorum kafa gelişli döndü mi acaba onu merak ediyorum. Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.