2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kendimizi bi seferlik diye teselli etmekten başka çaremiz yok napalm mecbur yaptıracagız artık ama makrome tavsiyem tabiki sen bilirsin gene
25 adet bunları yaptırdım bende aklınızda bulunsun sitesi yazıyor alt kısımda tanesi 8 tl

Eklentiler

• Screenshot_20220623-185125_Instagram.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20220623-185116_Instagram.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 86
ev tadilati Allah kolaylık versin zor olcak senin için20snde kontrole gidicem ondan sonra baslayım.birde dolabın içinde tozlanmaması için ne yapmak lazım hurçlayıp sonramı asılsa bilemedim
Evet canım zor olacak ama tertemiz miss gibi olacak her yer istediğim gibi inşallah bana kalırsa askıya asacaklarini aşkı poşeti ile asabilrisin canim katlanacaj olanları da hurclarsin küçük hurclarla

Cok sukur mavis ciktim hamdolsun evde dinlenmeye devam
Aynen bende netten tiklayim diyorum daha yavas yavas en azindan o hazir olsun napalim
Bol bol dinlen canim olsun yeter ki bebisler iyi olsun dilersen şimdilik hastanede yiyeceklerini vs hazirlarsin yardımcı olacak kimse varsa doğumdan sonra da kalan alışverisi yaparsın en önemlisi sağlık olsun

Evet canım zor olacak ama tertemiz miss gibi olacak her yer istediğim gibi inşallah bana kalırsa askıya asacaklarini aşkı poşeti ile asabilrisin canim katlanacaj olanları da hurclarsin küçük hurclarla
Kendi evin değer tabiki kadın için önemli Askı poşedi nerde satılır ki acaba trendyola bakayım

Kizlar bebisleinizin ismine karar verdiniz mi, biz bir türlü karar veremedik
Bizim cinsiyet belli olmadan belliydi Alparslan olacak inşallah
Bu arada kızlar isimleri belli olanları tabloya ekleyebilirim

Aynen detayli ultrason gibiymis Bende ilk kez duydum aceba bana mi ozel diye supheye dustum
32.haftada oluyormus hic bilmiyorum ki kuzum
Türkiye de 19-24 haftalarda oluyor detaylı dediğimiz ama ikiz gebeliklere özgü bir durum olabilir kuzum daha sık takip gerektirdiği icin

Selam canım bende bir saat diye biliyordum daha önce hep öyle verdim hastaneye göre değişiklik gösteriyor olabilir mi

Ben magnezyum veya diğer vitaminleri 12. Haftadan beri multivitamin şeklinde alıyorum. Regenesis diye bir takviye. Belki ekstra almak için doktorla konuşmak gerekir.
Sanırım doğurunca bunların hepsini atlatacağız :) teşekkür ederim yanıt için.

Rica ederim sağlıkla geçsin sureclerimiz inşallah, evet doktorunla görüş mutlaka bana magnezyum verirken kullan faydası olmazsa görüşelim demişti degistirecekti muhtemelenn

Evde ölçüm yapan ben değilim ama 2.saat değeri, 1.saati sınırda olanlar için diyet mi insülin mi kararına yardımcı oluyor olabilir.
İyi ki ısrar etmişsin 2. saat tabi ki her zmn daha düşük oluyor, 1. ye bakilmazsa ve 2.saat referans aralığında normal çıksa da anlamsız ya 1. saat yüksekse??
2. saat yüksekse ver tedaviyi şeklinde maliyet düşürücü bir idari karar alınıyor sanırım hastanelerde, her tahlil para demek çünkü.

Burda ambalajcılarada bakayım o zamn.el kadar şeyler neler yaptırıyolar bize yarabbim ya
Herşey onların sağlığı iyiliği için şimdiki bebiskolar çok hassaslar herseylere alerjileri oluyor aman amann :))

Benim doktorum da 2 saat demişti. Hastanede ölçtürdüğümde de 2 saat süre verdiler. Evde de ölçmek için yemekten sonra 2 saat bekliyorum.

selamlarrr
pijama takımlarını uzun kollu mu aldınız acaba ?

selamlarrr
pijama takımlarını uzun kollu mu aldınız acaba ?
SelammÇekim için aldıgım beyaz uzun kollu digerleri Kısa kollu aldm agustos sonu eylül bası hala sıcak olur diye.hastanede üşürsem hırka veya sabahlık olsa yeter diye düşündümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…