Tahmin edebiliyorum canım bel ağrısı bendede çok oluyor kimi zaman zor yürüyorum uzandıktan sonra kalkarken özellikle, magnezyumu 2' ye çıkardım çok ağrım olursa öyle alıyorum senin bide bel fıtığın varmış Allah yardımcın olsun bide çok fazla karnımda yok olsaydı hiç kaldıramazmışım herhalde kendimi..Evet.birde bel fıtıgım var benim çileye dönüyor bazen
Canım salgın var malesef hepimiz sırayla geçiriyoruz. ne yazıkki en az hasarla atlatmak önemli.ılık duş benim ateşimi düşürüyodu. Öyle idare ettim hatırlamak bile istemiyorum çin işkencesi gibiydiKızlar selamlardün boğazım acıyordu öksürük devam etti biraz çoğaldı canım yanıyor. Sıcak şeyler içiyorum. Pekmezli ballı karışımlar yaptım biraz boğazım yatıştı gibi ama. Hiç halim yok vücudum ağrıyor kendimi kötü hissediyorum birazda ateşim çıkmaya başladı şuan 37,7 üşümeye başladım. Korkuyorum yinemi korona oldum diye bir de ilk 4 aydan sonra bulantım geçmişti bugün ilk kez kustum kendimi çok kötü hissediyorum ya bir yandan korona mı oşdum diye bir yandan bulantılar geri mi dönecek diye kendinize çok dikkat edin lütfen dış çevreden bu virüs çoğaldı bence yine
Ben oldum.ama bogmaca yoktu sanirim sormadim.saglik ocaginda yapilan.hic bir sey olmadi canim.Kızlar bugün 2.tetanoz+boğmaca aşımı olucam. İlkinde yan etki olmadı ama ikinci dozdan endişeliyim, ikinciyi olan var mı aramızda?
Hurç mantıklı aslında ya daev tadilati Allah kolaylık versin zor olcak senin için20snde kontrole gidicem ondan sonra baslayım.birde dolabın içinde tozlanmaması için ne yapmak lazım hurçlayıp sonramı asılsa bilemedim
Renklerine bayıldımmm25 adet bunları yaptırdım bende aklınızda bulunsun sitesi yazıyor alt kısımda tanesi 8 tl
Sizinle açtığınız başlıkta konuşmuştuk :) bugün 3.günüm benimde akışkanlık yerine peynirimsi kıvama döndü ve rengide beyazlaştı çok şükür işe yarıyor galiba diyorum bende. Bende herhangi bir kanlanma durumu olmadı ama belki ilaç erken gelmesine sebep olmuştur sizdeMerhaba fitili kullandığınız mı? Kaçıncı gününüz? Bu fitili kullanmaya başlayalı 3 gün oldu. Akışkan olan akıntım 2. fitilde peynir kesiği ve 3. gün olan bugün kanlı peynir kesiği şeklinde geliyor. Reglime 4 gün var. En fazla 2 gün farklılık olur genelde.
Bnde şiştikçe daha cok cöküyorum hayatım boyunca ilk defa 60 kiloyu gördüm biraz afalladım agırlık çökünce birden 50den yukarısına hiç cıkmadımTahmin edebiliyorum canım bel ağrısı bendede çok oluyor kimi zaman zor yürüyorum uzandıktan sonra kalkarken özellikle, magnezyumu 2' ye çıkardım çok ağrım olursa öyle alıyorum senin bide bel fıtığın varmış Allah yardımcın olsun bide çok fazla karnımda yok olsaydı hiç kaldıramazmışım herhalde kendimi..
İyiki internet var bu zamanlarda gerçekten cok lazım oluyorAy Evet biliyormusun hamdolsun erken gittigim icin mutluyumyanimda bir kadin 28 haftalik dogurdu oyle kotuyduki anlatamam bebek iyiydi ama o
Cok uzuldum insallah hepimiz zamaninda kucagimiza alalimalisverisi kardesime soyluycem baksin biraz birde nete bakcam yavas yavas benîm elbise felan degilde battaniye turleri felan direk hastanede kullanilacaklardan olsun istiyorum yanimda
Kuzum sansima herkzs turkiyeye gidiyor annemler de bir hafta sonra gidecek simdilik annemlerdeyim bakalim sonrasi kari koca beraber ugrascam Aynen en onemlisi saglikli olsunlar da yapariz yavas yavas
Evet detayliyi burda da 22.haftada yapiyorlar ama bunu yeni duydum bencede ikizler icin olabilir hayirlisiyla gorseydim
Bebiş iyiymiş ne güzel canım.Tekrar merhaba.
Kontrol günümüzdü, geçen haftaki greve takılmanın ardından.
29+5 teyim. 30. Hafta bitiyor. Miniğim , 1309 gram olmuş, boy da 39.7 olmuş.
Baş aşağı duruyor, ama daha çok döner dedi doktor. Daha kesin pozisyon için erken, dedi.
İdrarımda Protein görünüyor , ama yüksek tansiyon şikayetin olmadığı sürece, endişenmeye gerek yok, dedi doktor. Ben yine de o kadar rahat değilim. Gebelik zehirlenmesi olmasın diye , 20. Haftadan beri Coaspirin kullanıyorum zaten. Şifa olsun , ne diyeyim
https://www.hepsiburada.com/yoyko-c...er-p-HBV00000LSVET?url_src=and-product-detail bu ürünü inceleyebilirsin.Arkadaşlar merhaba uzun araştırmalar sonucu Kanz kgo travel sistem aldim bugun geldi ama inanılmaz ağır 15kiloymus bin pismanim iade edecegim cift yonlu hafif arab alan varsa fikir verirmisiniz maksimum 4bin verebilirim
dolabın kapagını açmasak bile tozlar bi sekilde giriyor gene anlamış degilim.Hurç mantıklı aslında ya dapecan ın dediği gibi poşetleyip koyabiliriz. Hem kokusu kalır hem tozlanmaz
Teşekkür ederimRenklerine bayıldımmmÇok güzel görünüyorlar
Bizimde yarın odası geliyor birwz havalandıktan sonra yıkayıp yerleştireceğiz ama bende ütüden sonra askılarını takıp vakumlu poşetlere koyacağım sadece vakum yapmadan kırışmasın diye.dolabın kapagını açmasak bile tozlar bi sekilde giriyor gene anlamış degilim.Bugün bi ambalajcıya ugrucam sorayım bakalm varmıymış
Travel.sistemler için hep agirligindan şikayet etmislerArkadaşlar merhaba uzun araştırmalar sonucu Kanz kgo travel sistem aldim bugun geldi ama inanılmaz ağır 15kiloymus bin pismanim iade edecegim cift yonlu hafif arab alan varsa fikir verirmisiniz maksimum 4bin verebilirim
Bn kendi dolabıma koyacagım kiyafetleri illaki aç kapa olucak malesef.vakumlularada bakayım iyi oldu söyledigin hiç olmazsa onlara koyar asarım.veyada ütüledikten sonra düzgünde hurçlayıp dolaba koyucam dogumdan sonra asıcamBizimde yarın odası geliyor birwz havalandıktan sonra yıkayıp yerleştireceğiz ama bende ütüden sonra askılarını takıp vakumlu poşetlere koyacağım sadece vakum yapmadan kırışmasın diye.
Hatırlıyorum seninle başlarda bu kiloyu konuşmuştuk zayıftın sende ilk haftalardaBnde şiştikçe daha cok cöküyorum hayatım boyunca ilk defa 60 kiloyu gördüm biraz afalladım agırlık çökünce birden 50den yukarısına hiç cıkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?