Nerde yazıyor kızAy maşallah üstteki 34 hafta yazısını görünce bı şaşırdım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde yazıyor kızAy maşallah üstteki 34 hafta yazısını görünce bı şaşırdım![]()
Kagidin üstüne bak görürsün GA 34 yaziyoNerde yazıyor kız8 hafta 5 günlük
O nerde anlamadım?Kızlar bu fotoları genital nub kategorisinde İkra Meyra ya atın o bir cinsiyet tahmini yapar benim oğlumda erkek olduğunu bilmişti bende doktora gidince hemen usgyi ona atacağım![]()
Ay maşallah ne kadar büyük gözüküyor net çıkmış haftasına göre şuna bak yaaAl canımSana doktor ultrasyon vermedimi fotoğrafını
Çıktım her sey yolunda çok şükür. Karından gelecek ay bakacakmışAaa hadi güzel haberlerini bekliyoruz ☺☺
Hıı yeni gördüm.Kagidin üstüne bak görürsün GA 34 yaziyo
Aynen bende onu görünce şaşırdımKagidin üstüne bak görürsün GA 34 yaziyo
Sağ altta da yazıyor 8 hafta 5 günlük diye bir de boyu yazıyor bebisinHıı yeni gördüm.Ama malesef 8 haftalık
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti) burası canım 11 12 13 haftalarin usgsini istiyor normalde ama belki tahmin yaparO nerde anlamadım?
Maşallah evet ama ultrasyonla alakalı makinaylaAy maşallah ne kadar büyük gözüküyor net çıkmış haftasına göre şuna bak yaa❤
Verdi canim benimki minik ve artistik bir pozda ayakta duruyor gibi7+1 çıktı ultrasonda 1 gün geri sadece
![]()
Maşallah 8 hafta da ne kadar da net bi görüntü. Erkek bebekler daha erken belli oluyormuş diyorlar bakalım tutacak miMerhaba anne adayları,
Bende az önce bebeğimizle tanıştım .
Ebe hersey güzel gözüküyor dedi alttan baktı.
Kalbi de ritmik atıyordu ama dinletmedi sanırım alttan tehlikeli olabilir diye.
Bir kutu dolusu da hediye verdiler .
Şükür içim rahat . Tüm bu ağır belirtiler onun iyi olduğuna işaretmiş .
Sağlıkla gelsinler inşallah![]()
Aynen canım görüntü açısından makina önemliymiş. Doktordan memnun kaldın mı 1 ay sonrasına mi çağırdı artık.Maşallah evet ama ultrasyonla alakalı makinaylaSeninkide maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet canım iyi bir doktordu. Aynen 11 haftalık 2 li test yapılacak dediAynen canım görüntü açısından makina önemliymiş. Doktordan memnun kaldın mı 1 ay sonrasına mi çağırdı artık.
Gamze3455 ne yaptı ki
Ay maşallah ne kadar net bi görüntü sağlıkla gelsin minikMerhaba anne adayları,
Bende az önce bebeğimizle tanıştım .
Ebe hersey güzel gözüküyor dedi alttan baktı.
Kalbi de ritmik atıyordu ama dinletmedi sanırım alttan tehlikeli olabilir diye.
Bir kutu dolusu da hediye verdiler .
Şükür içim rahat . Tüm bu ağır belirtiler onun iyi olduğuna işaretmiş .
Sağlıkla gelsinler inşallah![]()
Benimde 7. Haftadayim 1 ay sonra gel dedi ama ikili testten falan bahsetmedi bakalım o sıralar olur bizimde herhaldeEvet canım iyi bir doktordu. Aynen 11 haftalık 2 li test yapılacak dedi
Bilmem söyledi banaBenimde 7. Haftadayim 1 ay sonra gel dedi ama ikili testten falan bahsetmedi bakalım o sıralar olur bizimde herhalde
Bana da akıntı normal dedi sağlıklı olduğunu gösterir gayet sağlıklı 3 hafta sonra gel dedi ense boyuna bakıcazSöyledim kese etrafında kan görmedim ama yinede dikkat et dedi dinlen dedi ağır iş yapma dedi. Yani sebebi yok
Ay ağzından bal damladıMaşallah 8 hafta da ne kadar da net bi görüntü. Erkek bebekler daha erken belli oluyormuş diyorlar bakalım tutacak mi![]()