- 26 Temmuz 2018
- 7.652
- 8.809
- 198
- 33
Yapabilir canim güzel haberlerle gel insallahGünaydınBugün benim de kontrolüm var, acaba cinsiyet tahmini yapar mı çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapabilir canim güzel haberlerle gel insallahGünaydınBugün benim de kontrolüm var, acaba cinsiyet tahmini yapar mı çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır
![]()
Yaa beraber gün sayacagiz desene ben en son 26 ocakta gördüm çok merak ediyorumSeninle aynı gün randevumuz haftalar da aynı oluyor minnoş ama benim geriden geliyor olabilir hala geç dollenmeydi![]()
Bende en son 7 şubatta gittim kalp atışını duydum sonra da gidemedim İstanbula gelene kadarYaa beraber gün sayacagiz desene ben en son 26 ocakta gördüm çok merak ediyorum
İnşaallahh canım sağlıkla gelsin tüm miniklerHayırlısı olsun inşallah![]()
Evet canım bende öyle almıştım ilk merakla bilmeden sonra 1.5 yaşından sonra baston aldım bendeBenim iki ablamin bebekleri bi bucuk yasina girdi ikiside travel almisti kizlar ikiside satip baska bisey aldi kabin sistemli bebek arabasi bunud bana yazdilar ustunde kalmasin soyleyeyimtravel cok agir hantalmis
Ben geçen hafta 12 haftaydim ama belli degildi kızlarErkekse hemen belli oluyor canm. Oğlumda 11 hafatada öğrenmiştim ben![]()
Erkekse erken belli oluyor oğlumda 13 de söylemişti bana canim kesin olarakBen geçen hafta 12 haftaydim ama belli degildi kızlar
Hayirli olsun hosgeldinizMerhabalar ben de 9+6 günlük hamileyim inşallah sağlıkla devam eder hepimizin![]()
Çok üzüldümSu kaybindan 22haftada bebegini kaybeden kişi benim bacim.o yuzden bu gebelikte her akintiyi doktorla görüşüyorum .vajina florasini duzenleyen bir probiyotik verdi nbl marka gynobiotic on tane varnicinde onu kullan dedi.
Teşekkür ederimmm insallah hepimiz güzel haberler alalımmYapabilir canim güzel haberlerle gel insallah![]()
Evet onu biliyorum doktoruma soracağım bugün teşekkür ederimTurnusol kağıdıyla bakıyorlar canım böyle senin gibi şu şeklinde akıntısı olan anneler. Nasıl uyguluyorlar tam bilmiyorum da hangi renk olursa ona göre amniyon sıvısı olup olmadığını anlıyorlar bi internetten bak istersen. Daha detaylı vardır hatta doktorlar da o şekil yapıyormuş bakıyormuş anlamak için
Hımm ben 35 yaşındayım belki yaştan ötürü önerdi ,isteğe bağlı yapılıyor yaptırmak isterseniz randevu alıcaklarmış 12.haftama denk gelicek birdahaki randevum .Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama zaten yasin 36 üzeri degilse 3'lü 4 'lü tarama testi yapilmiyor ki. 12 haftalikken yapilan ikili testte Allah korusun bir risk görülürse o zaman diger testlere bakiliyor. Fetal dna da da risk görülürse yuzde yüz sonuc vermedigi icin yine sıvı alarak
Canım benim okuyunca bile eskiye gittim. Ben de suyumun gelmesi sebebiyle 22 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim. Senin suyun tamamen mi gelmişti yoksa az az mı? Gynobiotic i hamile değilken kullandın değil mi? Bana da doktorum Gynoflor diye bir vajinal tablet vermişti. Ben öyle tahmin ediyorum ki enfeksiyon sebebiyle suyum gelmişti.Su kaybindan 22haftada bebegini kaybeden kişi benim bacim.o yuzden bu gebelikte her akintiyi doktorla görüşüyorum .vajina florasini duzenleyen bir probiyotik verdi nbl marka gynobiotic on tane varnicinde onu kullan dedi.
Dr un uzun cihazından cihazına farklılık gosterebılır bazı Dr lar anlasana emın olmadan soylemek ıstemeyebılıyor. 4 yıl once 11 haftalıkken öğrenmiştim ben oğlumuBen geçen hafta 12 haftaydim ama belli degildi kızlar
Benimde üst dudak ve içine doğru yayık canım ya kırmızı kantaron var acaba oda olurmuBende de var uçuk ya 1 hafta arayla hatta tam kenarında çıktığı için eğzım kapalıyken kuruyor ağzımı açınca tekrar kanıyor ıslanıyor çok kötü sarı kantoron yağı sürdüm hemen kuruttu deneyebilirsin .
14 te %99.9 erkek demişti hatta ben kız hissediyorum demiştim istersen iddiaya girelim demişti doktorumErkekse erken belli oluyor oğlumda 13 de söylemişti bana canim kesin olarak![]()
Ultrasonda durmuo bı sağa bı solaHareket ediyomu acaba hareketlerini göremedimde.![]()