Kız 11 haftalık yazıo ama 14 de diosun ilk çocuğun damı ,14 te %99.9 erkek demişti hatta ben kız hissediyorum demiştim istersen iddiaya girelim demişti doktorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız 11 haftalık yazıo ama 14 de diosun ilk çocuğun damı ,14 te %99.9 erkek demişti hatta ben kız hissediyorum demiştim istersen iddiaya girelim demişti doktorum![]()
Nerede oturuosun cnm Avrupa anadolumu yakasındaKızlar çalışanlar için heyet raporu alabileceğim hastane var mı Kocaeli ve İstanbul'da bildiğiniz?
Kağıthane Pendik Sancaktepe Sultanbeyli Eyüp Sultan devlet hastanesidaha vardirdda sormak araştırmak gerekKızlar çalışanlar için heyet raporu alabileceğim hastane var mı Kocaeli ve İstanbul'da bildiğiniz?
Ayın 10nunda gidicem bnm içimdende erkek geçiyor ama kız diyende çokUltrasonda durmuo bı sağa bı solaöle havalı hareketi var ekrana girip opup öpüp birakcan
normalde dersen dün bı sanki vurdu geçti yada damar atması ama sanki vurdu tekmeledi hamd olsun
bak belli olunca kesin yaz ama kalbim erkek dio senin için sanki oğlun olcak
![]()
Çok geçmiş olsunBugun ufak capli bi bayginlik gecirmisim tansiyonum dusmus sanki deprem oluyor sandim gozum karardi yerde buldum kendimi diz kapagim kanadi hastaneden geldik cok sukur iyiyiz o anlik bi tansiyon dusmesi yasamisim
Maşallah , içimden kız geçtiÇıktım şimdi iyiymiş miniğim şükürler olsun cinsiyet de %70 tahminde bulunabilirim net olunca konuşalım dedi yani 1 ay sonraoff çok uzun ya 1 ay
Eki Görüntüle 3013040 Eki Görüntüle 3013041
Çok geçmiş olsunBugun ufak capli bi bayginlik gecirmisim tansiyonum dusmus sanki deprem oluyor sandim gozum karardi yerde buldum kendimi diz kapagim kanadi hastaneden geldik cok sukur iyiyiz o anlik bi tansiyon dusmesi yasamisim
İlk bebisimdeydi yaKız 11 haftalık yazıo ama 14 de diosun ilk çocuğun damı ,sonuc ne oldu kızım kazandı
![]()
Çok geçmiş olsun canım kan şekerine dikkat etBugun ufak capli bi bayginlik gecirmisim tansiyonum dusmus sanki deprem oluyor sandim gozum karardi yerde buldum kendimi diz kapagim kanadi hastaneden geldik cok sukur iyiyiz o anlik bi tansiyon dusmesi yasamisim
Cok geçmiş olsun canim kendini aç bırakmamaya çalış ara ara ye biseyler hepBugun ufak capli bi bayginlik gecirmisim tansiyonum dusmus sanki deprem oluyor sandim gozum karardi yerde buldum kendimi diz kapagim kanadi hastaneden geldik cok sukur iyiyiz o anlik bi tansiyon dusmesi yasamisim
Teekkur ederim canimÇok geçmiş olsun![]()
Cok halsizim iste sadece o anlik bir duşus olmus tesekkur ederim kuzumCok geçmiş olsun canim kendini aç bırakmamaya çalış ara ara ye biseyler hep
Tesekkr ederim canim❤Çok geçmiş olsun canım kan şekerine dikkat et
Ben de öyle hissediyorum ama hayırlısını versin allah ilk bebeğim ikisni de eşit oranda istiyorumMaşallah , içimden kız geçti![]()
Ondan dolayı olabilir, çünkü ikili testte 35 yaş uzerini direk risk görüyorlarmış. Hangisini yaptırırsan, hic birinde bir sorun olmaz insallah canımHımm ben 35 yaşındayım belki yaştan ötürü önerdi ,isteğe bağlı yapılıyor yaptırmak isterseniz randevu alıcaklarmış 12.haftama denk gelicek birdahaki randevum .
Geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim Allah şifalar versin tekrarlamaz inşaallahBugun ufak capli bi bayginlik gecirmisim tansiyonum dusmus sanki deprem oluyor sandim gozum karardi yerde buldum kendimi diz kapagim kanadi hastaneden geldik cok sukur iyiyiz o anlik bi tansiyon dusmesi yasamisim
Benim 8.haftada bitti bulantılarım sadece aç karnına oluyordu bugün bulantıdan yataktan kalkamıyorum 10.haftadayım bu arada belli olmuyor hiçSelam kızlar benim kontrolüm de ayın 1 inde günler geçmiyorbugün hiçbir belirti hissetmiyorum ne ağrı ne bulantı bi endişelenmedim değil sizlerde de hiç belirti olmadığı günler oluyor mu