- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
Doktorum bana yasaklamıştı embriyo sıcağı sevmezmiş tabii bizimki tüp bebek olduğu içindir belkidemerhaba kızlar, birkaç günlüğüne termal otele kaçmak istiyoruz da hamilelikte sıkıntı olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum bana yasaklamıştı embriyo sıcağı sevmezmiş tabii bizimki tüp bebek olduğu içindir belkidemerhaba kızlar, birkaç günlüğüne termal otele kaçmak istiyoruz da hamilelikte sıkıntı olur mu?
Riske atma canim bende hamam istiyordum ama çok sıcak düşük tehlikesi yapabilir8 haftalık
Fitili kullanırkenki akıntınız nasıldı pekiŞu an ki mi? Eğer şu anı soruyorsanız valla su gibide geliyo afedersiniz sari renktede geliyo
Ben transfer sürecinden beri fitil kullanıyorum. Akıntım pütürlü oluyor ilacın kalıntılarını atıyor vücut. Sonrasında da benimde bazen kremsi bazen su gibi geliyor sanki terlemişim gibi oluyor bazen çamaşırım.Fitili kullanırkenki akıntınız nasıldı peki
Evet bende de öyle fitilin akıntısı geliyor bazen de su gibi akıntı geliyor ama bazen fazla oluyor su gibi akıntı o korkuttu beni.Ben transfer sürecinden beri fitil kullanıyorum. Akıntım pütürlü oluyor ilacın kalıntılarını atıyor vücut. Sonrasında da benimde bazen kremsi bazen su gibi geliyor sanki terlemişim gibi oluyor bazen çamaşırım.
Tedirgin oluyorsanız yinede bir doktorunuza danışın aklınızda kalmasın. Hormonlarımız çok değişken bazen artıyor akıntı bazen azalıyor gerçekten anlaşılması zorEvet bende de öyle fitilin akıntısı geliyor bazen de su gibi akıntı geliyor ama bazen fazla oluyor su gibi akıntı o korkuttu beni.
Ne güzel.cok sevindim adınaGittik doktora karından baktılar, çok şükür hersey yolundaymış, bebeğimin boyu 6.5 cm olmuş. Kalbini de dinledim ilk defa çok güzeldi, şimdi 1 ay sonraya tekrar randevu verdiler. Çok sevindimm![]()
Aksi gibi doktorum da izinde ya başka bi doktora gitcem ya da dönmesini bekleyeceğim bakalım.Tedirgin oluyorsanız yinede bir doktorunuza danışın aklınızda kalmasın. Hormonlarımız çok değişken bazen artıyor akıntı bazen azalıyor gerçekten anlaşılması zor
Telefonlada yorumda bulunabilir belki. Başka doktora gitmek bana hep riskli geliyor nedense olmadık şeyler söylüyorlar canın sıkılmaz inşallahAksi gibi doktorum da izinde ya başka bi doktora gitcem ya da dönmesini bekleyeceğim bakalım.
Canım akıntı için alttan muayene ediyor degilmi benim çok fazla hafif yanmada var son günlerdeŞu an ki mi? Eğer şu anı soruyorsanız valla su gibide geliyo afedersiniz sari renktede geliyo
Mesaj attım asistanı döndü yurtdışındaymış. Bekleyeceğim büyük ihtimal çünkü bugün takip ettim sadece fitil akıntısıyla geliyor su gibi akıntı. Fitilin akıntısı geçince gelmiyor.Telefonlada yorumda bulunabilir belki. Başka doktora gitmek bana hep riskli geliyor nedense olmadık şeyler söylüyorlar canın sıkılmaz inşallah
Umarım sorunsuz şekilde ilerlemeye devam eder, bu tarama testleri falan beni çok geriyor ama herşey minikler için hepsi sağlıkla sağ salim doğsunlar inşallahÇok şükür hiç bir sıkıntı olmadan ilerledik. Parmak bebek olmuşuz. İkili tarama için kan verdim fakat burun ölçümü yapamadı. Elleriyle yüzünü kapattı.Bahane oldu aslında haftaya bir daha göreceğiz. Kıza benziyor dedi ama kesin değilmiş. Bir dahaki aya belki belli olur dedi. İçim içimi yiyor bir şeyler almak istiyorum.
Bir defalığa mahsus 110 € ödeme yaparsanız bundan sonraki bütün ultrasonlar ücretsiz olur dedi. Bizde dün ödedik. İkili testide ben sordum ama doktor pek yanasmadi, yaşın 26, ailenizde de yok ama istersen yine de yaparım dedim. Kararsız kaldım.Ne güzel.cok sevindim adınaben pek bisey anlamadım ama kısa da olsa güzeldi ya görmek. Ultrason konusunda bisey dediler mi 3 tanesi ücretsiz falan gibisinden
Sıcak iyi olmazmerhaba kızlar, birkaç günlüğüne termal otele kaçmak istiyoruz da hamilelikte sıkıntı olur mu?
Geçmiş olsunBugun ufak capli bi bayginlik gecirmisim tansiyonum dusmus sanki deprem oluyor sandim gozum karardi yerde buldum kendimi diz kapagim kanadi hastaneden geldik cok sukur iyiyiz o anlik bi tansiyon dusmesi yasamisim
BİLMİYORUM Kİ SARI KANTORON YAĞI KULLANDIM KIRMIZISINI DUYMADIM ŞİMDİ BİLEMEDİM .Benimde üst dudak ve içine doğru yayık canım ya kırmızı kantaron var acaba oda olurmu
Bi kere benim tüm iç çamaşırımı ıslattı ama sıkıntı yoktu çok şükür doktor olabilir dediEvet bende de öyle fitilin akıntısı geliyor bazen de su gibi akıntı geliyor ama bazen fazla oluyor su gibi akıntı o korkuttu beni.
Yanma varsa idrar tahlili istiyorlar benim ki üstten ettiCanım akıntı için alttan muayene ediyor degilmi benim çok fazla hafif yanmada var son günlerde