- 26 Temmuz 2018
- 7.385
- 8.437
- 198
- 32
Hamileliğin en güzel yanıO günler yakın.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileliğin en güzel yanıO günler yakın.![]()
Aslında onu biz vermiyoruz kalp atışı duyulduğunda doktorun bildiriyor sağlık ocağından hemşireniz sizi ariyor farklılık gösterebilir tabikiKızlar aile sağlığı merkezine ne zaman hamilelik bilgisini verdiniz
Ahhh hayırlı olsun sağlıkla gelsin kizcen darısı bize inşallah canım ekliyorum hemenDün doktora gittim 14+3 haftalığım doktor daha erken çok zor görünüyor dedi emin olmak icin alttan baktı. Kızım olacakmışçok kiz istiyorduk çok sevindik ama şimdide isim derdine düştük
![]()
Kız bundan nasıl anlayalımBuda bacak arası sizce kızlar kız mi erkek mi?
İleri çıkar mı bebis bilmiyorum ama çok geri çıkmaz inşallah günü canım, çünkü iğneyle olduğu için geç döllenme ihtimali de yokdiloşum sen de 11. haftaya girmiş olacaksın kontrole gittiğinde belli olur mu dersin senin de
ay 12 oluyomuş kız![]()
inşallah çıkmaz canım benim de aynı durumdayım ama yakalar bir şey olmaz:)İleri çıkar mı bebis bilmiyorum ama çok geri çıkmaz inşallah günü canım, çünkü iğneyle olduğu için geç döllenme ihtimali de yok
7+2de 7+1 çıkmıştı bakalım şimdi ne olacak insallahh sağlıklıdır![]()
İlk zamanlarda normal diyorlar canım ama çok geri çıkarsa tabi insan bi tedirgin olurinşallah çıkmaz canım benim de aynı durumdayım ama yakalar bir şey olmaz:)
Pardon 11+3te öğrendik. Teşekkür ederimGenelde erkek bebekte görünüyormuş erkenden herhalde hayırlı sağlıklı olsun insallahh![]()
Erkenmis ya bakalim bende büyük ihtimal 11+2de gidicem bizim doktorda görürse söyleyebiliyormuşPardon 11+3te öğrendik. Teşekkür ederim![]()
Nifty testini nerde ne kadara yaptırdınız?Merhabalar ben kontrolden çıktım. Şükür bebeş çok iyi çok hareketliydi bildiğin içerde yüzüyordu bize el salladı babasıyla cinsiyeti göremedi dr muz ama önümüzdeki hafta içi nifty için kan ver dedi. Yeni bir test çıkmış nifty fast galiba ya da nifty rapid olanilir sonuç 5-6 günde çıkıyormuş. Bu arada foto ekliyorum sizce cinsiyet ne olur?
Evet çoğu söylüyor kesin olmasada zaten bir tahminler oluyorErkenmis ya bakalim bende büyük ihtimal 11+2de gidicem bizim doktorda görürse söyleyebiliyormuş![]()
Gayet normal canım 12 haftadan sonra son adet tarihini buna göte güncelliyorlar diye biliyorum.Canlar nasılsınız. benim adet tarihinime göre 12 haftalık olması gereken bebek 13 hafta çıktı bir hafta önde gidiyor normal mi acaba
İnşallah bakalım insan kıyafet almak istiyorEvet çoğu söylüyor kesin olmasada zaten bir tahminler oluyor
Oy oy tam kaç haftalıksınız bugün canım.Kızlar yaa ben bugün dr gittim karnım çok ağrıdı düşük tehlikesi de atlattığım için bi anda randevu alıp gittimhamdolsun çok iyi bebişim cinsiyet için kararsız kaldı yandan bakınca erkek gibi alttan bakınca kiz gibi dedi doğru pozisyon hiç yakalanmadı
![]()
Bende 12+0 yandan bakınca pipi var gibi ama alttan bakınca da birsey göremedim dedi kızların klitorisi kabarık oluyormuş yandaki görüntü oda olabilir net bisey diyemiyorum dedi bekle dur şimdi 1 ayOy oy tam kaç haftalıksınız bugün canım.
Bugün herkese kontrole gitmiş galiba ben de bir anda randevu aldım gittim, kendi doktorumun bu hafta ameliyatı çıktığı İçin kontrolüm iptal olmuştu.
Çok şükür yolunda her şey 12+2 çıktı erkeğe benzetti ama net bir şey söylemediler.
Bence erkekKızlar ultrason görüntüsune göre cinsiyrt tahmini yapabilen var mı 11+4 oldum ama 3 gün geriden geliyor![]()
Yani sadece aldırmak olarAk düşünmemelisiniz bu süreci allah korusun ama tabiki özel bir bebekte olabilir sonuçta bu süreçte bilip kendini ona göre hazırlamak ve eğitmek gerek benceKızlar ikili test konusunda konuşuluyor burda, benim de bu hafta karar vermem gerekiyordu.
En başından beri yaptırma taraftarı değilim sanırım son kararımı verdim.
Riskli çıkma durumunda ‘müdahale etme’ den kasıt bebeği aldırmak oluyor benim bildiğim yoksa herhangi bir operasyon ile bebeği düzeltme imkanı yok.
Gebeliğimi kolay elde etmedim; inancım gereği de böyle bir şeyi hiç düşünmem sanırım️ Ne gelirse Allah’tan kabulüm diyorum ve testi yaptırmama kararı veriyorum.
Yaptıran arkadaşlarıma da saygım sonsuz, benim stres yönetimim biraz kötü bu testler hakkında hiç
Bilmesem daha iyi olacak gibi sanki![]()
Ay herkes erken erken haber vermiş ben geç kalmışım 10+1 im bugün. Bende biran önce haber vereyim bari. Gidip mi haber verdin telefon ile bilgi vermek yeterli mi acabaBen kalp atışını duyunca verdim.