2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar aile sağlığı merkezine ne zaman hamilelik bilgisini verdiniz
Aslında onu biz vermiyoruz kalp atışı duyulduğunda doktorun bildiriyor sağlık ocağından hemşireniz sizi ariyor farklılık gösterebilir tabiki

Dün doktora gittim 14+3 haftalığım doktor daha erken çok zor görünüyor dedi emin olmak icin alttan baktı. Kızım olacakmış🥰🥰🥰 çok kiz istiyorduk çok sevindik ama şimdide isim derdine düştük😊😊
Ahhh hayırlı olsun sağlıkla gelsin kizcen darısı bize inşallah canım ekliyorum hemen 😍 kızlar bebiş isimleri netlesince söyleyin onu da ekleyim fikir olur başkaları için de 😍

diloşum sen de 11. haftaya girmiş olacaksın kontrole gittiğinde belli olur mu dersin senin de :emir_bebek:
ay 12 oluyomuş kız:KK70:
İleri çıkar mı bebis bilmiyorum ama çok geri çıkmaz inşallah günü canım, çünkü iğneyle olduğu için geç döllenme ihtimali de yok
7+2de 7+1 çıkmıştı bakalım şimdi ne olacak insallahh sağlıklıdır 🥰

İleri çıkar mı bebis bilmiyorum ama çok geri çıkmaz inşallah günü canım, çünkü iğneyle olduğu için geç döllenme ihtimali de yok
7+2de 7+1 çıkmıştı bakalım şimdi ne olacak insallahh sağlıklıdır 🥰
inşallah çıkmaz canım benim de aynı durumdayım ama yakalar bir şey olmaz:)

inşallah çıkmaz canım benim de aynı durumdayım ama yakalar bir şey olmaz:)
İlk zamanlarda normal diyorlar canım ama çok geri çıkarsa tabi insan bi tedirgin olur
Allah korusun bebişlerimizi, bakalım benim doktor görürse soyleyebiliyormuş erken ama bisey diyecek mi bakalim🥰

Merhabalar ben kontrolden çıktım. Şükür bebeş çok iyi çok hareketliydi bildiğin içerde yüzüyordu bize el salladı babasıyla cinsiyeti göremedi dr muz ama önümüzdeki hafta içi nifty için kan ver dedi. Yeni bir test çıkmış nifty fast galiba ya da nifty rapid olanilir sonuç 5-6 günde çıkıyormuş. Bu arada foto ekliyorum sizce cinsiyet ne olur?
Nifty testini nerde ne kadara yaptırdınız?

Canlar nasılsınız. benim adet tarihinime göre 12 haftalık olması gereken bebek 13 hafta çıktı bir hafta önde gidiyor normal mi acaba

Kızlar yaa ben bugün dr gittim karnım çok ağrıdı düşük tehlikesi de atlattığım için bi anda randevu alıp gittim 😀 hamdolsun çok iyi bebişim cinsiyet için kararsız kaldı yandan bakınca erkek gibi alttan bakınca kiz gibi dedi doğru pozisyon hiç yakalanmadı😀😀

Kızlar yaa ben bugün dr gittim karnım çok ağrıdı düşük tehlikesi de atlattığım için bi anda randevu alıp gittim 😀 hamdolsun çok iyi bebişim cinsiyet için kararsız kaldı yandan bakınca erkek gibi alttan bakınca kiz gibi dedi doğru pozisyon hiç yakalanmadı😀😀
Oy oy tam kaç haftalıksınız bugün canım.

Bugün herkese kontrole gitmiş galiba ben de bir anda randevu aldım gittim, kendi doktorumun bu hafta ameliyatı çıktığı İçin kontrolüm iptal olmuştu.
Çok şükür yolunda her şey 12+2 çıktı erkeğe benzetti ama net bir şey söylemediler.

Oy oy tam kaç haftalıksınız bugün canım.

Bugün herkese kontrole gitmiş galiba ben de bir anda randevu aldım gittim, kendi doktorumun bu hafta ameliyatı çıktığı İçin kontrolüm iptal olmuştu.
Çok şükür yolunda her şey 12+2 çıktı erkeğe benzetti ama net bir şey söylemediler.
Bende 12+0 yandan bakınca pipi var gibi ama alttan bakınca da birsey göremedim dedi kızların klitorisi kabarık oluyormuş yandaki görüntü oda olabilir net bisey diyemiyorum dedi bekle dur şimdi 1 ay 😀

Kızlar ikili test konusunda konuşuluyor burda, benim de bu hafta karar vermem gerekiyordu.

En başından beri yaptırma taraftarı değilim sanırım son kararımı verdim.
Riskli çıkma durumunda ‘müdahale etme’ den kasıt bebeği aldırmak oluyor benim bildiğim yoksa herhangi bir operasyon ile bebeği düzeltme imkanı yok.

Gebeliğimi kolay elde etmedim; inancım gereği de böyle bir şeyi hiç düşünmem sanırım⭐️ Ne gelirse Allah’tan kabulüm diyorum ve testi yaptırmama kararı veriyorum.

Yaptıran arkadaşlarıma da saygım sonsuz, benim stres yönetimim biraz kötü bu testler hakkında hiç
Bilmesem daha iyi olacak gibi sanki😋
Yani sadece aldırmak olarAk düşünmemelisiniz bu süreci allah korusun ama tabiki özel bir bebekte olabilir sonuçta bu süreçte bilip kendini ona göre hazırlamak ve eğitmek gerek bence 🙏

Back
X