Erkek gibim sankiiKızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim nub dan anlayan varmı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibim sankiiKızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim nub dan anlayan varmı![]()
11 deKızlar selam,
Bebişlerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendinizz?? Birde gaz problemi yaşayan var mı ?
Ben 14 haftalığım ama sağlık ocağına haber vermem gerektiğini bilmiyordum, neden haber vermek gerekiyor?Ay herkes erken erken haber vermiş ben geç kalmışım 10+1 im bugün. Bende biran önce haber vereyim bari. Gidip mi haber verdin telefon ile bilgi vermek yeterli mi acaba
Evet bende cinsiyetsiz şeylerini büyük eşyalarını aldım ama kıyafet işine hala bakmadım bir iki aya alırım herhaldeİnşallah bakalım insan kıyafet almak istiyor![]()
Bilmiyorumki kuzum dua et şansına söylesinnCanım bir kaç kişi erkek olduğu için görünmüş 11. Haftada doktorları söylemiş öyle demişlerdi. Birde kıza benziyor ya da kemik yapısı erkeğe benziyor vs. Diye tahminde bulunuyormuş ya onu sordum![]()
Onlarda kendi sistemlerinde gebelik takibine başlıyorlar. Tetanoz aşısı için çağırıyorlar sonrasındaBen 14 haftalığım ama sağlık ocağına haber vermem gerektiğini bilmiyordum, neden haber vermek gerekiyor?
1 ay sonra hissedebilirmiyim acaba 18 filan olucakHamileliğin en güzel yanı![]()
İlk bebekte 20.haftalari buluyor ama kişiden kişiye fark eder cnm1 ay sonra hissedebilirmiyim acaba 18 filan olucak![]()
Darısı başınıza canımmGecmis olsun canim
Oooo hadi Bakalim saglikla gelsin kizce
Bel ağrısı bende de oluyor hamile yastığı almadım henüz ama bacaklarımın arasına yumuşak elyaf bir yastık alıyorum biraz rahat ettirdi oKızlar hamile yastığı falan kullanmaya başladınız mı ben çok uyuyorum 10-12 saat falan geceleri belim ağrıyor erkenden başladı nedense. sabaha karşı normal yastık koydum yine bir işe yaramadı. Gün içinde hareketten ağrımıyor ama geceleri hareketsizlikten sanırım. Kullanan varsa önerilere açığım bu hafta alacağım bir tane
Ayy eşim panik aldırttı hemenBel ağrısı bende de oluyor hamile yastığı almadım henüz ama bacaklarımın arasına yumuşak elyaf bir yastık alıyorum biraz rahat ettirdi oAlırsanız bize de yorumları söyleyin
![]()
Bnde almayı düşünüyorım canım bnde bel fıtıgı var agrılarım oluyor.faydası olur diye almak istiyorum.varmı önerecegin modelKızlar hamile yastığı falan kullanmaya başladınız mı ben çok uyuyorum 10-12 saat falan geceleri belim ağrıyor erkenden başladı nedense. sabaha karşı normal yastık koydum yine bir işe yaramadı. Gün içinde hareketten ağrımıyor ama geceleri hareketsizlikten sanırım. Kullanan varsa önerilere açığım bu hafta alacağım bir tane
Benmki biraz değişik cok defa güzel dille konustm ama bn güzel söyledkce daha baskn konusuyor bii garip .bn artık seslenmemeye karar verdim o kadar tartıştık 3 4 parça sey alldı.bugün doktor takviye edici gıda ilaç filan yazdı yüksek tuttu kızçem acısını çıkarıyor şimdiden canım kızçemCanım eğer normal şartlarda sana karşı iyiyse sadece bu meseleden kavga etmek ve zorundasın yapacaksın demek yerine şunu tavsiye ederim nacizane. Sakin bir şekilde oturup anlat. Erkekler aslında çocuk gibidir temelde. Sen suçlarsan o da suçlar. Sen sakin ol başta sakince konuş. İlk başta sana bağırdığım ve kırdığım için özür dilerim. Kıyafetlerim cidden olmuyor biliyorum zorlanıyorsun ama giyim de ihtiyaç de gerekirse kalk göster olmadığını. Ve bunları istiyorum pahalıysa daha uygunlarına da bakabiliriz de ki senin de onun için ödün verdiğini anlasın bu bir taktikdir. Genelde işe yarar. Bi eşyadan vazgeç mesela. Bi eşyanın daha uygununu bul ama de ki sağlam olmasını istiyorum. Diğerleri hemen kırılıyor. İki tane alacağına bi sağlam almak daha mantıklı de. Konuştuklarınla onu düşündüğünü göster ki yumuşasın. En son sadece hep para lafını açman beni kırıyor sanki çok müsrifmişim gibi konuşmana kırılıyorum. Bu meseleden aramız bozulmasın çocuğumuz olacak yakında zorlanacağız ama sabrın sonu selamet her şey hallolur ama birbirimize kırgın kalmayalım de. Bak canım biliyorum haksızlığa uğradığını düşünüyorsun ve düşüncesizlik etmesi kırıyor ama erkekler basit düşünür ayrıntıda kalmazlar. Ve inan konuşma şekli her şeydir. Elbette bazen tepkini koy ama ondan önce sakince ve fedakarca konuş gerekirse ödün ver bazı şeylerden li patladığında apışıp kalsın. Her türlü güzel konuşarak istediğini alırsın. Ama asıl mesele derdini anlaması ve aranızı iyi olması olmalı evet heveslenniyoruz ama parayı çabuk harcamak eşinde ben yoruluyorum o hemencecik kıymet bilmeden harcıyor düşüncesi oluşabilir. Çünkü o yoruluyor ve aklında hep ay sonunu nasıl getirebilirim hesabı var. Çünkü böyle olmalı sen çocuğuma neler alsam nasıl mutlu olur diye düşüneceksin eşin tüm bu masraflar nasıl yetişicem diye düşünecek. Biraz böyle düşün çok harcama değil de zor kazandığını hemen harcamana bozuluyordur. Ve bence sadece kıyafet değil de diğer eşyaların da bahsi açılmış o da biraz onun derdine düştüğü için paradan bahsedip duruyor. Aranız bozuk olduktan sonra oda dolusu para olsa neye yarar ki çocuğun huzurlu bi ortamda yaşasın sen huzurlu ol istiyorsan bazen fedakarlık yapmalısın evlilik böyle bişi. Bekarken düşündüğümüz gibi toz pembe değil maalesefumarım çözersiniz sorunu. Ben kendi yöntemim anlatmak istedim sadece
Yatsandan alacaktım aslında ama hamile yastığı göremedim sitesinde. Eşimde panik aldık hemen e bebekten baby mom hamile yastığı diye bir şey umarım iyi çıkar.Bnde almayı düşünüyorım canım bnde bel fıtıgı var agrılarım oluyor.faydası olur diye almak istiyorum.varmı önerecegin model
Daha yaptırmadım istanbulda genoks ile görüşeceğim daha fiyat bilgisi bilmiyorum ama dr um ben konuşur indirim isterim dediNifty testini nerde ne kadara yaptırdınız?
Ben benim dr un hemşiresinin telefonunu biliyorum kızım içinde whatsuptan yazışıyoruz arada yazdım whatsuptan takibe aldı hemen herşey yolunda mı diye 2 haftada bir soruyor sağolsunAy herkes erken erken haber vermiş ben geç kalmışım 10+1 im bugün. Bende biran önce haber vereyim bari. Gidip mi haber verdin telefon ile bilgi vermek yeterli mi acaba
Popo kısmı çıkmamış çok hareketliydi galibaTeyzecikleer buda benim bebişiim bende cinsiyet tahmini istiyorumm![]()