Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh çok güzel kız eşyaları başka oluyorAllah korusun bişi olsa alsakta üzülücez almasakta kötü düşünmeyin kızlar içinizden nsıl geliyosa öyle yapınböyle minik minik şeyler almak istemezmisiniz
![]()
Ayy alışveriş mi yaptın neler aldin bakayım söyle bariiAmin kuzumDigerlerini atmim o zaman
![]()
Geçmiş olsun . Bulantı gerçekten yoruyor insanı.sonunda bugün taburcu oldum doktor metpamidle zofer verdi onları içicem inş bidaha düşmem hastaneye diye diye bi hal oldum o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun bulantı konusunda
Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımİnsan her baktıgında duygulanıyor.İnşallah dogum hikayemizi anlatacagımız günler gelicek![]()
Çoook tatlııı sağlıkla kucağınıza alıp giydirmek nasip olsun inşallahAllah korusun bişi olsa alsakta üzülücez almasakta kötü düşünmeyin kızlar içinizden nsıl geliyosa öyle yapınböyle minik minik şeyler almak istemezmisiniz
![]()
Benimde haftaya salı gitmem gerekiyordu dayanamadım Cumartesi’ye çektim insan çok merak ediyor günler geçmiyorSağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım
Çoook tatlııı sağlıkla kucağınıza alıp giydirmek nasip olsun inşallah
Sizinle aramızda 1 gün var ne zaman öğrendiniz cinsiyeti, bende yarın özel hastanede baktırıcam normalde muayene için devlet hastanesine gidiyorum ama randevum ay sonunda bekleyemicemm![]()
Eylül'ün başladı gene canim az buçuk giydirirsin yazlık biseylerİnsan çıkmak istemiyor ya çorapları falan yarabbim minicik .yazlık çok güzel seyler var onlarda gözüm kaldı ama eylül bebeleri kışa geliyor![]()
İnşallah insan bekleyemiyor hep bir merakBenimde haftaya salı gitmem gerekiyordu dayanamadım Cumartesi’ye çektim insan çok merak ediyor günler geçmiyorsizin sonuç yarın ne çıkacak acaba inşallah gösterir
![]()
ayy inşallah sağlıklı bi şekilde görmek nasip olurHemen açıverdi deli kızhareketlerini görünce gülme krizine girebilirsin
![]()
Resimimiz de ekteki gibi :)Selam kızlar ,
Bizde kontrolden geldik . 11+4 çıktı . Önde gidiyoruz 3 gün. Doğum da 25 Eylül tahmini tabi:) kıpırdanıyordu eli havada.. herşey güzel görünüyor dedi.
Cinsiyeti ne zaman öğreniriz diye sordum 15. Haftada dedi ve 15. Haftaya randevu acti . İstemezsen 19. Haftaya kadar beklemem gerekecekti .
NIPT (down, edward, patau) testi için de 175 EUR ödeyeceğiz. Eşim istersen yaptırmayabilirsin dedi ama sonuç bir şeyi değiştirmeyecek ondan kararsızım.
Haftaya kan testi vereceğim genel değerlere ve glukoz e bakacaklar.
Bu arada burada ense ölçümü yapmıyorlarmış . Kan daha kesin sonuç veriyor diye.
Siz hangi kan testlerini yaptırdınız ?
Bende hiç bisey yaptırmadım demedi bisey doktor almanya da. Kan ölçüm falan. Ben seninkine erkek diyordum ama bakalım ne olacak. Hayırla sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar ,
Bizde kontrolden geldik . 11+4 çıktı . Önde gidiyoruz 3 gün. Doğum da 25 Eylül tahmini tabi:) kıpırdanıyordu eli havada.. herşey güzel görünüyor dedi.
Cinsiyeti ne zaman öğreniriz diye sordum 15. Haftada dedi ve 15. Haftaya randevu acti . İstemezsen 19. Haftaya kadar beklemem gerekecekti .
NIPT (down, edward, patau) testi için de 175 EUR ödeyeceğiz. Eşim istersen yaptırmayabilirsin dedi ama sonuç bir şeyi değiştirmeyecek ondan kararsızım.
Haftaya kan testi vereceğim genel değerlere ve glukoz e bakacaklar.
Bu arada burada ense ölçümü yapmıyorlarmış . Kan daha kesin sonuç veriyor diye.
Siz hangi kan testlerini yaptırdınız ?
Ben de devlette yaptırdım. Eğer perinatoloji den randevu aldıysan, kaydın var demek ki. 182 yi ara, arada kontrol et özellikle. Müsait zamanları göstermiyor online sistem.Uygulama üzerinden görsem bile alamadım randevu. anlayamadım ben de. Ama hemen bir hafta içinde istediğim gün ve saate alabildim, telefonla, 182 sistemi görüyor. Belki iptal eden olur ve yakalarsın. Gece 1-2 gibi özellikle bak. Ertesi gün gidemeyecek olanlar iptal ediyor.Evet bende öyle şeyler okudum ama malesef devlette daha erkene randevu yok, özele de maddi durumdan ötürü testleri devlette yapıp doğuma yakın gitmek istiyorum, kısmet artık![]()
Çok teşekkürler cnm. İnşallah hepimiz içinSaglikla kucagina al minigi![]()
12. haftada yaptırman gerekiyor zaten. 13 ten sonra sonuçlar net olmuyormuş.Bende hiç bisey yaptırmadım demedi bisey doktor almanya da. Kan ölçüm falan. Ben seninkine erkek diyordum ama bakalım ne olacak. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Ayy maşallah nub teorisine göre erkek gibi gözüküyor sizinkiResimimiz de ekteki gibi :)
o nasıl oluyor canım :) ilk kez duydum da :)Ayy maşallah nub teorisine göre erkek gibi gözüküyor sizinki![]()
ve eğer bunlar da tutuyorsa bende erkek belirtileri var. Ayaklarım buz kesiyor, hep ekşi ve acı şeyler yedim ilk haftalarda hala daha tatlıya saldırmıyorum. Baş ağrım da var neredeyse her gün.o nasıl oluyor canım :) ilk kez duydum da :)
Erkek Bebek Belirtileri | Kız Bebek Belirtileri |
Karnın sivri olması | Karnın yuvarlak olması |
Sağ göğsün sol göğüsten büyük olması | Sol göğsün sağ göğüsten büyük olması |
Kendini güzel hissetmesi | Kendini çirkin hissetmesi (nedeni kızınızın güzelliğinizden almasıdır.) |
Hamilelik sırasında saçların güçlü ve parlak olması | Saçların normalden daha yağlı olması |
Tuzlu ve ekşi aş erme | Tatlı aş erme |
Baş ağrısı | Karamsar olma |
Karnın öne doğru ilerlemesi | Karnın yanlara doğru genişlemesi |
Hamilelikte ayakların soğuk olması | Hamilelikte ayakların sıcak olması |
Bebeğin kalp atış hızı 140 dan küçükse | Bebeğin kalp atış hızı 140 veya 140 dan fazla ise |
Sakin bir hamilelik geçirme | Hamilelikte kendinizi sinirli hissetme |
Rahat bir hamilelik geçirme | Yoğun sabah bulantıları |
Siyah göbek çizgisi; göbeğin yukarısında devam ediyorsa | Çizgi göbeğin aşağısında devam ediyorsa |
Göğüs ucunda koyulaşma | Göğüs ucunda hiçbir değişiklik yoksa |
İdrar renginin açık olması | İdrar renginin parlak olması |
Cumartesi cinsiyet öğreneceğim o yüzden bütün teorileri araştırırken bu karşıma çıktı bana mantıklı geldi gibio nasıl oluyor canım :) ilk kez duydum da :)