2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Allah korusun bişi olsa alsakta üzülücez almasakta kötü düşünmeyin kızlar içinizden nsıl geliyosa öyle yapın💐böyle minik minik şeyler almak istemezmisiniz 😍🤫
Ahh çok güzel kız eşyaları başka oluyor ☺️sağlıcakla mutlulukla giysin inşallah güzel günlerde.

sonunda bugün taburcu oldum doktor metpamidle zofer verdi onları içicem inş bidaha düşmem hastaneye diye diye bi hal oldum o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun bulantı konusunda
Geçmiş olsun . Bulantı gerçekten yoruyor insanı.
İnşallah tez zamanda bırakır sizi ..

İnsan her baktıgında duygulanıyor.İnşallah dogum hikayemizi anlatacagımız günler gelicek 🤲
Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım
Allah korusun bişi olsa alsakta üzülücez almasakta kötü düşünmeyin kızlar içinizden nsıl geliyosa öyle yapın💐böyle minik minik şeyler almak istemezmisiniz 😍🤫
Çoook tatlııı sağlıkla kucağınıza alıp giydirmek nasip olsun inşallah 😍
Sizinle aramızda 1 gün var ne zaman öğrendiniz cinsiyeti, bende yarın özel hastanede baktırıcam normalde muayene için devlet hastanesine gidiyorum ama randevum ay sonunda bekleyemicemm :D

Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım

Çoook tatlııı sağlıkla kucağınıza alıp giydirmek nasip olsun inşallah 😍
Sizinle aramızda 1 gün var ne zaman öğrendiniz cinsiyeti, bende yarın özel hastanede baktırıcam normalde muayene için devlet hastanesine gidiyorum ama randevum ay sonunda bekleyemicemm :KK70:
Benimde haftaya salı gitmem gerekiyordu dayanamadım Cumartesi’ye çektim insan çok merak ediyor günler geçmiyor 😅 sizin sonuç yarın ne çıkacak acaba inşallah gösterir 🤗

İnsan çıkmak istemiyor ya çorapları falan yarabbim minicik .yazlık çok güzel seyler var onlarda gözüm kaldı ama eylül bebeleri kışa geliyor :KK61:
Eylül'ün başladı gene canim az buçuk giydirirsin yazlık biseyler 🥰

Hemen açıverdi deli kız 🤗hareketlerini görünce gülme krizine girebilirsin😁
ayy inşallah sağlıklı bi şekilde görmek nasip olur
1646910784385.webp

Selam kızlar ,
Bizde kontrolden geldik . 11+4 çıktı . Önde gidiyoruz 3 gün. Doğum da 25 Eylül tahmini tabi:) kıpırdanıyordu eli havada.. herşey güzel görünüyor dedi.
Cinsiyeti ne zaman öğreniriz diye sordum 15. Haftada dedi ve 15. Haftaya randevu acti . İstemezsen 19. Haftaya kadar beklemem gerekecekti .
NIPT (down, edward, patau) testi için de 175 EUR ödeyeceğiz. Eşim istersen yaptırmayabilirsin dedi ama sonuç bir şeyi değiştirmeyecek ondan kararsızım.
Haftaya kan testi vereceğim genel değerlere ve glukoz e bakacaklar.
Bu arada burada ense ölçümü yapmıyorlarmış . Kan daha kesin sonuç veriyor diye.
Siz hangi kan testlerini yaptırdınız ?

Selam kızlar ,
Bizde kontrolden geldik . 11+4 çıktı . Önde gidiyoruz 3 gün. Doğum da 25 Eylül tahmini tabi:) kıpırdanıyordu eli havada.. herşey güzel görünüyor dedi.
Cinsiyeti ne zaman öğreniriz diye sordum 15. Haftada dedi ve 15. Haftaya randevu acti . İstemezsen 19. Haftaya kadar beklemem gerekecekti .
NIPT (down, edward, patau) testi için de 175 EUR ödeyeceğiz. Eşim istersen yaptırmayabilirsin dedi ama sonuç bir şeyi değiştirmeyecek ondan kararsızım.
Resimimiz de ekteki gibi :)

Eklentiler

• BA64FA1D-ED3A-427E-9CE2-8EE5C6918768.webp
    BA64FA1D-ED3A-427E-9CE2-8EE5C6918768.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 130
Selam kızlar ,
Bende hiç bisey yaptırmadım demedi bisey doktor almanya da. Kan ölçüm falan. Ben seninkine erkek diyordum ama bakalım ne olacak. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah

Evet bende öyle şeyler okudum ama malesef devlette daha erkene randevu yok, özele de maddi durumdan ötürü testleri devlette yapıp doğuma yakın gitmek istiyorum, kısmet artık🤗
Ben de devlette yaptırdım. Eğer perinatoloji den randevu aldıysan, kaydın var demek ki. 182 yi ara, arada kontrol et özellikle. Müsait zamanları göstermiyor online sistem.Uygulama üzerinden görsem bile alamadım randevu. anlayamadım ben de. Ama hemen bir hafta içinde istediğim gün ve saate alabildim, telefonla, 182 sistemi görüyor. Belki iptal eden olur ve yakalarsın. Gece 1-2 gibi özellikle bak. Ertesi gün gidemeyecek olanlar iptal ediyor.

Bende hiç bisey yaptırmadım demedi bisey doktor almanya da. Kan ölçüm falan. Ben seninkine erkek diyordum ama bakalım ne olacak. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah
12. haftada yaptırman gerekiyor zaten. 13 ten sonra sonuçlar net olmuyormuş.
1 ayda 2 ultrasonum daha var. sonra 20. haftada gideceğiz .
Sen bir sor bakalım kan değerlerine vitaminlere bakmaları lazım.
Cinsiyet konusunda bende erkekte çok motiveyim kızım olduğundan mı neden bilmiyorum ama tek dileğim sağlıkla gelmesi.
Gerisi teferruat.

o nasıl oluyor canım :) ilk kez duydum da :)
ve eğer bunlar da tutuyorsa bende erkek belirtileri var. Ayaklarım buz kesiyor, hep ekşi ve acı şeyler yedim ilk haftalarda hala daha tatlıya saldırmıyorum. Baş ağrım da var neredeyse her gün.

Erkek Bebek BelirtileriKız Bebek Belirtileri
Karnın sivri olmasıKarnın yuvarlak olması
Sağ göğsün sol göğüsten büyük olmasıSol göğsün sağ göğüsten büyük olması
Kendini güzel hissetmesiKendini çirkin hissetmesi (nedeni kızınızın güzelliğinizden almasıdır.)
Hamilelik sırasında saçların güçlü ve parlak olmasıSaçların normalden daha yağlı olması
Tuzlu ve ekşi aş ermeTatlı aş erme
Baş ağrısıKaramsar olma
Karnın öne doğru ilerlemesiKarnın yanlara doğru genişlemesi
Hamilelikte ayakların soğuk olmasıHamilelikte ayakların sıcak olması
Bebeğin kalp atış hızı 140 dan küçükseBebeğin kalp atış hızı 140 veya 140 dan fazla ise
Sakin bir hamilelik geçirmeHamilelikte kendinizi sinirli hissetme
Rahat bir hamilelik geçirmeYoğun sabah bulantıları
Siyah göbek çizgisi; göbeğin yukarısında devam ediyorsaÇizgi göbeğin aşağısında devam ediyorsa
Göğüs ucunda koyulaşmaGöğüs ucunda hiçbir değişiklik yoksa
İdrar renginin açık olmasıİdrar renginin parlak olması

o nasıl oluyor canım :) ilk kez duydum da :)
Cumartesi cinsiyet öğreneceğim o yüzden bütün teorileri araştırırken bu karşıma çıktı bana mantıklı geldi gibi 😊 şöyle ki omurgadan popoya doğru giden çizgi sonda yukarı doğru çıkıyorsa erkek, düz gidiyorsa kız oluyormuş fotoğraf ekleyeceğim orda daha ayrıntılı gösteriyor

Eklentiler

• 312ACE01-2276-4BE7-A78E-DCC4F7190425.webp
    312ACE01-2276-4BE7-A78E-DCC4F7190425.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 111
Back
X