- 4 Kasım 2021
- 3.402
- 3.310
- 63
- 32
İnşallah hepimiz kucagımıza almak nasiip olsunÇok güzeller. Güle güle giysin bebiş. Içinde gormeyi de nasip etsin mevla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimiz kucagımıza almak nasiip olsunÇok güzeller. Güle güle giysin bebiş. Içinde gormeyi de nasip etsin mevla![]()
Fikirlere açığızÇok iyi. Bende başlıcam inşallah 1 2 aya alışverişe
Evet orta kalınlıkta canim dikdörtgen boyutta, benim baktığım english homeda az eşya vardı büyük yer varsa daha güzel seylerde yakalayabilirsin. Bu arada mavili ve hardal rengi gibi olanı da vardıÇok begendim battaniyeyi burda görürsem alabilirim kalın görünüyorkuzucuk kendine kuzucuk olucak
![]()
Bende dayanamadım ufak tefek alıyorum birden almakta cok zor oluyorÇok iyi. Bende başlıcam inşallah 1 2 aya alışverişe
Çıkınca bakıcm seninki güzelmiş ama begendim.Evet orta kalınlıkta canim dikdörtgen boyutta, benim baktığım english homeda az eşya vardı büyük yer varsa daha güzel seylerde yakalayabilirsin. Bu arada mavili ve hardal rengi gibi olanı da vardı![]()
Internetten de bak bakalım canım belki vardır indirimÇıkınca bakıcm seninki güzelmiş ama begendim.![]()
Doktor bi fitil verdi bana akıntım var diye 2 gündür beni mahvetti.sen kullanıyormusn fitilInternetten de bak bakalım canım belki vardır indirim![]()
Aynen öyle, Allah giydirmeyi de nasip eylesin insallah ❤❤Evet öyle gerçekten. Gücümüz yetti kadar artık herşeyin en iyisini almaya çalışıcaz
Ne fitili canım? Benimde arada kasık ağrısıyla akıntım geliyor bakalım cumartesi sorucam suanlik bisey kullanmiyorum. doktor sana ne dediDoktor bi fitil verdi bana akıntım var diye 2 gündür beni mahvetti.sen kullanıyormusn fitil
Akıntım var degince bi vajinalNe fitili canım? Benimde arada kasık ağrısıyla akıntım geliyor bakalım cumartesi sorucam suanlik bisey kullanmiyorum. doktor sana ne dedi
Çok mu geliyor akıntın canim, benim garip olan kısmı adet sancısı gibi sancı giriyor ondan sonra azıcık geliyor afedersinAkıntım var degince bi vajinal
fitil verdi çok kuru gitmiyor can yakıyor anlamadmbirde idrar enfeksiyonu için antibiyotik yazdı
Çok değil ama genede var insan rahatsız oluyor.bnce normaldir canım genede doktora gidince tek tek sırala şikayetlerini sonra 1 ay bu normalmi şöylemi böylemi diye kendimizi yiyoruzÇok mu geliyor akıntın canim, benim garip olan kısmı adet sancısı gibi sancı giriyor ondan sonra azıcık geliyor afedersin
Aynen öyle canım insan unutuyor valla. Sen de çok zorlaniyorsan ya doktora yaz ya da tekrar kontrole git canım ne kadar kullanılacak fitilÇok değil ama genede var insan rahatsız oluyor.bnce normaldir canım genede doktora gidince tek tek sırala şikayetlerini sonra 1 ay bu normalmi şöylemi böylemi diye kendimizi yiyoruzbn artık not almayı bile düşünüyorım
Doktor bi fitil verdi bana akıntım var diye 2 gündür beni mahvetti.sen kullanıyormusn fitil
Evet ben de gördüm zaten tam bacak arasını gösterdi doktorErkek miydi bebeğiniz![]()
Maşallah sağlıcakla gelsin kızlar daha geç görünüyor herhaldeEvet ben de gördüm zaten tam bacak arasını gösterdi doktor
Yaa nolacak sanki söylese dimi ama neyse beklenir yaniiAh bir bilsem. Çok ketum buradakiler. Ebe 15. Haftada söyleyecek.
Yanii bi kızım bi oğlum var bu 3. İlki kız doktor erkek demişti ona bu haftalarda 16 da kesin erkek dedi 20 de çok özür dilerim kız demiştiMaşallah sağlıcakla gelsin kızlar daha geç görünüyor herhalde
Bakar kör oldun varım senin için üstünde hemencik