- 26 Temmuz 2018
- 7.362
- 8.425
- 198
- 32
Gorselle anlatayım 2.trimester olması gerekmiyor mu sizin nasıl kızlarNe bakımdan 1. Trimester canım onu anlamadım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorselle anlatayım 2.trimester olması gerekmiyor mu sizin nasıl kızlarNe bakımdan 1. Trimester canım onu anlamadım?
Şimdi anladımGorselle anlatayım 2.trimester olması gerekmiyor mu sizin nasıl kızlar
Happy mooms canim benim deŞimdi anladım
Bı hangi uygulama canım?
Ben Happy moms uygulamasına okudum bu sabah 12+6 itibariyle yazdığını atıyorum bak sana. Yarın güncelleme gelir sana söylerim.
Kızlar az evvel bir arkadaşım doğuma girdi, öylr heyecanlandım ki..
Allah bize de nasip etsin inşallah, isteyen herkese nasip etsin ne güzel bir duygudur kim bilir.
Süper bir haber.Merhaba,
Döndüm kontrolden.
Büyük bir stresle yattım koltuğa. Hareketlerini gördüm, kalp atışını dinledik. Derin bir oh çektim. Sonra detay muayeneye geçti. Kanama alanı 4 cm genişliğinden, 1.68 e düşmüş. Çabuk toplamış, hayret dedi.
Neyse içeri geçtik,
Dedim , kanamadan iki gün önce, 7-7,5 km yürüdük ,çocuğu gezdirdik. Acaba onun etkisi olabilir mi,diye sordum. Bilimsel bir çalışma yok , diyor. Sporcu hastası varmış, üç maç yapmış , bebek sapasağlam , diyor. İyi de , ben ham bir insanım. Bu Covid salgınından beri, iki yıldır, doğru düzgün dışarı çıkmadım normal insanlar gibi. Sen beni niye sporcu biriyle kıyaslıyorsun? (Sürekli karnımdaki kusurlu , kanama ondan demeye getiriyor sanki)
Çünkü Fetal DNA sonucuna göre yeniden görüşürüz ,dedi. Hatta sonuç olumlu bile olsa, amniyosentez öneririm, dedi. Sana kalmış dedi. %99 sonuç veriyor sonuçta , dedi.
Bir hastası daha varmış benim gibi ileri yaş , yönlendirmiş, kadın yaptırmak istememiş.
Ama düşük tehlikesi var o işlemde , dedim.
E var tabii , diyor.
…..
Açıkçası sevincimi tam yaşayamadım . Adam sürekli negatife hazırlıyor beni.
Herşeye rağmen son 48 saatte toplamış kendini vücut, progestan işe yarıyor demek ki şükürler olsun. Bugün bize el salladıfotosunu sizinle paylaşayım istedim.
İşte böyle arkadaşlar, iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler. Allah bütün bebişleri korusun. Sağlıkla gelsinlerGüzelliklerle kalın
![]()
Cok güzel bir haber,Merhaba,
Döndüm kontrolden.
Büyük bir stresle yattım koltuğa. Hareketlerini gördüm, kalp atışını dinledik. Derin bir oh çektim. Sonra detay muayeneye geçti. Kanama alanı 4 cm genişliğinden, 1.68 e düşmüş. Çabuk toplamış, hayret dedi.
Neyse içeri geçtik,
Dedim , kanamadan iki gün önce, 7-7,5 km yürüdük ,çocuğu gezdirdik. Acaba onun etkisi olabilir mi,diye sordum. Bilimsel bir çalışma yok , diyor. Sporcu hastası varmış, üç maç yapmış , bebek sapasağlam , diyor. İyi de , ben ham bir insanım. Bu Covid salgınından beri, iki yıldır, doğru düzgün dışarı çıkmadım normal insanlar gibi. Sen beni niye sporcu biriyle kıyaslıyorsun? (Sürekli karnımdaki kusurlu , kanama ondan demeye getiriyor sanki)
Çünkü Fetal DNA sonucuna göre yeniden görüşürüz ,dedi. Hatta sonuç olumlu bile olsa, amniyosentez öneririm, dedi. Sana kalmış dedi. %99 sonuç veriyor sonuçta , dedi.
Bir hastası daha varmış benim gibi ileri yaş , yönlendirmiş, kadın yaptırmak istememiş.
Ama düşük tehlikesi var o işlemde , dedim.
E var tabii , diyor.
…..
Açıkçası sevincimi tam yaşayamadım . Adam sürekli negatife hazırlıyor beni.
Herşeye rağmen son 48 saatte toplamış kendini vücut, progestan işe yarıyor demek ki şükürler olsun. Bugün bize el salladıfotosunu sizinle paylaşayım istedim.
İşte böyle arkadaşlar, iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler. Allah bütün bebişleri korusun. Sağlıkla gelsinlerGüzelliklerle kalın
![]()
Onun da gece suyu gelmiş, ailesi bile daha gidememişti yanlarına.Happy mooms canim benim deRabbim kolaylık versin sağlıkla kolları alsin evladını inşallah ben sezeryan olmuştum hayatım boyunca ne ameliyat gördüm nede başka bişey neler olacağını bilmediği için korkuyor biraz insan. Ağlayarak ağlayarak girmiştim doğuma çıkarken de kendimdeydim beni ailem eşim karsiladi onları görünce gene başladım ağlamaya çok farklı hisler yada ben aşırı sulu gözüm
![]()
Tesekkür ederim,Size tavsiyem ilik bi su hazirlayin bi litre kadar icine de bi cay bardagi elma sirkesi koyun banyoda orayi iyice yikayin sonra gunluk ped vs kullanmayin bildiginiz yuzde yuz pamuk olan bir atleti eksin parca parca koyun
Ahhh bu hormonlar canim biraz da onların etkisi var tabiki hepimiz o günleri sağlıkla görelim inşallahOnun da gece suyu gelmiş, ailesi bile daha gidememişti yanlarına.
Birden hastaneye koşmuşlar sezeryana alınmış canım.
Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin aklım onda şimdi. Benim bile ağlayasın geldi yazdıklarından çok duygusal süreçler![]()
İnsallah ben hamile oldugumu ogrenmeden önce tam 1ay cektim üç kutu fitil aldim bi yağ varmis internetten onu aldim evde camasirsiz etekle gezdim meger hamileymisim neler kullanmistim neler.Allah sifa versin insallah hemen kurtulursunuzTesekkür ederim,
Sirkeli su kullandim banamisin demedi. Simdi ilaçlar kullaniyorum inşallah geçecek umuyorum
Ben de bugün kontrole gittim bana da aynısını söyledi. Progestan yapabilir dedi sonunda bıraktırdı bıkmıştım artıkAmin canımCanım yeni farkettim mesajını kusura bakma aşırı fazla olmadığı sürece korkma gebelikte oluyor öyle progestanda yapar bırak onuda dedi su azalmasından kaynaklı falan değil herşey iyi duruyor dedi şükür artık bu kadar stres yapmamaya karar verdim.
Canım ilk 3 ay kilo alınması çok önerilmiyor aslında, yani almaman daha iyi olmuş :)Arkadaşlar doktorunuz kilo alımı hakkinda bir şey dedi mi.ben hiç kilo almamışım hatta iki kilo vermişim .bebege kilo aldiran onu besleyen neler var araştıran var mi acaba.bide gunde 3litre su iç diyor doktorum ama ben 1.5 lt zor içiyorum ya![]()
Erkek senesi mi bu sene yahuBebeğimin cinsiyeti kesinleşti. Oğlum oluyor![]()
Amiin hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaErkek senesi mi bu sene yahu
Kız çok az duydum ben.
Maalesef bende et tavuk balik kofte onlari henuz yiyemiyorum az bi zaman gecsin herseyden azda olsa yiyecegim insallah çok teşekkür ederimCanım ilk 3 ay kilo alınması çok önerilmiyor aslında, yani almaman daha iyi olmuş :)
Eğer bebeğin gelişimi iyiyse bir sorun yok, depolardan besleniyor onlar zaten. Balık yeyin diyorlar ama ben tiksindim ve yiyemiyorum mesela.
Her sabah yumurta da yiyemiyorum mesela bazı günler gronala yediğim oluyor yoğurtla karıştırıp.
Kuruyemiş yiyorum ben; badem, ceviz, kaju, fındık hepsinin bebek için önemi varmış.
Yememiz gerekenlerim yanında yemememiz gerekenlere dikkat etmemiz de önemli sanki. Benim insülin direncim varmış mesela tatlı yasak mümkün mertebe. He yine yiyorum ama daha az mesela. Yoksa yüzde yüz sağlıklı beslenme sürecine ben giremedim malesef.
Aa cok sevindim hayirli olsunAmiin hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaben de bu sene kimi duysam erkek valla
Buralardayım okuyorum siziAma genelde fasulye kese erkek yuvalrk kız derler ama doktor hiçmi tahminde bulınmdı
Bende 12+4 oldum 22 Martta randevum haftaya salı. İnşallah iyidir ve kendini gösterir çok merak ediyorum cinsiyeti
![]()
Yok canım bulunmadı işte benimde haftaya 12+3te bakacak ikili testte. Seninde baya belli olur o zamana artikBuralardayım okuyorum siziAma genelde fasulye kese erkek yuvalrk kız derler ama doktor hiçmi tahminde bulınmdı
Bende 12+4 oldum 22 Martta randevum haftaya salı. İnşallah iyidir ve kendini gösterir çok merak ediyorum cinsiyeti
![]()
Canım bende su içemiyorum çünkü fazla içince midem bulanıyor.Henüz 1 kilo aldım dr eğer kilo almaya meyilliysen dikkat et dedi bana sadece her gün kahvaltıda peynir yumurta tüketmeye gayret ediyorum çok sevmesemde bebegim icin bazen yulaf yapip yiyorum onunda kilo aldırdığını okumuştum Gün içinde ceviz yada badem gibi kuruyemisler yada meyve mutlaka her gün yoğurt yada ballı süt 1 yk kadar tahin pekmez tüketmeye gayret ediyorum suanlik böyle bir düzen oluşturdum kendime bakalım faydası olacak mıArkadaşlar doktorunuz kilo alımı hakkinda bir şey dedi mi.ben hiç kilo almamışım hatta iki kilo vermişim .bebege kilo aldiran onu besleyen neler var araştıran var mi acaba.bide gunde 3litre su iç diyor doktorum ama ben 1.5 lt zor içiyorum ya![]()
Oh şükür canım bende sıkılmıştım baştan beri kullanıyordum artık bebek kendi üreticekmiş onu rahmi kendi kalınlaştırcak o yüzden artık gerek duymuyorlarmışBen de bugün kontrole gittim bana da aynısını söyledi. Progestan yapabilir dedi sonunda bıraktırdı bıkmıştım artık
Kuzum bende oğlan gibi hissediyorumOlabildim canım haftaya da ikili test için çağırdı bakalım.
Eğer güzel görüntü alabilseydi bugünde yaparım demişti
Cinsiyetine de haftaya bakarız dedi bu da minnoş 1 ay sonra baya büyümüş
İçinizden geçen ne oldu bekliyorum![]()