2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar hastane çıkışlarını kaçlı almayı düşünüyorsunuz yada alanlarınız varsa kaçlı aldılar?😊

Yok beta aynen keseden sonra bakılmadı da benim işte karın ağrım kese boyutu küçük olmasi yani doktor bir şey demedi ben araştırdım. Ama sizin mesajı okuyunca yüreğime su serpildi ama yine de aklınca hep bı acaba var hayırlısıyla bir Perşembe olsaydiii offf :)
Stres yapma canım benim, herşey olabilir yine de 5 saniye sonra hangimize ne olacaginj bilemeyiz bebeğimize de aynı şekilde, sen güçlü ol boş kese ya da bozuk kese olsa bile çok şükür hamile kalabiliyorsun bunları hiç yasamayanlarda var o yüzden stres yapmadan dua et canim ♥️ Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻 stres yaparsan bebeğin bunu hisseder sağlığına ve folik asidini düzenli içmeye devam et insAllah güzel haberlerini alırız 🥰

Size tavsiyem ilik bi su hazirlayin bi litre kadar icine de bi cay bardagi elma sirkesi koyun banyoda orayi iyice yikayin sonra gunluk ped vs kullanmayin bildiginiz yuzde yuz pamuk olan bir atleti eksin parca parca koyun
Doktorumda bana aynı tavsiyeyi verdi her tahrette o suyla yıka dedi kesinlikle işe yarıyor

Kızlar kısa bi süredir takip etmeye çalışıyorum sizi çok hoşsunuz ne güzel bi ortam olmus😁 daha çook var cinsiyet öğrenmeme o zaman cinsiyet tahmini alabiliriz biz de bebişle 😌

Eklentiler

• 0454A4C3-5460-4DEF-BEE1-C83380FD9176.webp
    0454A4C3-5460-4DEF-BEE1-C83380FD9176.webp
    18 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaşlar doktorunuz kilo alımı hakkinda bir şey dedi mi.ben hiç kilo almamışım hatta iki kilo vermişim .bebege kilo aldiran onu besleyen neler var araştıran var mi acaba.bide gunde 3litre su iç diyor doktorum ama ben 1.5 lt zor içiyorum ya🥺
Ben doktoruma bulantı ve kokulardan dolayı et grubunu yiyemediğimi söyleyince bana bebek için en faydalı şeyler olarak;
ceviz, çiğ badem, muz, kaşar peynir, portakal suyu, pekmez, yumurta beyazı hangisni tüketebilrsen ondan ye demişti. Ben en rahat peynir ekmek yiyorm bi de kivi ,ne yiyebilirseniz onu yiyin bebek alacağını söke söke alır dedi.
3 ayda da 3,5 kilo aldım kusmalara rağmen çünkü hareketsizim hep yatıyorum bence çok ama doktor normal dedi 🤷🏻‍♀️ Suyu da içemiyorsanız içine elma dilimi salatalık ya da başka bi meyve katıp deneseniz ?

Günaydın hanımlar✨

Sağlık ocağına haber veren oldu mu 12. Haftadan sonra?
Ben öğrendiğimde gitmiştim 12. Haftada görüşeceğiz demişti ama arayan soran olmadı, ben mi gitsem acaba diyorum?
beni 6. haftada aradılar gidp kayıt oldum yine arıcam dedi hemşire 11. haftadayız henüz bidaha aramadı istersen gidip bi sor

Muhakkak bu kadar robotik konuşmasının bir açıklaması profesyonellik ve yaşanan tecrübelerden ileri geliyordur ama 13. Haftadan , Fetal DNA olumlu bile gelse, ben amniyosentez öneririm, demesi, eşime de bana da ticari geldi. Beni hazırlamış falan değil, sadece kızdırmış oldu. Ben zaten yüzlerce bilgiye maruz kalıyorum, neyin ne olduğunun , yaşımın , olasılıkların farkındayım. Ama her 40 yaşındaki anne adayına da , doktorların böyle yaptığını sanmıyorum. İnşallah pozitif birine denk gelirim bir gün.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 🙏🏻
İnşallah amniyosentezlik bir durum olmaz hem olsa bile kararınız değişecek mi? Tedavisi yok neticede . Bende nipt yaptırma konusunda kararsızdım ama içim rahat etsin diye verdim dün kan

Arkadaşlar doktorunuz kilo alımı hakkinda bir şey dedi mi.ben hiç kilo almamışım hatta iki kilo vermişim .bebege kilo aldiran onu besleyen neler var araştıran var mi acaba.bide gunde 3litre su iç diyor doktorum ama ben 1.5 lt zor içiyorum ya🥺
Ben ilk trmiesterda 1 kiloya yakın almıştım. 2. trimester için aylık 1.5-2 kilo ideal dedi. Valla bebek için de kendimiz için de çeşitli bir beslenme gerekiyor. Taze sebze, meyve,protein,baklagil, kaliteli karbonhidrat, tüm gruplardan dengeli tüketmek gerekiyor.

Ben gece bi çılgınlık yapıp bebek arabası aldım :halay:
Büyük ihtimal memlekete gidicem baya kalicam mecburi orda alsam eve getiremezdim dün de indirim varmış hepsiburada da 500 lira kadar düştü aldım bende. Erken daha garip geliyor ama 🤔

Back
X